Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2010 18:23 - От страната на лудите - послание до родителите по света от един баща
Автор: balkanec Категория: Политика   
Прочетен: 10417 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 14.06.2011 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Този разказ, изпълнен с черен хумор, е предупреждение от един жител на Масачузетс - Брайън Каменкер. Той е лидер на Mass Resistance - организация на родители за защита на децата им от войнстващия хомосексуализъм, който е завладял щата.
Тя е обявена за "група на омразата". Но защо се стига до там?

Победилата лудост

Тази история се случва в страната на неограничените идиотщини - Съединените щати.
Преди време един сърбин дава най-краткото описание на САЩ:
"45% луди, 45% обратни и 10% нормални."


image
Браян Каменкер е активист за правата на родителите и оглавява съпротивата срещу гей-терора в Масачузетс


Ето разказа му за събитията в неговия щат:

What same-sex "marriage" has done to Massachusetts
October 20, 2008  - by Brian Camenker
image


Последствията от еднополовите бракове в Масачузетс, САЩ

Положението е по-страшно, отколкото някой може да си представи


Всеки който си мисли, че еднополовите “бракове” са безобидна ексцентричност, която няма да се отрази на обикновения човек, трябва да види какво се случи в Масачузетс.



Как започна всичко


През ноември 2003 г. Върховният съд на Масачузетс провъзгласи за противоконституционно да не се позволяват браковете между партньори от един и същи пол.
След шест месеца тези „бракове” станаха реалност.


В ДЪРЖАВНИТЕ УЧИЛИЩА

Яростното пропагандиране на хомосексуалните „бракове” започна скоро.
В гимназията на моите деца имаше училищна инициатива - да празнуват легализирането. На мероприятието група водещи - сред тях и учители от гимназията - обявиха, че смятат да се „оженят” за хора от техния пол и да създадат семейства и потомство -  чрез осиновяване на деца или изкуствено осеменяване.
На децата раздадоха пропагандни брошури, в които се обясняваше как “да си хомосексуалист е нещо нормално за нашето общество“.

След още няколко месеца кампанията се пренесе в средните училища.


image
Каменкер е обявен за средновековен фанатик


През септември 2004
една „госпожа” преподаваща на 8-и клас съобщи по Националното радио, че разрешението е премахнало задръжките за преподаване на хомосексуализъм в училищата.

„Мнението ми е, че аз ЗНАМ, че сега това е напълно законно. Ако някой иска да ме предизвика на тази тема бих му казала „Остави ме на мира. Сега всичко е законно“. Това бяха нейните думи в ефира.
И разказа, как вече дискутира темата за гей секса със своите ученици до степен, до която тя пожелае. Например, разказвала на децата, че лесбийките могат да се задоволяват вагинално със секс играчки.

До следващата година пропагандата се пренесе и в учебните програми на началните училища и на детските градини.

В градините беше раздадена
книжка с картинки, в която се обясняваше как еднополовите „семейства” са семейства както всички други.

image
Кой кой е в семейството? Задача с повишена трудност за детската градина


Когато Дейвид Паркър от Лексинтън, твърдо настоял да го уведомяват, когато учителите дискутират хомосексуализъм или транссексуалност с неговия син - 
той е арестуван и прекарва нощта в затвора.


image
Дейвид Паркър с белезници пред съдията в окръжния съд в Конкорд - арестуван, защото възразил, че преподават хомосексуализъм на 6-годишното му дете. Наложена му е глоба  - 1000 долара.

imageimageimage
Полицейски коли на родителска среща - арестуват Дейвид Паркър - 27.04.05, Лексинтън


На учениците от втори клас в същото училище беше прочетена пред класа 
книжката „Крал и Крал” - за двама мъже, които се влюбили и се оженили.


image
Хомо-пропаганда в училищата


Когато родителите Роб и Робин Уиртлин възразили срещу това, училищните власти им заявили, че нямат задължение да ги уведомяват, а те НЯМАТ ПРАВО да изтеглят децата си от тези часове.

Двете семейства, Паркър и Уиртлин, заведоха дело с искане да им бъде позволено да изтеглят децата си от час, когато се преподават предмети с хомосексуална насоченост. Федералните съдии отхвърлиха иска с отговора, че щом еднополовите „бракове” са позволени в щата,
училището е длъжно да разяснява хомосексуалистките отношения на децата!
Приемането на хомосексуализма се бе превърнало във въпрос на това да си добър гражданин!

image
Родителите, изгубили делото - Дейвид и Тоня Паркър, Роб и Робин Уъртлин и адвоката им


image
"Групата на омразата" пред съда

image


Само защото еднополовите бракове са „легални”, федералният съдия отсъжда, че училищата имат задължение да пропагандират хомосексуализма на децата, без значение от мнението на родителите!


Гей-активисти превземат училищата: уроди пред учениците

През 2006 г. в началното училище, където моята дъщеря ходи на детска градина, родителите на третокласниците се принудиха да ги спрат да ходят на училище, защото травестит, претърпял операция за смяна на пола, бил доведен в училището да разяснява на децата, че вече няма „различни видове семейства“:

Кошмарът в Масачузетс

От училищната управа официално заявили на майките, че протестите им били "неподходящо поведение".

image Жена, претърпяла операция за смяна на пола, с гордост демонстрира белезите си

В Масачузетс, вече е обичайна практика учителите да показват снимки на своите хомосексуални „съпрузи”, да ги водят в училищата и да ги запознават с учениците. И двете училища в моят град вече имат директори, които са „женени” за хора от техния пол и ги водят със себе си на работа.

Порнография в училищните библиотеки

От началните училища до гимназиите - вече е пълно с цели рафтове книги, които обясняват хомосексуализма и държанието на обратните - част от тях с открито порнографско съдържание. Оплакванията на родителите са игнорирани или приети враждебно.


imageimageimage
Нецензурни плакати и скандирания на гей-парад в Бостън през 2008 - снимки направени от Mass Resistance, които "не се появяват в медиите, въпреки, че събитието блокира столицата на щата за  часове"


Данъците отиват за радикални гей-групировки

Щатската власт отпуска огромни суми от данъците, за хомосексуалистки активистки групи. Например щатската Комисия на Гей, Лесбийската, Бисексуалната и Транссексуалната Младеж е съставена от радикални и войнствени хомосексуалисти. Цел на тяхната пропаганда са децата. Тази година (2008) те получиха 700 000 $ за пропаганда в училищата.


image
Новата власт в щата

Напоследък хомосексуалистки групи използват парите на данъкоплатците, за да разпространяват във всички училища една голяма книжка с името „Съдебно равенство”. В нея се разказва как и защо трябва да се празнува разрешаването на еднополовите „бракове”.



image
Фланелка на гей-активистите


ВЪВЕДОХА УЧИЛИЩНИ ГЕЙ ДНИ

Целта на тези "празници" е да се борят с  „нетолерантността”. Стотици гимназии и дори средни училища в целия щат организират „гей, лесбийски и транссексуални” дни. В моя град  училищните настоятелства скоро заявиха, че борбата с „хомофобията” вече е сред главните им приоритети.

image
Училищен марш "Гей-гордост" в Бостън

Щом веднъж хомосексуализма се приеме за нещо нормално, всички граници ще паднат. Училищата вече работят по възприемането на транссексуализма - включително травеститизма, трансесксуализма и смяната на пола.

 

image Жена с брада


В ЗДРАВЕОПАВАНЕТО

Комисарят на Масачузетската служба по обществено здраве е „женен” за друг мъж. През 2007 г. на официално мероприятие той заяви на група младежи, че е „прекрасно да си гей” и иска да се увери, че има достатъчно СПИН-тестове за всички.

image
Знамената пред кметството в столицата Бостън

Заразените със СПИН се увеличиха значително. През 2008 хомо-групата Mass Equality уреди парите отпускани от щата за борба със СПИН да се увеличат с близо 500 000 $. А след това заявиха на своите подръжници: „Ясно е че, борбата с болестта е далеч от своя край“...

Цитирайки „правото да се оженим“, като едно от „най-важните предизвикателства” във време, в което е „прекрасно да си гей“, щатската служба по обществено здраве помогна за издаването на
"Малка черна книжка - ПЕДАЛЪТ НА 21 ВЕК" , която представлява една грозна порнография и бе раздавана на деца от Бруклинската гимназия на 30 април, 2005 г.


image


В "ПЕДАЛЪТ НА 21 ВЕК" на децата се дават указания как момчетата могат да правят свирки на други момчета, съвети как може някой съвсем безопасно да уринира върху теб с цел сексуално удовлетворение. И списък на барове и заведения в Бостън, където млади мъже се срещат за анонимен секс.


ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ

След като узакони гей-връзките, властта на Масачузетс откри, че ще трябва да харчи повече пари, за да се пребори с невероятно бързо растящото домашно насилие сред хомосексуалните двойки. През 2007 за това бяха отделени 100 000 $, а през 2008 - 350 000 $.


ОСИНОВЯВАНЕ НА ДЕЦА ОТ СОДОМИТИТЕ

Те могат да изискват да осиновяват деца, точно като нормалните двойки. И така организацията Catholic Charities реши изцяло да отрече осиновяването на деца, пред перспективата да бъде задължена да приема осиновяване от хомосексуалистки "семейства".

През 2006 двама омъжени мъже бяха обявени за „Родители на годината“. Те бяха осиновили детенце с помощта на щатската служба - въпреки изричното неодобрение на генетичните родители на детето. То е насилствено отнето от майката - понеже е наркозависима.

image
"Родители на годината 2006" на Масачузетс

Според медиите, ден след това службата им предложила и второ детенце. Хомосексуалистите изглежда се ползват с привилегии при осиновяване в сравнение с хетеросексуалните двойки пред властите в Масачузетс.


ЩАТСКАТА ВЛАСТ

През 2004 губернаторът на Масачузетс Мит Ромни нареди на съдиите да сключват хомосексуалистки бракове, в противен случай ги грози уволнение. Съдийката Линда Кели подаде оставка.
Благодарение на същия губернатор, в брачните свидетелства на щата има

участник А и участник Б - вместо „съпруг и съпруга”.


Macy"s Removes Gay Mannequins After Wingnuts Complain
image
Новите американци - Бостън.
Ако някой може да разгадае пола им - ако не, може би трябва да преосмислим въпроса за извънземните...




В ОБЩЕСТВОТО

В гей-парадите участват все повече политици, корпорации, дори полицейски организации. И не се стига само до тук. Вече се организира и един профански марш наречен
Dyke March през центъра на Бостън.
Губернатора на Масачузетс Девал Патрик маршируваше на него със 17-годишната си дъщеря "лесбийка" - точно зад черно-синьото знаме на "кожената" група на садо-мазохистите с камшици и вериги...


image
Сексуални роби и мазохисти, а след тях...

image
... губернаторът на Масачузетс Девал Патрик на парад


image
Биещи се с камшици за удовоствие

imageimage



imageimage
Това може би са учители или държавни чиновници през седмицата - кой знае...

Още малцинства:

image
"Независими езичници"? - вляво - главния им жрец


А на парада на транссексуалните в гр. Нортхемптън можете да видите изродски гледки, като жени, които са премахнали гърдите си, за да станат „мъже” и с гордост демонстрират операциите си.

image
http://www.massresistance.org/docs/events05/glsen_043005/tranny/tranny_panel.html


Нортхемптън:
imageimage
Една от главните организаторки - това в жълтата фланелка е жена по рождение

Страшния език на телесни осакатявания

На снимките по-долу всички без риза са жени. Някои взимат огромни дози хормони, за им расте окосмяване по лицето.

imageimage
http://www.massresistance.org/docs/gen/08b/tranny_parade/part1/index.html
imageimageimage


image
Обърнете внимание на надписа

imageimage
Две оженени жени, едната с брада

Следват мъжете:

http://www.massresistance.org/docs/gen/08b/tranny_parade/part2/index.html
image

imageimage



imageimageimageimage


(Интересно е, че на официалните сайтове на парадите не се виждат такива снимки - там всички изглеждат нормални и прилични...)


БИЗНЕСЪТ

Сватбената индустрия е задължена да обслужва хомосексуалното общество - сватбени фотографи, сватбени зали, кетъринг услуги – всички отказали да работят за хомосексуалисти се преследват с цялата сила на закона - за „дискриминация”.

Различните фирми редовно биват подлагани на „тестове” за толерантност от хомосексуални активисти. Техни групи влизат в различни ресторанти или барове и публично се целуват и опипват, за да видят дали заведението гарантира задоволително ниво на „равенство“. Все повече явни изрази на хомосексуално поведение могат да бъдат забелязани на публични места в целия щат. Това се прави с цел подсилване на „брачното равенство”.

Адвокатите, които искат да упражняват професията си  в щата държат изпит наречен „Bar exam”, в който да докажат компетността си по въпросите на еднополовите “бракове”. През 2007 г. Стефан Дюн, жител на Бостън, бе скъсан на този изпит, защото отказал да отговаря на тези въпроси.

image



МЕДИИТЕ

Вестник „Boston Globe” редовно включва истории за хомосесксуалисти, които са се „оженили”, но не включва истории за нормални двойки.
Колонките със съвети към читателите вече изобилстват със съвети към хомосексуалните двойки и ... съвети към нормалните как да ги приемат по-лесно...


НАКРАЯ

Това е само началото...

Пределно ясно ни е, че хомосексуалисткото движение и тяхната мания да сключват бракове в действителност не се дължи на желание да се женят помежду си. Проучванията показват как хомосексуалистките взаимоотношения са изначално проблемни и дисфункционални на много нива, и „бракът” както ние го познаваме не е нещо постижимо за тях, дори за мечтите им. През последните месеци вече няма нито една снимка на хомосексуалисти сключили брак в брачната секция на в. "Synday Boston Globe", а преди беше пълно с тях. Тяхната борба всъщност е хомосексуализма да бъде натрапен на едно общество, което не желае да го приеме.

Посланието ни към света е:
Предупредени сте!

Браян Каменкер



Защо се случва това - отговорът




Статията за пръв път излиза в българската мрежа в блога на  hituc - Какво донесоха хомосексуалните бракове - и от там попада в "Алтермедия" - поне аз това намирам.
След това и на доста други места.

Не одобрявам политиката на "Алтермедия" да използва темата за актив на тяхната фалшива "националистическа" организация БНС.
Тук не е САЩ и изкуствени опити за наплашване у нас са малко нелепи.
Но материалът е интересен и си струва да бъде пуснат още веднъж - заради разкриването на едно явление.

...



Тагове:   неограничените,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. анонимен - Страхотни постинги правиш. Евалла!
05.11.2010 19:51
Скоро ще имаш голяма публика. Много си актуален. Всички чуми идват от САЩ и няма как останалият свят да не реагира на тая гнусна инвазия.
цитирай
2. balkanec - Благодаря
05.11.2010 21:21
Да, така е - САЩ е опитния полигон на идиотщините в днешната епоха.
Въпросът е - на кого и за какво?
А отговора - вече почти всеки го е чувал, независимо дали всеки го приема...
цитирай
3. zlokuche - Изхвърли си и компютъра, и мобил...
06.11.2010 03:17
Изхвърли си и компютъра, и мобилния. Ако не бяха разработките на "гнусния хомосексуалист" Алан Туринг, нямаше да ги има нито компютрите, нито Интернет. Малко повече толерантност и мислене не са навредили досега на никого. Иначе нямаш никакъв проблем да гълташ тъпа пропаганда и да я сереш като диария. Блогът си е твой, вонята също.
цитирай
4. balkanec - И тук се вижда
06.11.2010 14:40
поведението на хомо-активистите и истерията им...
В статията няма обиди към никого, обаче това не им пречи да злобеят.

Ясно е, че за тях "толерантност" означава да се опитват да се качват на главите на всички останали.
цитирай
5. анонимен - Всяко нещо направено в САЩ е дело на някой купен мозък
07.11.2010 18:03
и то с ограбените от целият свят пари.

А ето го и он-лайн часовника показващ чудовищния американски дълг към момента:

http://kushel.blog.bg/drugi/2010/09/13/sasht-imperiiata-na-zaleza-dopylninie-kym-predishniia-postin.604779
цитирай
6. zelas - Проекция на общественото развитие
07.11.2010 21:44
усилен труд -> просперитет -> либерализъм -> морален упадък -> пълен крах

Няма как Америка да върви по друг път.
цитирай
7. liliyanaandreeva - Маймуната на Муун с максимално разхлабена вратовръзка!
18.11.2010 18:46
Из "Мнимият англичанин"...
цитирай
8. анонимен - hi all
14.02.2012 13:59
This is Babulerman.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2622980
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив