Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 22:23 - ЕС - Евр'ейският Съюз - Мошеничеството на века*! Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6060 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прави ли ви впечатление, че гласовете срещу ЕС и по-точно – срещу политиката, която водят ръководителите му - евро-комисарите, стават все по-силни? А разкритията от кухнята на общността – все по-шокиращи?

image
urubin.com

Вижте за какво става дума ТУК. Нека пък си припомним ТУК обвиненията на белгийския депутат Лоуис в това, че Европейският съюз води по света нечестни мръсни войни в услуга на ненаситните мераци на САЩ за власт и ограбване на народите.

В кризата, предизвикана от шепа банкстери, които при добро желание отдавна щяха да бъдат поставени на мястото им, ЕС показа, че въобще не й пука за кой да е простосмъртен европеец. Съюзът спасява единствено и само нормите на печалба на прахосващите средствата на хората банки и на стотина корпорации по света.

С пропагандни трикове цялата тежест на икономическия срив се прехвърля върху най-обикновените хора. И през всичкото време се внушава, че те сами са си виновни за дереджето, на което са. Тоест, не е защото ги ограбват, не е защото нямат насита в грабежите.

Освен това колкото по-голям е хаосът в икономиката и финансите, толкова по-лесно от босия се вземат и цървулите му, защото нали – така е дошло, времената са тежки, дай да стегнем коланите, че иначе – още по-лошо.  Разбира се, коланите се стягат вече и около вратовете на почти 90 на сто от населението на тази планета.

Един участник из форумите в мрежата беше написал (цитатът е по памет): ” Демокрация: имаш свободата да говориш каквото искаш, но правиш каквото ти кажат”.

Светът живее в строй, който няма нищо общо с демокрацията, а е някаква уродлива версия на мрачния феодализъм. В някои региони – си е откровено робовладелски строй.
(Григор Симов: всъщност, точно това си е демокрацията, но ни мамят, че уж била нещо, като - народовластие!? 
Еврейският феодализъм само променя названията и формата, но не и същността си!
Случайни ли, и в ЕС, и в болшевишка Русия, министрите се наричат "комисари", и всички правителствени ръководители (без изключения!) са евреи и крипто-евреи (ръководени от Световните Банкери).  А сградата на Европарламента, по външен вид (и по същество) е точно копие на Вавилонската (сатанинска) кула?!)

Очевидно това няма да продължи дълго. Първо, защото всяко издевателство, си има праг на поносимост. И второ, защото най-сбъдващата се прогноза в живота на хората и обществата е, че всичко рано или късно се променя.

Автор: Елена Емануилова

(Да, "всико, рано ли късно, се променя", но сега няма да е към по-добро, защото задкулисните диктатори на света бързат да възцарят техния "месия" - антихрист, което ще се случи по време на отдавна заплануваната и започващата вече Трета световна война, и изкуствено подклажданото "гигантско социално сътресение". Вижте писмото на Албърт Пайк, писано 19-ти век!)


* Заглавието е
цитат на финландския писател Илкка Ремес





Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312750
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031