Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2012 12:18 - Крайно време беше!
Автор: balkanec Категория: Новини   
Прочетен: 19029 Коментари: 29 Гласове:
10

Последна промяна: 05.04.2012 16:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бръснати глави от "Левски" и ЦСКА тръгват срещу циганите в с. Мечка

От левскарската и цесекарската агитка се обединяват в корпус за бързо реагиране. Ултрасите ще осъществят офанзива в плевенското село Мечка, където цигански орди от престъпници тормозят местното население.

Четвъртък, 05 Април 2012

image

"Когато държавата абдикира, а вътрешният министър Цветан Цветанов не става за нищо, ние ще вземем нещата в свои ръце". Организаторите предвиждат бойните отряди да се придвижат до село Мечка със средства от фенклубовете. В бригадите щели да се включат само пълнолетни и добре тренирани момчета.
"Няма да се делим на левскари и цесекари, когато става дума за нашите баби и дядовци. България е една и трябва да я спасим от циганията", коментираха националистите.
По предварителна информация над 100 души се очаква да тръгнат за село Мечка непосредствено след дербито между "Левски" и ЦСКА на 29 април. Възможно е към синьо-червените" бригади да се включат привърженици на пловдивските "Ботев" и "Локо".

Плевенското село наистина стана нарицателно за циганска престъпност. Българското население, което е предимно от възрастни хора, не спи нощем заради постоянните набези.
Циганите крадат всичко – животни, буркани, казани, огради, легла. Част от селяните вече се въоръжават, защото полицията и държавата спят. Преди 12 години циганите от Мечка убиха Найден Тимневски, който опита да опази добитъка си. Местните хора разказват ужасяващи истории за нападения и мъчения.


Цигани опустошили село в плевенско


image
Pravda.bg

Всяка къща в селото е обирана по няколко пъти
Там обирите не само че не намаляват, ами и растат все повече.

image

Сега мъжете на Мечка сами патрулират и охраняват домовете си нощем. Те се надяват да осигурят по-спокоен сън на възрастните жители.

Възрастните хора в селото са най-потърпевшите. За да запазят живота си, те се принуждават да си закупят по-малка къща.
Хората вече са се отказали да подават жалби до полицията и да подписват протоколи. Голяма част от тях напускат Мечка, а къщите им буквално биват опустошени от циганите.
82-годишната Еленка Цветанова и съпругът й Здравко цял живот са живели в село Мечка. Големият им и красив дом се намирал горния край на селото, но се наложило да го продадат на безценица.
Домът на Цветанка Петкова е обиран пет пъти само от октомври досега.


Цигани от село Мечка осъдени за убийство на българин

image

Скандално нашумялото плевенско Село Мечка дочака възмездие за жестокото убийство на Найден Тимневски от 4 април 2000г. Тримата роми обаче са на свобода и не е ясно дали ще бъдат открити, за да влязат зад решетките.
Своеволията на ромското население са достигнали своя връх.
От близо 2 000 жители около 500 са роми, а стотина от тях са регистрирани като активен криминален контингент. Историята на селото разказва, че от две заселени цигански семейства в момента броят им е нараснал неимоверно. Обикновено ограбват къщи и след това ги изкупуват на безценица от собствениците.
В момента има поставени камери на ключови места в селото, но това не спира наглите роми да продължават с издевателствата си над българите.





Гласувай:
10



1. анонимен - БРАВО, МОМЧЕТА!!! :)
05.04.2012 12:58
СМЪРТ НА ЦИГАНИТЕ, НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ, НИЕ ИЗПИТВАМЕ ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА КЪМ ТЯХ, ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И БОЙКО И ЦВЕТАНОВ ДА ХОДЯТ ДА СИ НАЧУКАТ МАЙКИТЕ ЦИГАНСКИ МРЪСНИ, ЩОМ ТОВА НЕ ИМ ХАРЕСВА И ДА СЕ ИЗСЕЛВАТ КЪМ ИНДИЯ!!!
цитирай
2. анонимен - ЩЕ СЕРА ОТГОРЕ И НА КОНСТИТУЦИЯТА, КОЯТО ИМА ПРОТИВ ЕТНИЧЕСКАТА ОМРАЗА!!!
05.04.2012 12:59
ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ Е НЕЛЕГИТИМНА И ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО Е В УЩЪРБ НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС И ДОКАТО Е ТОЛЕРАНТНА КЪМ ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!
цитирай
3. анонимен - Възродителния процес в България в ...
05.04.2012 17:08
Възродителния процес в България в края на осемдесетте, войните в бивша Югославия, етническото напрежение в Македония през 2001-ва, нарастващия етнически проблем в България днес...

Айде сетете се какво е общото между тия 4-ри балкански събития :)))
цитирай
4. balkanec - Любимия Запад
05.04.2012 19:02
цитирай
5. samvoin - Като цяло идеята е чудесна, ако р...
06.04.2012 23:43
Като цяло идеята е чудесна, ако разбира се не беше "наакана" от факта, че я подеха лумпени и футболни гамени, както и чуждопоклонници на едно съмнително англосаксонско расово - глобалистично движение, за което може да се и спори доколко е расово - след като напада и мюсюлмани заради религията им, както и от факта, че се появява отначало като субкултура - копирана не от друг, а от ямайски негри - пришълци в Англия...;)
Далеч преди да прочета тук за това, ако погледнете в блога ми - аз дадох подобно предложение на жителите от село Мечка, но като подкрепят финансово и материално ТЕ подобна група, от не повече от 20-ина здрави младежи, защото ако се финансира акцията от друго място, то целите и ще е съмнително дали ще са заявените и желаните, както е в случая...
Не забравяйте, че Левски каза: "Този който ни освободи, ще ни пороби".
Нека помнят думите му жителите на Мечка!
Не бих искал да се превърне тази иначе добра идея, в това в което се превърна спонтанното справедливо народно недоволство от село Катуница през изминалата есен, което чифутските провокатори - от които всъщност идваше етническия характер и обръщане на бунта, успешно успяха да заклеймят като "етническа омраза", каквато съм сигурен, че в никакъв случай не е имало в първоначалните желания на жителите в селото и жертвите на развилнелите се калдерашки преселници от 60-е там и на техния гангстерски тартор - наречен "цар" Киро.
Не забравяйте, че именно "богоизбраните" искат "гои" и "гои" да се колят и Сорос налива пари за това на провокатични организации - подстрекаващи и двата етноса.
Колко му е сега Сорос - както защитаваше у нас убийците на Найден Тимневски, така да плати на шепа лумпенизирани и дрогирани скинари, за да тръгнат уж да защитават Мечка, а да правят компроментиращи идеята изстъпления из други села или из Плевен, срещу мирни и невинни граждани на Република България от друг етнос, да грацат и чупят джамии и така пак "камъка" да хвръкне към българите утре в еврейската медийна пропаганда?
цитирай
6. samvoin - Мислите ли върху това? Помислете ...
06.04.2012 23:50
Мислите ли върху това?
Помислете кой и защо финансира въпросната акция и дали не я финансира, за да се компроментира тя предварително, че и криминализира - само поради факта, че скинари я углавяват, а да не говорим след евентуалните действия, които бъдете сигурни - ЩЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ от местната и софийска полиция, колкото и набезите в Мечка са, но в последствие - всяко справедливо надигане на село Мечка срещу нехайството на властта, ще бъде смазвано с репресии - чрез поставянето му в знак за равенство с действията на въпросните скинари.
Помислете, защо им е на евреите зад двата ФК, да плащат такава акция?
За доброто на българите в Мечка?

После, в Мечка се изпуска "вторият план на събитията", а именно - кои небългари изкупуват пустеещите къщи в селото и разрушените земи, на които цената се занижава?

Не на последно място, медиите също манипулират общественото мнение и истина, като наричат даларите в село Мечка - "роми".
Искам да подчертая, че това НЕ СА НИКАКВИ "роми" или български цигани, те ако щете и расово, но и езиково имат огромна разлика с тези които е що - годе правилно да наричаме "роми".
Първо, това са заселени от Тодор Живков гръцки конекрадци - говорещи турски и гръцки и с отоманистки начин на мислене - предаван явно от поколение на поколение, в регистрите на селото, въпросните "роми" са записани като "мюсюлманско номадско население" и самите те никога не са се определяли като "цигани" или "роми", както и 80% поне от населението на "Столипиново" - което е туркоезично!
Второ, тази общност няма нищо общо с истинските роми и български цигани, нито се жени за тях, нито в селата около Плевен в които съжителстват, тези цигани и даларите живеят заедно и никога между тях не може да се види смесен брат.
Нещо повече - в Бръшляница на техните набези жертва са и доста български цигани - живущи там от преди 1944-а.
Трето, как може български роми - православни християни, да наричат българите "гяури", когато и те са "гяури" според законите на Османската империя?
цитирай
7. balkanec - Абе какво значение има кои са подели - по-важно е да се отърват хората в с. Мечка
06.04.2012 23:58
и да се покаже на мангалите, че вече не са безнаказани.
Останалото са празни приказки.
Кой ги бил финансирал... Мислиш ли че хората на такива места ги интересува - тях ги интересува да ОЦЕЛЕЯТ.
В самото съобщение се казва, че фенклубовете си събират парите, ама кой да чете.
цитирай
8. samvoin - и да се покаже на мангалите, че вече ...
07.04.2012 00:02
balkanec написа:
и да се покаже на мангалите, че вече не са безнаказани.
Останалото са празни приказки.
Кой ги бил финансирал... Мислиш ли че хората на такива места ги интересува - тях ги интересува да ОЦЕЛЕЯТ.
В самото съобщение се казва, че фенклубовете си събират парите, ама кой да чете.
Дали селто ще оцелее, когато масово бъде изкупено от англичани и чифути и дали ще е огромно значение, че българите са убивани и изнасилвани от гръцките разбойници или пък от англичани и чифути?
По - малко ли ще ги боли?

цитирай
9. samvoin - И велика ли ще е файдата, ако Кату...
07.04.2012 00:06
И велика ли ще е файдата, ако Катуница се повтори и там?
Що се отнася до мене, ако имах аз лично власт - скинарите и значителна част от мародерите в Мечка, може би биха се намирали на едно и също място и биха полагали за пръв път в живота си някакъв полезен труд, защото иначе нямаше да им се полага и хляб...;)
Ако разбира се, мародерите от Мечка не бъдат разстреляни при самоотбрана - на място и властта ги е хванала, преди това да се случи, защото когато хората там са въоръжени - полицията също ще "закъснее" някой път, както "закъснява" сега - в полза на крадците...;)
Демокрация все пак, няма да правим я "полицейска държава"?
Да не говорим, че може и да избера варианта, да преразгледаме дадените от комунизма гражданска и всички нормативни актове, че и съдебни решения и да си върнем номадите дошли от Гърция - в "колет" на гърците, да им се радват...;)
Тогава да ги учим и ние тех, както и ония на Запад, ако им ги пратим там - на "толерантност" и "човешки права"...
цитирай
10. balkanec - Направи по-добра инициатива и ще я подкрепим
07.04.2012 00:10
Докато не го направиш, подкрепям агитките.
Ти още малко ще изкараш тях виновни, че на хората им изкупуват къщите... понеже им изкупували къщите - дай нищо да не се прави...
цитирай
11. samvoin - Докато не го направиш, подкрепям ...
07.04.2012 00:25
balkanec написа:
Докато не го направиш, подкрепям агитките.
Ти още малко ще изкараш тях виновни, че на хората им изкупуват къщите... понеже им изкупували къщите - дай нищо да не се прави...
Аз изредих в точки, какво точно трябва да се направи, ама не си го пуснал.
От години апелирам за това - още 1999-a беше, когато стана потресаващото убийство на Найден Тимневски и го казвах от човек на човек това, а откакто влизам в интернет - и в интернет, ако проследиш писанията ми навсякъде.
Защо никой не направи това в 1999-а?
Защо никой не направи това с годините?
Да, трябва да има такова нещо, но финансирано с НАШИ - обществени сили и със силите на пострадалите, тогава ще е ефективно и независимо, а не oт външни сили и чуждопоклонници, с меко казано съмнителни цели.
Видяхме в Пловдив, че вместо такива да се отправят към Катуница, отидоха да зулумстват из Пловдив, използвайки хаоса...;)
С какви ли цели, та не с една едничка: българско Косово и Босна?
И нападналите махалите в Пловдив, както и Киро, а и тези в Мечка, "дон Цеци", "БНС", "ВМРО" и прочие, са финансирани от едни и същи - с едни цели, разберете това!
цитирай
12. samvoin - Не си виждам точките, които посочих ...
07.04.2012 01:06
Не си виждам точките, които посочих за справяне с повдигнатия проблем...
цитирай
13. samvoin - http://samvoin. blog. bg/poli...
07.04.2012 02:28
http://samvoin.blog.bg/politika/2012/04/05/problemyt-mechka-i-ima-li-reshenie-toi.934683
цитирай
14. анонимен - за циганите и циганията
07.04.2012 13:49
България е колония и подчинената "официална" власт изпълнява поръчката на колонизатора, а тя е намаляване на българският етнос. Средствата са различни, обедняване лошо здравеопазване, цигански тормоз, тъи че саморганизирането на хората е естествен процес и аз съм ЗА.
цитирай
15. samvoin - България е колония и подчинената ...
10.04.2012 03:15
анонимен написа:
България е колония и подчинената "официална" власт изпълнява поръчката на колонизатора, а тя е намаляване на българският етнос. Средствата са различни, обедняване лошо здравеопазване, цигански тормоз, тъи че саморганизирането на хората е естествен процес и аз съм ЗА.
Много верен анализ и ако погледнеш блога ми, аз съм не само съгласен, че самоорганизиране трябва, но и съм един от първите в този блог, а и на други места в интернет - които призовават именно към такова самоорганизиране.
Не мисля обаче, че под егидата на други поклонници на колонизатора и нетрезви лумпени, които ще компроментурат идеята, ще е редно и изобщо възможно да стане това и то успешно и с желаните резултати и последици...
После, ако самите хора от Мечка, не подадат ръка на тези които искат да ги измъкнат, поне с подслон, морална подкрепа и ако се наложи - своите свидетелски показания и граждански натиск, то тогава "спасяването на удавника, остава дело на самия удавник"...
Извинявай, ама ако подадеш ръка на удавник и той не подаде своята, как можеш да го спасиш?
Не е нормално, да идат там хора от други градове и села да ги спасяват, а местните да се скрият и гледат от прозорците!
Това е пък "другата страна на медала", в случая и го има и този момент там...
цитирай
16. samvoin - Май като гледам, взе та излезе жив ...
30.04.2012 00:37
Май като гледам, взе та излезе жив "кьор - фишек"...;)
Изглежда, че от МВР и бившия 6 - и отдел на ДС, взеха та им наредиха да дадар път за "пиара" на "Цецко Вътрешния", който се "активира" парадно...
цитирай
17. samvoin - Кво стана бе?! Коя дата сме дне...
01.05.2012 20:07
Кво стана бе?!
Коя дата сме днес?
Все чаках тия дни некви акции в Мечка и все от никъде не прочетох...:D
Е, вече да съм спокоен, че или Цоко "Вътрешния" се е справил с проблема "Мечка", или другия вариант е, че скинарчетата - направлявани повечето от МВР, ни пускат "въдички", каквито такива като теб са "клъвнали", ама такива като мен - не, защото ги познавам...;)
Кога тези ще отидат, някъде дето противника е по - силен от тех или поне равностоен като численост и физически данни и то без централите и водещите им офицери от бившия 6-и отдел на ДС - сега "ГДБОП", да са им наредили? ;)
цитирай
18. balkanec - Хубаво злорадстваш
01.05.2012 20:13
Добре е че има все пак някой доволен, че хората там са беззащитни.
цитирай
19. samvoin - Не "злорадствам" за ...
01.05.2012 21:09
Не "злорадствам" за това, а за такива дето кълвете въдици, че разни лумпеняци - направлявани и финансирани незнайно откъде и от кого, с много съмнителни "идеи" и "борби", щели били да решат некъв проблем, който съществува вече десетилетие и повече поне, както и самите тези лумпеняци.
Защо ако можеха и искаха да го решат, не го решиха още 1999-а година, когато убийството на Найден Тимневски там потресе цяла България?
То по - малко жестоко и потресаващо ли беше от това в Катуница или в "Захарна фабрика" през 2005-а?
Що се отнася до самите беззащитни, да - аз ОБВИНЯВАМ И САМИТЕ ТЯХ, за тяхната "беззащитност", нека звучи гадно, директно и непопулярно...
Аз няма само да роня "крокодилски сълзи" като политиците, а за да се потърси "лекарство" за една "болест", се напипват причините, а не последиците и то се оглеждат от всички страни - дразнители и причинители.
Тези беззащитни, до сега трябваше да направят най - елементарното, което Конституцията на Република България им позволява - да издигнат един достоен и независим - безпартиен кандидат - кмет (От партии, такъв почти няма да намерят!) и да излезнат и да ГЛАСУВАТ МАСОВО за него!
Сегашния кмет беше избран с малко над сто гласа, от почти хиляда души село, още на Първи тур.
Това ще рече, че над 70% от селото, проссто не е гласувало...
Е, няма кой - вместо тях! Няма!

После, тези беззащитни, да вземат да отидат и да се отрекат от децата и внуците си, които така са създали и възпитали или въобще не са възпитавали и които са миячи на задници и хуища или пачаври по София и чужбините, а не поглеждат бащините си и дядови къщи и село, какво се случва в тях!
Да вземат и да намерят достойни млади хора за свои наследници и наследници и стопани на имотите и покъщнините им и да се оповават в тях...
Иначе, мародерите им да са им честити - те, както каза един недолюбвам от мене екранен шут, са "тяхното бъдеще" и това е факт, а като изчезнат те, бъдещето ще е напълзяващите селото англичани и техни имоти...

Не на последно място, аз дадох
цитирай
20. samvoin - конкретни предложения на блога си, ...
01.05.2012 21:17
конкретни предложения на блога си, не само аз - а и друго хора, от години вече ги даваме, ама кой да прочете, чуе и да направи нещо по тях?
Кой да "удари рамо", за да ги реализираме?
Има, имаше и ще се намери и в бъдеще с кого...

Ама извинявайте! Нито аз, нито някой друг сме длъжни и е нормално да жертваме хора с възможността да помогнат, ако местното население няма да е зад тях, поне със своята имуществена и налична база или най - малкото с моралната си подкрепа и свидетелските си показания, че тези хора са ги защитили тях и имотите им при законна самоотбрана, защото в противен случай - дошлите от други места пазители и защитници, ще са просто "провокатори на етническо напрежение", "самоправораздаващи", "луди" или даже самите те - престъпници и мародери пред закона, ако никой местен не е зад тях.
Нали родата или комбината на мародерите, ще са зад мародерите като свидетелства и алиби?
Като прибавим, че в комбината и в плана са кмет, прокурори и съдии наверно, плевенски властници и тартори, "авторитетни" люде - купуващи и продаващи краденото и определено не-цигани или принадлежащи към малцинствени етнически групи, местна - пордимска в случая полиция и прочие, в чия полза според вас ще е развръзката, без поддръжка на местните, а?!
Още повече, бандитите са и въоръжени, което ще рече и на нас ни требват въоръжени ЗАКОННО люде...

Вече 22 години, местното население - с действия и бездействие, с гласуване и негласуване, на практика си избира именно все кметове и местна власт, които вървят по начертания план за етническо прочистване и дебългаризация на селото, по криминален път и чрез нехайство и бездействие пред битовата престъпност на чуждите гръцко - османизирани пришълци в селото...
Гласуващите и негласуващи, "неинтересуващите се от политика" от политика или лапащите от разни престъпни "преходни" партии, не са ли виновниците за положението там или в крайна сметка, поне повечето живущи и потърпевши?

Не на последно място, дори посочената тук идея да е добра, аз знаех,
цитирай
21. samvoin - че или е "кьор-фишек", ...
01.05.2012 21:24
че или е "кьор-фишек", ей така - за вдигане на малко шум, в нечия полза...
Или просто, ще се опорочи.
По какво се различават болшинството скинари, от мародерите в село Мечка?
Ха кажете вие?
Нима повечето от тех, не са "бабаити" именно пред жени, деца и стари хора, при това повечета и наши съграждани, а доста от тях и хора от нашата раса и българската нация, от нашата религия?...
"Героизма" на скинари, за който чета в последно време (Повечето от тях, по мои сведения с роднини в МВР, които им дават "рамо"...Няма един дето да е в затвора, между тех!), не стига по - далеч от наръгване на някой клошар, при това на преклонна възраст, някой клатещ се пиян циганин, пребиване на мирно - вървящо си дете или жена (Независимо от кой етнос са!), а дори зная специално в агитката на ЦСКА, за разпространение и консумация освен на обилно количества алкохол, но и на дрога...
Едни от тази агитка, които се разбра, че са и доносници и свидетелствали в дела, по - късно, бяха пребили некви араби, за да им вземат златните ланци, часовниците и най - вече дрогата и са я изконсумирали половината, а другата - продали и то на непълнолетни...
Това го знам именно от "начинаещ" скинар, в агитката на ЦСКА...
После, техните побоища напоследък, даже стигат само до сбиване с някой от друг отбор или от националистическа или пишман - такава партия или организация, която не харесват, а дори и до изстъпления само на верска и регионална основа, но разбира се, поне в България - никога срещу "религията" на "богоизбраните", за разлика от да кажем - Германия или САЩ, техните съидейници...
А вече казах, че великия им "патриотизъм и национализъм", е в "Косово е Сърбия!" и братимене с мамалиги, сърби, "братушки", които разбира се, че са им по - "братя" от българите в покрайнините или край Волга, от българите в Македония...
Това е пък "национализма" им, както и в носенето им на дръгливия английски пес и английските надписи и знамена, в слушането на един английски наркоман, чието име и не мога да произнеса...
цитирай
22. samvoin - Ако тези ще са "спасителит...
01.05.2012 21:26
Ако тези ще са "спасителите" на България и Мечка, опазил Бог хората там...
В един момент, ще требва да се чудят от кой да си пазят имота - от старите или нови мародери?
Онези още повече биха отишли и биха се гушнали с англосаксонските нашественици там, понеже са били по - "бели" от циганите и албанците, дори повече от мародерската напаст, която е заселена там от комунистите именно по времето на Тодор Живков, в "зората" на неговото властване, за да "подлади селата", които биват напълно обезлюдени след "разкулачването" и на дребните и средни собственици на земя - българи.
цитирай
23. samvoin - АЛО, крещящите по - горе?! Къде се ...
03.05.2012 02:58
АЛО, крещящите по - горе?!
Къде се покрихте бре? Нема ли да кажете кво стана и кво направихте?
Май тва не е като да крещиш по блогове и форуми, като требва да свършиш нещо, а? ;)
цитирай
24. balkanec - Защо ти не организираш хората бе философ?
03.05.2012 08:57
Айде пусни една обява за място и дата - всички ще я разпространим.
Нали знаеш какво ще се случи умнико? Ще те приберат.

Аман от такива дето се правят на велики.
Българите му били криви.

И не ми пиши фермани - не ги чета.
цитирай
25. balkanec - ЧАКАМ ТИ ОБЯВАТА
03.05.2012 08:58
Философ

И наеш ли - хората ще намерят начин, въпреки такива като тебе.

Аман от бесни мангалозащитници мръднали.

Помня ти замаените философии как защитаваш мангалите - що не ги пуснеш открито в мрежата да те опсуват хората?
цитирай
26. samvoin - Май почвам да се замислям, че сер...
03.05.2012 11:27
Май почвам да се замислям, че сериозно се нуждаеш от преглед верно и че ти нещо си почнал да "мърдаш"...
С това, че тия дето на тебе са ти кумирите, са все некадърници, страхливци, комплексари и чуждопоклонници, ама иначе "чеп за зеле" не става от тех, аз съм бил защитавал некой и съм бил виновен, че те вдигали пушилка заедно с тебе, ама не направихте нищо. :D
С проблема "Мечка", мои близки се занимават от 2004-2005-а година, а аз като член и временен водач на БНРП в Плевен, също съм се занимавал много повече от теб и сме направили много повече от теб, такива като теб и скинарстващите анархо - наркоотрепки.
Поне направихме да се даде гласност на случая и да спрат да хвърлят в печките и кошчето за боклук жалбите на потърпевшите в РДВР - град Пордим.
Нещо повече, прословутото предаване на Карбовски за Мечка, с което биете боя години наред, беше пак заслуга на мой близък - писал му писмо по темата, но това той нямаше честта и достойнството да го спомене, прочете писмото му и каже името и града му (Моя близък, не се е страхувал и не е искал да остава анонимен!), а отиде да си пълни своето предаване.
Така че, много сте малки и незначителни да ми четете лекция вие, които даже не сте от плевенско, камо ли да сте истински "в час" с проблема в тва село и неговите корени.
Преди да "прехвърляш проблема, от болната на здравата глава", нека припомним, че тези които манипулативно наричате в медиите "роми" и ги приравнявате до българските цигани - населявали България от преди 1944-а година, ги засели именно твоя любим "Тато" в "зората" на своето властване от Гърция и опита да ги "присади" към българските цигански общности, но номера не мина и почна да запълва обезбългарените и обезлюдени след "разкулачването" села с тях, че да се намира работа на паразитните бройки на най - некадърните партийци в ТКЗС и да се отчита "население" и "работна ръка"...
В същото време, изолира българските цигани в гета и ги събра с разни иноземни, инородни и инорасови дори пришълци.
Коя държава си вкара
цитирай
27. samvoin - тоя "автогол"? На...
03.05.2012 11:35
тоя "автогол"?
Навсякъде другаде, имат стратегия за асимилации, обезличавания и "стапяния" на малцинствените етнически групи.
И докато с турците това е далеч по - трудна и да не кажа невъзможна задача, заради фактора "Турция", а и се направи нескопосан опит с тях, в края на 80-е, докато преди им се даваха привилегии над нас и други етноси, то с циганите задачата беше далеч по - лесна, поради липсата на тяхна държава и сила зад гърба им, която да ги подстрекава като чужда пета колона и като етносепаратистки настроения у нас.
Българизацията им не беше трудна.
Това разбира се, можеше да предприеме и една силна националистическа организация, ако имахме такава.
Защо например в Сърбия, маса цигани членуват в Сръбската радикална странка - ултрашовинистичната партия на Воислав Шешел и в други националистически и шовинистични организации и казват "Ние сме сърби!"?
Защо при бомбардировките над бивша Югославия, площадите бяха пълни с цигани, които вееха сръбското знаме, но и се пишеха доброволци да избиват албанци в Косово?
Защо няма проблем с циганите в Беларус или малцинствени проблеми във Венецуела?
Защо няма в Грузия или други страни от бившия СССР?
А в Унгария, след консервативното управление?
Там опозиционната партия "Йоббик" ясно каза, че решението проблема минава през премахване на гетата и сегашното умерено - националистическо правителство на ФИДЕС, прави именно това.
Защо в Русия няма проблем, специално с циганите?
А в САЩ?
Да, там има проблем с преселници като мексиканците, а с черните расовия проблем, е доста по - дълбок, исторически и различен и извращението на САЩ и колонизаторите, си го докараха сега сами.
Защо няма малцинствени проблеми в Иран или Сирия? В Египет...
Хайде, почти моноетнически държави, няма да споменавам...
После, аз съм ти бил виновен, че твоите любимци - скинарите, не са по - различни от мародерите в село Мечка, поне генерално...
хахахахахаха...
Ама това не го казвам аз бе, казва го криминалната статистика, че и бивши скинари.
Казва го всеки
цитирай
28. balkanec - Защо си мислиш, че изобщо ти чета безкрайните фермани?
03.05.2012 11:40
Наистина ли смяташ, че можеш да ангажираш някой да обръща внимание на безкрайните ти писания?
Че и да им отделя от времето си.

Той щял да ми държи сметка какви информации пускам.

Ходи се лигави с твоите мангали.
цитирай
29. balkanec - Вече трия мангалолюбеца
03.05.2012 11:46
Щото си продължава като грамофон с логореите и си мисли, че някой е длъжен да се занимава с него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2622949
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив