Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2013 22:23 - Астрологична прогноза за настоящата 2013г е под наслов: Да се подготвим за изпитанията на 2014г
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 14055 Коментари: 1 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

АСТРОЛОГИЧНАТА ПРОГНОЗА ЗА 2013г -

СЪБИРАЙТЕ СИЛИ, ЩЕ НИ ТРЯБВАТ!

 

Силва Дончева 2013г ©  www.astrolog.tk

 

За 2013г. ще важи пак това, което каза в навечерието на 2012г. немския канцлер Ангела Меркел, че тя ще бъде по-лоша от предишната и по-добра от следващата. Повярвайте и, има и сериозни астрологични очаквания за това.

         Така ще бъде и за 2013г. – тя ще бъде доста по-лоша от 2012г.  и доста по-добра от 2014г. Затова нека си „починем” преди очакващото ни изпитание догодина, за което доста ще коментирам впоследствие.

         Най-неприятно ще е финансовото състояние на света. Това се дължи на присъствието на Сатурн в дома на финансите. Сатурн е символ на суров ред, желязна дисциплина и затягане на коланите. Той е каменен, суров и стиснат. Изисква подчинение, йерархичност и смиреност. Символ е на консерватизъм и бюрокрация.

         Следващата година ще е подчинена на тези символи във финансов план за целия свят. Тя ще бъде съпроводена с консолидация на банковия капитал, преминаване към консервативни и ограничителни мерки в икономиката и изключително много тайни търговски споразумения и движения на капитали. Проблемите няма да се решават никъде на регионално ниво, а на международната арена, т.е за всички страни ще се диктуват глобално. Това се вижда от 60 градусовия аспект между Сатурн и Плутон и Слънцето в навечерието на Новата година.

         Нови решения във финансовата и политическата сфера в международен мащаб ще назряват през май-юни 2013г., както и непосредствено в края на годината – края на ноември и декември 2013г. Те обаче нямат да доведат до съществени промени, а просто ще отпушват напрежението в системата.

         Характерно в икономическата сфера ще бъде доминирането на старите сили и консервативните решения. Целта ще бъде опазването на статуквото. Нищо ново, по-модерно или по необичайно няма да се приема. Това е видно от доста напрегнатия аспект между Марс и Сатурн. Това показва тенденция  и към постоянни конфликти, стълкновения, войни и противоречия в областта на финансите, търговските сделки и банковото дело. Сблъсъкът ще е постоянен, но без конкретно решение Хармония и разбирателство няма да има. Финансовата криза няма да бъде преодоляна в нито една сфера; дефицити, растеж, безработица. Напротив тенденциите ще са обратни. Това в определени моменти ще довежда до разрушаване на договори и съюзи и същевременно капсулиране на стари. Финансовият режим както и данъчната политика ще стагнират. Рестрикциите и затягането на коланите в бюджетната сфера ще продължи.     

         Много тежко ще е положението в средиземноморските страни. През май - юни 2013г. в много тежко положение ще изпадне Испания. Това ще доведе до промяна на договори. През цялата година състоянието на Италия и особено на по-южната и част ще е драматично. Там също през пролетта и есента на 2013г. се очакват сътресения и неприятни промени.

         През цялата 2013г. действа тежкият аспект между Уран и Плутон, за който съм писала много пъти. Тенденцията към революционни обрати, синдикални движения, спонтанни реакции и масови движения на широки народни маси ще остане и ще е постоянно състояние. Това се дължи на факта, че линията на противоречието се обира от линията Лъв-Водолей. Това означава широки революционни протести.

         Война в по-голям мащаб през 2013г няма да има, нещо което не може да се твърди за следващата 2014г., когато Марс ще изгрее на изток точно в навечерието на 2014г. Тогава противоречията в света ще се разраснат с нова сила. Затова казах,  „да си починем сега”!

         През тази година обаче войните ще са финансови, а стачките и протестите ежедневие, но все пак без да са драстични. Сблъсъкът между старото и новото ще продължи, без да стига до най-крайни фази.

         Поради преминаването на Сатурн в Скорпион в дома на парите финансите изцяло ще се определят от подземните богатства на планетата и проблемът около тях. Регионът на Близкия и Средния Изток ще фокусира напрежението, тъй като той е под влиянието на Скорпион и преминаването на Сатурн ще втвърди ситуацията и задълбочи конфликтите. Ще има смяна на правителства и режими. Ретроградното ще побеждава. Това означава, че регионът ще потъне в ръцете на консервативни религиозни организации, страните ще се капсулират и изолират. Политиката ще се ръководи от международни организации с  твърде прикрит характер.     

         Ще има много стари решения и съюзи на базата на експлоатацията на горивата. Мисълта и на политици и на финансисти ще бъде насочена само натам.

         Сериозен проблем, свързан с договори и опасността от разрушаване на международен съюз и създаване на нов чрез преструктуриране има в края на март и началото на април 2013г.

         Положителните резултати от това ще се видят  в края на май и началото на юни 2013г. Това ще създаде раздвижване в световната търговия и известен оптимизъм в икономиката. За съжаление това ще е краткосрочно.

         За България 2013г. ще бъде изключително тежка във финансов аспект. Независимо дали ще вземем звездната карта на Михаил Левин или позициите на планетите от 10 ноември 1989г. ситуацията е доста напрегната. И  двата случай движението на Сатурн през Скорпион създава негативни тенденции. В първият хороскоп, в който Слънцето се намира в началото на знака на Телец Сатурн преминава направо през върха на хороскопа и показва две тенденции. Първо запазването на статуквото в политическо отношение и второ изключително тежко финансово състояние, което ще доведе и до постоянни стачки и обществено недоволство. Това обаче няма да промени положението. Същевременно ще има много разрушени договори и споразумения. Скандалите ще са ежедневие. 

         Преминаването на Плутон над асцендента на България /Козирог/ също ще създава предпоставки за запазване на статуквото и доминация на по-старото  и ретроградното.  Полза в икономически план може да има в областта на тежката химия, изкопаемите ресурси, престъпния бизнес. Плутон е символ на данъчните, на банковата система, на свръхбогатите, на дейностите, свързани с преработката и използването на подземните богатства. Това показва и засилването на тези тенденциите в политиката, както и в икономиката.   

         Както преминаването на Плутон над изгряващия знак на България, така и добрият му аспект със Сатурн ярко демонстрира запазването на статуквото в политическия живот и доминацията на ретроградни и силно консервативни сили в нея. Движението на Плутон показва и вземането на кредити от държавата за предотвратяване на дефицита.

         Подобно е и въздействието на Плутон, който в навечерието на Новата година плътно стоеше до Слънцето в Козирог. Това влияе силно дисциплиниращо и стягащо на системата.  При такова въздействие преобладава по-сериозното, по-мрачното и по-консервативното. Това влияе и на цялостното положение на планетата. Слънцето през 2013г. няма да избегне влиянието на Плутон и затова всичко свързано с него ще е актуално; подземни богатства, тайни служби, банки, данъчни и мафия. Оптимистичното е, че  на 31 декември 2012г. Слънцето беше пред Плутон, докато през следващата 2014г. Плутон ще бъде пред Слънцето и ще го доминира. Затова пред следващите две години – 2014-2015г. слънчевата енергия още по-силно ще потъва в мрачните сили на Плутон и тогава трансформациите в света ще са много по-значими.  

         Положителните тенденции през 2013г. са свързани по-скоро с влиянието на европейските проекти, пътуванията на хората по икономически причини и търговските ангажименти извън страната. Това се дължи на транзитите на Юпитер, символизиращ външните влияния. Те ще бъдат доста активни и дават нотка на оптимизъм. Това влияние се засилва в течение на годината и се разгръща доста силно след юли 2013г.

         Международните договори на България ще са положителни, но също ще затвърдят тенденцията към старото и консервативното.

         Като цяло 2013г. ще бъде  доста стегната, аскетична и дисциплинираща година. Ще има постоянни промени и напрежение в социалната област. Те обаче няма да доведат до генерални промени нито в икономиката, нито в политиката, а по-скоро ще разтоварват тежкото ежедневие. Статуквото ще се запази.  
            Бъдете готови за догодина!

 

Силва Дончева ©  www.astrolog.tk












Гласувай:
11


Вълнообразно


1. mamas - Честита Нова година!
03.01.2013 13:33
Въпреки доста мрачната прогноза, да си пожелаем здраве и късмет и още повече сили, за да преодоляваме трудностите с усмивка :)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1975891
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019