Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2012 15:46 - БЪЛГАРИЯ 3000
Автор: balkanec Категория: Забавление   
Прочетен: 7941 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 01.05.2012 19:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

В-к "Антикомунистически вик" от 04.02.3001 г.

Ще излезе ли цялата истина за досиетата?

Лидерът на ДСБ Иван Костов 368-ми обвини шефа на Държавния архив, че продължава да укрива досиета на определени хора от тоталитарния период и размаха подписка на Съюза на потомците на репресираните с искане за лустрация. В обръщението си те заявяват, че България вече едно хилядолетие не може да преодолее наследството от мрачните 45 години комунизъм. Потомците настояват, че за да излезе страната от посткомунистическия период, трябва да започне истински преход, а през последните 1000 години наблюдаваме само имитации на промени. Протестът премина под любимите лозунги "1045 години комунизъм стигат!" и "Време е за възмездие за жертвите!" Участници описаха как, според тях, от Държавния архив са изчезнали данни, че кметът на марсианската колония е 678-ми внук на племенника на партийния секретар на Правец. "Това накърнява образа на България пред цялата Слънчева система и поставя под въпрос принадлежността на страната ни към общността на демократичните планети. Космосът трябва да научи за безобразията, които се случват в тази белязана от комунизма държава", категорични са те.

В отговор вътрешният министър напомни, че ДСБ все още блокира формирането на комисия, която да разследва данните за участие на Иван Костов в умишлен палеж в мазето на Държавния архив, с цел да бъдат заличени данни за принадлежността на далечния му прадядо-съименник към структурите на БКП. "Така ли започваме третото хилядолетие?" запита риторично министърът и допълни: "Но демократичните процеси ще продължат и нашето правителство е твърдо в решението си да върви по този път, защото никой не може да сложи прът в колелото на историята."

От Асоциацията на автентичните демократи заявиха, че това е пореден фарс между едни комунисти и други: "Ние знаем истината, че папките са били изнесени от мазето още 3 седмици преди пожара, значи наследниците на Държавна сигурност са знаели предварително за него. Снимките на Иван Костов, който се промъква в хранилището с кибрит в джоба са автентични, а експертизата на съда е непрофесионална и опорочена. Това е най-голямото доказателство за връзките и съгласуваните действия на комунистическата организация ДСБ и Държавна сигурност. С тези документи мафията ще продължи да извива ръцете на неизвестен брой обществени личности, които са преки или непреки потомци на някогашните партийни функционери. Искаме да знаем каква е ролята на Иван Костов-младши в тази игра и дали той наистина се е надявал, че може с кибрит да сложи край на следите за срамното минало на семейството си или е бил принуден да слезе в мазето от други интереси, а именно - на тези, които все още държат ръка върху уж унищожените досиета. И защо от МВР не кажат, кой му е дал ключа от катинара на мазето? Това са истинските въпроси, които тревожат обществото. Докато България продължава да се управлява от потомци на агентите, няма да се оправим още 100 години."

...

Така изглежда видението на бъдещето в главите на седерасите.
Ако го нямаше комунизма, срещу когото да се борят, щяха да си го измислят или да се самоубият :)




Гласувай:
14



1. kleotemida - Ако Бог ни изтърпи още толкова време ...
01.05.2012 18:20
Ако Бог ни изтърпи още толкова време на тази планета и това може да се случи.
цитирай
2. balkanec - Така си представят бъдещето седерасите :)
01.05.2012 19:26
Ако го нямаше комунизма, срещу който да се борят, щяха да си го измислят или да се самоубият :)
цитирай
3. tomcat2 - хехехе добре си уловил шизофрен...
26.05.2012 16:25
хехехе добре си уловил шизофреничната изтрещала същност на 'анти-комунистите'
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2628187
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив