Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2011 02:38 - Буш и Осама в една лодка
Автор: balkanec Категория: Политика   
Прочетен: 6776 Коментари: 6 Гласове:
15

Последна промяна: 25.05.2011 18:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Връзка между двете откачалки има и то доста пряка. Ако някой още не е чул, ако някой още не е разбрал:
Семейство Буш и семейство Бин Ладен имат общ и много близък приятел - семейство Сауд - монарсите на Саудитска Арабия.

Няколко неща - всеки сам може да си направи изводите:

- Дългогодишното приятелство между семейство Буш и фамилията на Саудите.

- Близките връзки на фамилия Сауд и клана на саудитските милиардери Бин Ладен.

- Сътрудничеството между саудитските и американските служби, Ал Кайда и семейните фирми на клана Бин Ладен.


Семейство Буш и семейство Сауд

Смята се, че Саудитска Арабия е държава от феодален тип, под властта на едно семейство.
Саудитците са изкупили внушителни дялове от американската икономика и някои американци се опасяват, че така влияят на политиката на САЩ.
Показват и доказват филмите на Майкъл Мур.

Компаниите на фамилия Буш са обвързани със саудитците.
Много наблюдатели смятат, че Сауд са използвали финансовото си влияние над Буш, за да разчистват свои сметки в арабския регион.

За парите на саудитците, вложени в компаниите на семейство Буш посочват много данни американски дисиденти - от американските нацисти - до Майкъл Мур.

Близките приятелски отношения между саудитската кралска фамилия и фамилия Буш са още от времето на Буш-баща.


image
Буш-баща с приятели (и спонсори)


Кръстоносец Великий и неговия ментор:

image
На кафе със саудитския крал Абдула


Скандал предизвикаха снимките, които показват откровено сервилно поведение на Буш към краля.


image
За ръчичка


http://www.classicalvalues.com/archives/2006/05/anyone_who_thin_1.html
image



image
Мляс



http://1426.blogspot.com/2009/01/condoleezza-rice-received-jewels-from.html
image
Мляс


image




image
George of Arabiya


image
Мляс

http://www.hermes-press.com/BushSaud.htm
The Bush-Saudi Connection
Кънекшън има. Има кънекшън.


image
Романтика



image


И други такива интимни моменти...


Осама

също е от семейство на саудитски милиардери. И някои считат, че семейство Бен Ладен всъщност никога не е скъсвало с него.

image
Здрасти


Саудитската фамилия Бин Ладен - фаворити на саудитския крал
  http://members.tripod.com/nie_monthly/nie4_01/osama.htm

Кому служи нароченият за “терорист номер едно в света” Осама бин Ладен - на ислямската революция, на арабската нация, или на американските и саудитски специални служби?

Историята на семейство Бин Ладен започва през 30-те години на ХХ-ти век, когато Мохамед Авад бин Ладен се преселва от Южен Йемен в Саудитска Арабия. Още по времето на крал Сауд строителната му фирма става най-голямата в кралството.

През 60-те години той активно участва в битката за престола между Сауд и престолонаследника Фейсал, а след възцаряването на Фейсал плаща половин година заплатите на всички държавни чиновници от собствения си джоб. В знак на благодарност по-късно кралят издава декрет, с който фирмата на Бин Ладен става монополист в строителния бизнес (това й донася фантастични печалби) и назначава собственика и за министър на обществените проекти.

Мохамед бин Ладен умира през 1970, оставяйки след себе си 54-ма сина и процъфтяващ бизнес.

Днес наследниците му са сред най-богатите и влиятелни хора в света.

Един от братята – Яхия бин Ладен, възстанови разрушения от гражданската война Бейрут.


image
Яхия бин Ладен и американския президент Картър - много, много отдавна...

The House of Bin Laden
A family"s, and a nation"s, divided loyalties

http://www.mindfully.org/Reform/House-Of-Bin-Laden12sep02.htm

През 1990 бе открито представителство на семейната фирма Binladen Brothers в Лондон. В дъщерните й фирми съдружник е саудитската кралска фамилия, включително и самият крал Фахд.


Profile: Bin Laden Family
image
Крал Фахд и на Осама брат му - Бакър Бин Ладен: King Fahd (left) with Bakh bin Laden (right), a brother of Osama bin Laden, in the mid-1990s.


Смята се, че богатството на клана Бин Ладен надхвърля няколкостотин милиарда долара.


image
Предишния крал Фейсал Сауд и на Осама баща му: Osama bin Laden’s father, Mohammed bin Laden, with Faisal al-Saud, the Saudi king in the middle of the 20th century.


Осама уговаря братята си да подкрепят афганските моджахедини през 1979 г. В акцията се включват много саудитски милионери, а доставката на помощта се възлага на Binladen Company.

В Пешавар е създадено “Бюро за подпомагане на джихада”, което работи в тясна връзка с американските разузнавателни служби.

През 1988 Бин Ладен (вероятно пак по внушение на американските си “съюзници”) решава да събере на едно място всички данни за хилядите арабски доброволци в Афганистан, както и за спонсорите на “свещената война”. Така възниква тъй наречената “Ал Кайда” (“Базата”).

“Частна армия” на Осама бин Ладен

Първите й успешни битки са тъкмо в Афганистан, където нейният водач работи в много тясна връзка не само с ЦРУ, но и със саудитските специални служби.

В края на 1989 Осама се връща в родината си. През цялата следваща година той чете лекции и държи речи в различни саудитски градове, предупреждавайки за опасността, която представлява за кралството режимът на Саддам Хюсеин.
След окупацията на Кувейт, той изпраща писмо до краля, в което предлага услугите на частната си армия за отбраната на страната. Фахд приема предложението с благодарност, но малко след това кани в Саудитска Арабия… американската армия. Самият Бин Ладен официално одобрява решението му и призовава привържениците си отново да се съберат в тренировъчните лагери в Афганистан и да се готвят за войната срещу Саддам.

image


Общи действия в Югославия

В косовския конфликт са участвали хиляди муджахедини. Част от тях са прехвърлени от Босна, а други - транспортирани направо от Близкия изток и Азия.

В Албания, Косово и западната част на Македония от 13 години действат ислямски фондации (вакъфи). Сред тях особено мащабна подривна дейност е развивал "Световният ислямски фронт срещу юдеите и кръстоносците" на Осама бин Ладен, който през 1993 г. избира Албания за своя европейска база.
Някои от операциите за етническо прочистване на сръбските християни в Косово - убийства на цели семейства, опожаряване на цели села и прочее, са заснети на видеофилми, които така и не намериха полагащото им се място в световния новинарски поток.
Част от тях бяха срамежливо тиражирани години по-късно, след 11 септември 2001 г.,
При окупацията на Косово от КФОР наркобароните на АОК станаха съвсем нагли.
Годините след 1999 -та сринаха окончателно съмнителния авторитет на Хагския трибунал, където трима от обвинените в "геноцид" сърби бяха отровени, за да не могат да кажат пред съдиите истината за ролята на САЩ в кървавата гражданска война в Югославия. В същото време военопрестъпници като Хашим Тачи, Агим Чеку, Франьо Туджман и Алия Изетбегович бяха приветствани като първи съюзници на САЩ.
Подобно на лъжата за оръжията за масово унищожение на Саддам", която нямаше как да бъде поддържана след окупацията на Ирак, така и лъжата за "зверствата на Милошевич" в Косово лъсна след окупацията на областта от КФОР. След 10 юни 1999 г., когато НАТО нахлу в областта, от САЩ бяха изпратени стотици агенти на ФБР със задачата да търсят масовите гробове на албанци, убити при "етническото прочистване" на Милошевич.
Целта беше незаконната агресия срещу Югославия да бъде легитимирана, макар и пост фактум с някакви сръбски зверства срещу албанското население. Въпреки усилията на тези "гробокопачи", такива масови лобни места не бяха открити. Оказа се, че от намерените около 2000 мъртви албанци, 1500 са загинали (често разкъсани) от бомбите на НАТО и около 500 са бойци на АОК, загинали в сражения с югоармията.
Но излязоха наяве масови гробове на сръбски селяни, избити от АОК между 1995 и 1999 г. - времето, когато американската военна пропагада проглушаваше ушите на света за "зверства на Милошевич" Истината за Косово не можеше ни да се опази от света, ни да се изопачи, ни да се стовари на Милошевич, както в предишния период. Под натиска на тази външна за Косово общност и за да спаси остатъците от престижа на дискредитирания Трибунал за Бивша Югославия, Вашингтон се съгласи няколко от бандитите на АОК също да бъдат подведени под отговорност за престъпленията си срещу сърбите.


Базата "Бондстийл" -  убежище за масови убийци

Пред очите на международната Косовска мисия и многобройните представители на медии от цял свят, АОК вършеше масови убийства на мирно сръбско население, за да предизвика сблъсъци с югославските сили за сигурност, които пък да дадат на НАТО повод за война.
След като Косово стана протекторат на ООН, а АОК бе преименувана в Корпус за защита на Косово, трафикантските мрежи за наркотици и жени, бандите за убийства на мирни сърби и лоялни на Белград албанци и международният контрол върху областта, се преплетоха в неразривна, гъсто оплетена система за терор над всичко неалбанско. Това бяха едни и същи хора, в едни и същи организации, с едни и същи покровители, скрити в американската база "Бондстийл".

Една статия във в. "Обзървър" от 10 септември 2000 г. разкрива пълното припокриване между организираната престъпност и управлението на провинция Косово. В материал, озаглавен "САЩ прикриват свой съюзник от правосъдието", авторът Ник Ууд пишеше:
"Полицията на ООН в Косово се оплаква, че американците от базата "Бондстийл" възпрепятстват разследването на убийства, наркотрафик и военни престъпления
При последната престрелка в с. Стрелич в Западно Косово, "което е далеч извън зоната на отговорност на контингента на САЩ", разказва Ник Уудс, американци от "Бондстийл" са пристигнали на местопрестъплението с хеликоптер, почистили уликите, обрали гилзите и отвели тартора Харадинай в базата. Оттам той бил отведен в американска болница в Германия, тъй като бил ранен. На следователите на ООН бил отказан всякакъв достъп до лицето и уликите.

През 1996 и 1997 г. Харадинай работи със саудитските муджахидини на Бин Ладен за създаване на военните лагери и складовете с муниции на АОК в Северна Албания


НОВИЯТ ВАСАЛ:

АБДУЛА САУД И БАРАК ХЮСЕИН ІІ


http://ivarfjeld.wordpress.com/2009/08/23/obama-paving-the-way-for-the-last-antichrist/
image


Барак Хюсеин ІІ - встъпване във васална длъжност


image


image



http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/04/11/saudi-arabia-on-the-brink-of-uprising/
image
Вдъхновение



image
http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2009/06/muslim-brotherhood-invited-to-barch-hussein-obamas-speech-in-cairo.html



Гласувай:
15



1. анонимен - Създаването и въоръжаването на ...
11.05.2011 07:41
Създаването и въоръжаването на муджихидините от САЩ е типичен пример за автогъзобрък. Освен това не е еденствен.
цитирай
2. zahariada - Супер!
11.05.2011 08:37
Създаде ми настроение. Очаквай отговор днес (с пост разбира се). Хубав ден!
цитирай
3. tomcat - Така си е фамилията бин Ладен са д...
11.05.2011 12:22
Така си е фамилията бин Ладен са дъглогодишни семейни приятели с Буш , а и американското правителсвто въобще!Има много добър документален филм по темата "Fabled enemies" описващи цялата измама наречена война срещу тероризма!И как американските разузнавателни служби спонсорират ислямския екстремизъм !

С български субтитри го има тука :
http://star05.net/news.php

На английски в ютуб:
http://www.youtube.com/watch?v=28tE0fKpISM
цитирай
4. tomcat - Балканак сигурно знаеш, че Буш е и ...
11.05.2011 12:36
Балканак сигурно знаеш ,че Буш е и член на "Черепи и кости" и на ежегодните срещи на републиканците в Божемската гора!Там хомосексуалните привички не са тайна ,така че няма да се учудя ако си го ислагат тия двамата убавци!
Даже Ричард Никсън казва по повод събиранията на Бохемската гора

"Това е най -извратената педалска сбирка на която съм присъствал"

Абе гнус пълен!
цитирай
5. balkanec - Бохемската гора е интересна тема
11.05.2011 18:58
Има доста ярки материали и за нея, но едно по едно.
цитирай
6. dalida - balkanec
13.05.2011 13:44
Така е в съвременния свят. Всичко е дипломация и бизнес!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2623561
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив