Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2010 01:46 - Държавно свидетелство за ционисткия империализъм
Автор: balkanec Категория: Политика   
Прочетен: 9396 Коментари: 11 Гласове:
10

Последна промяна: 29.04.2012 03:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изявлението на Главния щаб на Корейската народна армия

Все повече независими държави по света - извън ционисткия лагер начело със САЩ - започнаха да наричат нещата директно с истинските им имена. Вече за никого не е тайна коя клика дърпа конците на т.нар. "капиталистически лагер", който днес затъва в своята "международна криза".

Пореден пример:
Подобно на други (изявления на белоруския президент Лукашенко и иранският президент) и това може да накара всеки непредубеден човек да се замисли - и най-малкото да си зададе въпроса "Защо?". А с този въпрос следват и много други...


image

В изявлението на Корейската Народна Армия южнокорейските управници са наречени директно "марионетки на юдеите" (т.е. на американските ционисти).




Безмилостно ще унищожим "Мерките срещу Севера" на Юдейския клан

(съобщение на Главния щаб на Корейската народна армия)

След обявяването от Юдейския храненик Ли Мьон Бак (президентът на Южна Корея) на тотална конфронтация срещу нашата държава в неговото "Обръщение към всички граждани", всички важни фигури в Министерството на държавната отбрана, Министерството на Обединението, на Външните работи и Вътрешната търговия (южнокорейските) и други американски марионетки дружно започнаха осъществяването на вече написания сценарий за конфронтация срещу своите съотечественици.

Това тяхно движение се явява акция, насочена към пълно анулиране на историческата съвместна декларация от 15 юни (между двете Кореи) и огромно престъпление, влошаващо междукорейските отношения до предела на военното положение.

Тъй като планът на предателите предвижда вкарване в действие на машина за тотална конфронтация срещу нас, Генералният щаб на КНА съобщава за началото на важни реални стъпки на нашите Революционни сили в отговор на всичко това:

1. Напълно отменяме всички мерки за военни гаранции, отговорността за които бе възложена на нашата армия във връзка с междукорейското сътрудничество.

2. На акцията за психологическа война против нашата Република от  марионетъчните военни власти ще реагираме безпощадно по всички линии на фронта.

3. Напълно анулираме двустранните договори, сключени за предотвратяване на случайни стълкновения в акваторията на Западно Корейско море.
Напълно извеждаме от строй всички международни морски мобилни съобщения.

4. Всяка акция по нарушаване на морската разграничителна линия в Западно Корейско море ще попадне под моментален физически удар.

5. Напълно закриваме за клана на предателите възможността за преминаване на военни кораби и самолети и на други транспортни средства през нашите морски и въздушни пространства и нашата територия.

6. Строго забраняваме на лица от Юдейската компания да влизат на територията на нашата страна, в това число и марионетните управляващи.

Гореизложените мерки са първи крачки на нашите Революционни въоръжени сили към реагиране и отговор на безразсъдните акции на конфронтация от компанията предатели на нашата Република, шайката фанатици на братоубийството и прекланящи се пред външни сили изменници на нацията.

Юдейският клан ще изпита на собствената си кожа каква скъпа цена ще плати за това, че докара съвместните декларации до границата на пълен срив.

Пхенян



image

image


От текста става очевидно, че Пхенян счита Южна Корея не за отделна страна, а за окупирана зона с марионетно управление (което е и реален факт).

Ето и кой е наречен "юдейски храненик" от Пхенян:

image

Южнокорейският президент Ли Мьон Бак

image


Послушният гой

Еврейската фондация "Апел към съвестта" - връчва "Световната награда за държавник" на Ли Мьон Бак

2011


image
От ляво на дясно: Бан Ки-Мун, генерален секретар на ООН; Ли Мюн-бак, президент на Южна Корея, равин Артур Шнайер и Пол Волкър, бивш председател на Федералния резерв

The Jewish Post of New York

image



Тази година равин Артур Шнайер, основател на фондацията, посрещна южнокорейския президент.

image
Rabbi Arthur Schneier and Lee Myung-bak

Като оцелял от Холокоста, Шнайер напомни, че знае какво е тирания и преследване и че всеки копнеж на хората да бъдат свободни е имал герои, борещи се за тази привилегия. Той ни разказа как награденият тази година Ли Мюн-бак като млад студент се е борил за свобода за семейството си и сънародниците си.

Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун, южнокорейски гражданин, козирува на равин Шнайер като на жив герой. След това продължи да хвали президента Лий Мюн-бак.

image
Rabbi Arthur Schneier, President and Founder of The Appeal of Conscience Foundation presents the World Statesman award to South Korean President Lee Myung-bak at the Waldorf Astoria on Tuesday September 20th

Мьон Бак се оплака, че Корея е разделена и е мечтал за изграждане на вътрешно доверие и единна Корея като приятел на света и световния мир. Той счита, че това е неговото призвание. Отбеляза как Америка е помогнала на страната да запази мира и каза, че сега тя е достатъчно силна, за да влезе в споразумение за свободна търговия със САЩ като партньор.


image

Ли Мьон Бак се бори за свобода

image


image


И така - ако ръководителите на Северна Корея смятаха южнокорейските управници просто за американски марионетки, щяха да ги наричат така. Само че те ги наричат юдейски марионетки.




Последният конфликт на Корейския п-в

беше предизвикан от провокация на Южна Корея - военно учение - съвместно със САЩ - с многобройни артилерийски изстрели в севернокорейски води на 22 този месец.
Американците и южнокорейците пробват, дали ще мине да обстрелват чужда акватория.
Не минава.
В отговор на следващия ден, 23 ноември, Северна Корея подложи на артилерийски обстрел военна база на южнокорейски остров в зоната на учението. Южнокорейците претърпяха загуби.

Събитията на Корейския полуостров от 23 ноември 2010 година

Севернокорейският отговор:

image
Южнокорейската база, от която се провежда провокативното учение заедно с американците, претърпява тежки разрушения и жертви сред южнокорейските войници

Снимки от инцидента

Южнокорейският министър на отбраната подаде оставка: South Korea"s defence minister resigns
 


Тагове:   свидетелство,


Гласувай:
10



1. syrmaepon - По-скоро ми прилича на все още би...
26.11.2010 09:27
По-скоро ми прилича на все още битуващото разделение Ние срещу Врага и подчиняването на масите чрез Страха.Отнася се и за двата лагера.Няма ли да го надживеем най-после тоя 20век.
цитирай
2. balkanec - А как иначе да си запазят страната независима?
26.11.2010 16:15
Ако свалят гарда - как да избегнат ужасите на демокрацията и бомбите, които масово разкъсваха сръбски деца?

Или мирния демократичен геноцид, на който сме подложени ние до тихо угасване?

Там е работата, че те знаят какво ги чака иначе...
Коя страна и кой народ е пощадил ционизма до днес?

А и са сърбали попарата на окупацията и икономическите блокади.
цитирай
3. анонимен - не да свалят гарда ,
27.11.2010 11:20
просто да отворят границите и да дадат възможност на хората сами да решат в коя Корея искат да живеят ! Дори и тъпак като теб , може да се досети какво ще стане !))))
цитирай
4. анонимен - ПЪЛНИ .....
27.11.2010 11:37
..КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДИОТЩИНИ!!!!
УБИЙ КОМУНИСТ--СПАСИ СЕБЕ СИ....
... ОТ ПРОСТОТИЯТА И БАВНАТА СМЪРТ, НА ГЕНОЦИДА НА ЧЕРВЕНАТА ИЗМЕТ, ЦИГАНИ И ЦИГАНСКАТА ЧЕРВЕНА И ТУРСКА МАФИЯ!
ТЯ И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ,ТЕ ДАВЯТ В БЛАТОТО НА ПОСТ-КОМУНИЗМА, НЕМОТИЯТА, НИЩЕТАТА И МИЗЕРИЯТА.....!
цитирай
5. balkanec - Какво да стане...
27.11.2010 15:01
анонимен написа:
просто да отворят границите и да дадат възможност на хората сами да решат в коя Корея искат да живеят ! Дори и тъпак като теб , може да се досети какво ще стане !))))


В Южна Корея непрекъснато има масови студентски вълнения и улични протести срещу правителството. И с искания за обединение със Севера.

Нашите медии почти не ги показват, защото сме под похлупака на пълна цензура.
Доколко ни манипулират и лъжат ционитските медии, може да си даде сметка човек, само ако реши обективно да търси и друга информация.
цитирай
6. анонимен - гледай филма на Елена Йончева за Северна Корея,
27.11.2010 19:56
на нея , вие червените тикви, нали вярвате?! Ще ти се дореве за горките севернокорейци !
цитирай
7. balkanec - да баш
27.11.2010 20:55
на Елена Йончева глупостите трябва да гледаме :)

Малка е световната мрежа...

Нейния измислен филм май съм го гледал. Поредната пропаганда.
Докато сме в ционисткия лагер - в нашите медии нецензурирана информация няма да се появи.

Горчивата ирония е, че по-вероятно е на севернокорейците да им се дореве за нас, ако гледат нещо за днешна България...
цитирай
8. watchtowerman - И тия ли с дръпнатите очи
01.12.2010 11:25
станаха евреи?! Ба му мамата ! Копнеш в земята - евреин, отидеш на Луната - и там! А излезеш ли от банята и се взреш в огледалото - отсреща гледа те пак евреин ! И той къпан като теб, ползвал Твоята топла вода, и Твоя сапун! И започваш да се чудиш ти ли сапуниса него или той теб , ти на него ли тананикаше или той на теб, а ако е имало и задна прашка, недей вика, защото влязъл си в банята доброволно, и то гол, че какво друго да ти се случи в банята...
цитирай
9. zelas - Коментарите тук ми напомнят за р...
16.12.2010 12:43
Коментарите тук ми напомнят за редовните писари в дневник.бг - първосигнални реакции от рода на - щом не си за Запада, значи си комунист.
Балканеца е първо Българин и после всичко останало.
цитирай
10. анонимен - лелеее
23.12.2010 14:44
колко хубаво се живее в кимирсения, колко добър човек беше милошевич и колко могат да са прости и нагли комунягите?))))
наистина не сте в ред. както вече съм ви споделил - добре е, че си отивате по биологически причини.
а ако толкова ви кефи комунизЪма - що не емигрирате натам, а се мъчите тука в тоя гаден, пошъл и човеконенавистен капитализъм (колкото и псевдо да е, заради червените тикви - от луканов до станишев).
продължавайте да плачете за комунизЪма, лошо няма. проблемът е, че тези кретеноиди май имат бомба и хич няма да се посвенят да я пуснат. и тогава жална им майка на всички корейски деца.
но вашата идиотия няма да свърши, ндам))))
и тогава ще са виновни юдео-масоно-хазарите))))
цитирай
11. balkanec - Промитите мозъци да си приготвят още змии и гущери!
03.02.2012 14:00
Скоро ще следва още един материал за живота в Северна Корея, от който съвсем ще ви избият чивиите :)

Препоръчвам на всички седерасти да взимат успокоителни преди да го четат, за да не стане някоя беля :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2623093
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив