Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2012 18:54 - Депутат ругае избирателите във фейсбук
Автор: balkanec Категория: Новини   
Прочетен: 14430 Коментари: 23 Гласове:
17

Последна промяна: 06.04.2012 12:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Некои особености на депутатския речник:
Емил Василев от РЗС публично сипе каруцарски обиди

Странeн обрат доби новата мода сред политиците, да фамилиарничат с избирателите наживо в социалните мрежи. Повечето от депутатите се опитват да се сприятеляват "с народа" в мрежата, някои понякога спорят, други прекаляват с престараването да се правят на "един от вас". Но се намери и един, който избра далеч по-ефектен вариант за общуване с хората - с попръжни и цинизми.

Емил Василев, РЗС: “Боряна, по внимателно с езика, освен ако не си почитателка на аналния секс или пък същия ти липсва”

За съжаление темата, по която се развихри публичния депутатски скандал е доста сериозна:

21.ІІ.2012

Соченият от медиите за израелска марионетка (например тук) Яне Янев, лидер на РЗС, внесе в Парламента проект за декларация срещу Иран. С нея - ако се приеме - България би заела страна в подготвяната опасна война с непредвидими мащаби, която може да излезе далеч извън границите на Близкия Изток и да се превърне в нов световен конфликт.

Скандалната проекто-декларация от вчера е първа пряка официална стъпка за въвличане на България във война, от която нямаме никаква полза и вече имаме преки вреди - скачащите цени на горивата.

Но кои и какви са хората, които ни подхвърлят на опасност от война не само с Иран, а и с Китай, Русия и други техни съюзници?

За характера си говорят най-добре самите те.

 

image

Ред, законност и справедливост раздаваше във фейсбук депутатът Емил Василев с най-вулгарен речник. Обидите му срещу избирателите преминаха нормалните граници. За това занимание той отдели над 2 часа и стана най-"популярния" народен представител във фейсбук тези дни

Никога не е късно да станеш за резил

Вчера народният представител от РЗС Емил Василев влезе да рекламира проекто-декларацията в полза на войната не къде да е, а във фейсбук-групите срещу войната. Там той държа поведение, недопустимо не само за депутат, а и въобще за зрял човек.

Изключително рязкото му посрещане и острите реакции на хората срещу новината му, бяха напълно очаквани. Напълно неочакваното обаче беше отношението на г-н депутата към тях.

Циркът е пълен, излагацията също - темата отворена от г-н народният представител още стои, можете да я видите тук:

image

Ето как продължи сеира - г-н депутатът не си сдържа нервите при тези коментари:

image

Тук народният представител губи равновесие, след което вече не може да се спре. Следващите си два проблясъка г-н депутатът е изтрил, но късно - ето го скрийншота:

image

Следват още два каруцарски коментара на г-н депутата:

image

Следват завоалирани заплахи от народния представител:

image

image

image

Депутатските циркове продължават и в тази група срещу войната. След като веднъж си е развързал езика, народният представител вече няма спирка и проблясъците му валят един след друг:

image

image

image

Първата нормална реакция естествено е, човек да се запита - това действително ли е народният представител Емил Василев. От профила му по всичко личи, че явно това наистина е самият той...

Скандалът е един добър пример, доколко им пука на днешните ни парламентаристи за избирателите...

Още подробности и отзиви за височайшото парламентарно внимание към хората от антивоенното движение можете да видите в блога на Георги Грънчаров.

 

Епилог:

image

...

 

Като гражданин настоявам не само парламентарната група на РЗС, а и самото Народно събрание да отговори пред обществеността - как са допуснали вътре неуравновесени лица или с медицински отклонения? Също така, ръководството на Парламента да разясни по-широко: има ли психотест за народни представители при избора им и при влизане в Народното събрание и какъв е той? Доколко е ефективен и доколко формален?

Иван Василев

...

Развитие по скандалния случай:


Нужен ли е психотест за депутатите?


НАПСУВАЙ ДЕПУТАТ ЛИЧНО?




Гласувай:
18


Вълнообразно


1. demokrat63 - Леле мале всички са дясни, според ...
22.02.2012 21:01
Леле мале всички са дясни, според тях десен си око грабиш от останалите. тази алчност некадърност и политическа слепота е присъща на управниците ни- на този също. Друг път като гласувате си отваряйте очите.
цитирай
2. sparotok - !
22.02.2012 23:29
Май безсрамието стана задължително качество на политиците:)
Горките избиратели...
цитирай
3. pevetsa - ПОЗОР!
23.02.2012 09:34
ПОЗОР!
цитирай
4. andrei - Tова поведение на
23.02.2012 10:15
Емил Василев,напълно отговаря на битността му,като доносник на ДС!От такъв кретен ,какво друго може да очаквате!?
цитирай
5. tomcat2 - Урод, нима е изненада като ги знаем ...
23.02.2012 10:42
Урод ,нима е изненада като ги знаем какви са ?
цитирай
6. demonwind - Въобще знаете ли кой е Яне Янев?
23.02.2012 11:02
Ще си позволя да го опиша с езика на съпартиеца му, защото той не заслужава друг. Яне Янев е едно лайно, което първо разцепи БЗНС, защото и задника би си дал за власт и пари, след това стана подлога на СДС, обаче щом му дръпнаха юздите, започна да рита срещу тях. Най-накрая успя да влезе в Парламента с купени избори, обграден от шайка съмнителни типове (и в началото някои стойностни хора, които избягаха много бързо), превърна се в най-верния ибрикчия на Mr. Pumpkin, след това оголи зъбите си срещу него, скимтейки в нозете на новия си стар покровител - Трактора. Да, ама Трактора не е Бойко и при него стъпиш ли накриво, можеш да останеш в историята, когато те намерят зазидан в някоя стена след няколко хиляди години (зазидан имам предвид жив), та Лудото Яне отново си намери покровители, които го пускат като мюре да прокарва гнусни директиви, които ще направят страната ни мишена на първите ЯДРЕНИ ракети на Иран. Проблемът отново е в държавата - Янето трябваше да го облекат в специална ризка и да го въдворят в специализирано заведение още когато пускаше бойни димки и летеше с делтапланер да хвърля позиви. Ей, бочев за пари какво ли няма да направи. Много ми е чудно, дали вече някоя не е успял да го оноди за някоя и друга хилядарка?
Та тоя колбасар дето е в редиците му хич не ме и учудва. Учудва ме културния тон на хората, които са му търпяли простотията. Аз лично щях така да го напсувам, ще мазоли на ушите му щяха да излязат - преди да завърша висшето си образование получих с отлична диплома низше такова - в най-долнопробните метълски бордеи на София, гъмжащи от алкохолизирани типове, мразещи всички дебелосери, заради които народа страда.
Поне не се чувствам косвено виновен за всичко ставащо, защото винаги, когато наближат избори и видя, че аз лично избор нямам, веднага си намирам някоя хубава дестинацийка и отивам да се любувам на това, което германци или французи са си направили в държавите...
цитирай
7. kykowsky - не разбирам какво точно коментирате, но
23.02.2012 11:46
последните, с които разменя реплики Василев са едни отявлени червени отрепки от движението "Че Гевара" в Пловдив, което се финансира от БСП.
Много точна характеристика им е дал човекът.
Не съм фен на Лудото Яне и РЗС, но напълно разбирам и оправдавам в реакцията на Василев - тия двамата са за публично обругаване и обладаване.
Като говорите за Лудото Яне имайте предвид, че Емил Василев е друг човек.
цитирай
8. brink - Емил Василев отдавна се е доказал ...
23.02.2012 11:57
Емил Василев отдавна се е доказал като душевноболен, невъзпитан и изключително неприятен субект. Kykowsky, такива изказвания от сорта "аз по принцип не съм фен на едикойси, обаче..." са съшити с бели конци. Недей да защитаваш РЗС, нападайки други хора в опит да отклониш вниманието. Тук не се обсъждат "последните, с които разменя реплики Василев", а отношението на този лумпен-депутат към членовете на една анти-военна фейсбук група...
цитирай
9. brink - Силно се надявам тази простотия да ...
23.02.2012 12:00
Силно се надявам тази простотия да получи повече обществен отзвук, да закопае Василев и да го прати обратно там, откъдето е изпълзял. За съжаление обаче, той, както и цжялото РЗС се движат по течението на израелските парички и ще е трудно да се оттървем от такива като тях!
цитирай
10. hristo27 - СУПЕР! Нямам думи. И този се редил на ...
23.02.2012 12:12
СУПЕР! Нямам думи.
И този се редил на опашка за народна бюлетина за себе си и партията си. Друг е въпроса какво ще получи догодина.
цитирай
11. alexanderherzdorf - Абе не е това тонът с който Василев ...
23.02.2012 12:31
Абе не е това тонът с който Василев трябва да говори, но хората с които говори ги познавам. Повечето от тях са провокатори, дейци на Че Гевара-Плодвив, финансирани от БСП, а другите са си просто заблудени комун.онанисти, които вярват, че земята е плоска и чиито врагове са хората с различно мнение и четирите годишни времена.
цитирай
12. boristodorov56 - Прав си - точно така е!
23.02.2012 13:01
alexanderherzdorf написа:
Абе не е това тонът с който Василев трябва да говори, но хората с които говори ги познавам. Повечето от тях са провокатори, дейци на Че Гевара-Плодвив, финансирани от БСП, а другите са си просто заблудени комун.онанисти, които вярват, че земята е плоска и чиито врагове са хората с различно мнение и четирите годишни времена.

цитирай
13. balkanec - Емил Василев сипе същите ругатни и по националисти и всякакви други хора
23.02.2012 13:32
Много му се иска да изкара, че активистите от антивоенното движение са свързани с една определена политическа идеология и са от един град, обаче няма как да стане.
Сред тях са всякакви хора, с всякакви възгледи и от различни градове на страната :)

А проблемът изобщо не е политически - проблемът е, че група депутати в Българския парламент, силно обвързани с интересите и политиката на чужда държава - в случая Израел - се опитват да замесят България в ненужна, чужда, опасна и вредна за страната ни война.
цитирай
14. balkanec - Скандалът продължава и днес във фейсбук-групите
23.02.2012 13:39
Можете да гледате шоуто "наживо" тук:
http://www.facebook.com/groups/anti.war.on.iran/

и тук:
http://www.facebook.com/groups/324442854267097/

Народният преставител обвини някои активисти от антивоенното движение в "тероризъм" и беше запитан да посочи - кого точно са тероризирали.
Също и по повод оплакването му, че Фидосиева го изнасилила в тоалетната на Парламента - да уточни, дали според него и това е тероризъм. :)
цитирай
15. balkanec - ДЕПУТАТЪТ ОТ РЗС ЕМИЛ ВАСИЛЕВ: ФИДОСОВА МЕ ИЗНАСИЛИ В ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТОАЛЕТНА
23.02.2012 13:40
Bulgaria News | 24.10.2010

http://www.bulgaria-news.bg/category/yellow-stones/gossips/resume/post56055.html
цитирай
16. borjanmljakov - Нормално е избирателите да бъдат ругани.
23.02.2012 13:55
Повечето са глупаци.
цитирай
17. balkanec - borjanmljakov - това ми прилича на мазохизъм :)
23.02.2012 14:20
Никак не е нормално всъщност. Както е под въпрост и психично нормални ли са доста от народните представители.
Затова се налага и въпроса за задължителен психотест за депутати.
цитирай
18. tomcat2 - Депутата е типичен отпадък на пр...
23.02.2012 16:17
Депутата е типичен отпадък на прогнилата ни предателска политическа класа.Влиза в анти-военни групи с ясната цел да троли и прокламира проционистката си и анти-българска позиция относно евентуално нападение над суверена страна от ,от която нищо лошо не сме видели !Наистина има известно право borjanmljakov ,ние сме тъпаците ,че допускаме подобни субекти да участват в съдбините на държавата!
цитирай
19. nikita6864 - .
23.02.2012 17:02
Може да не ругае, а просто в Полски Тръмбеш така да си говорят ...
цитирай
20. balkanec - demonwind - благодаря за разясненията :)
23.02.2012 20:05
То и по самите им действия си личи.
Иран ядрени ракети едва ли има, но лошото е, че САЩ искат да разполагат и в България ракети, насочени срещу Русия. Това ако стане и конфликта избухне и се разрастне - лошо...
цитирай
21. balkanec - odisey - докато ги изметем
23.02.2012 20:07
Колкото повече външните им господари фалират, толкова по-реална става тази перспектива. Без външна подкрепа днешната ни политическа класа е жива-умряла.
цитирай
22. demokrat63 - Депутата е типичен отпадък на пр...
24.02.2012 10:30
tomcat2 написа:
Депутата е типичен отпадък на прогнилата ни предателска политическа класа.Влиза в анти-военни групи с ясната цел да троли и прокламира проционистката си и анти-българска позиция относно евентуално нападение над суверена страна от ,от която нищо лошо не сме видели !Наистина има известно право borjanmljakov ,ние сме тъпаците ,че допускаме подобни субекти да участват в съдбините на държавата!

Браво за коментара. Самата истина е.
цитирай
23. secretcodes - Ако това за Мосад и Василев е вярно...
05.03.2012 21:26
Старая да бъда обективна и неутрална, но за жалост лично-обществените ми преживелици в последно време ме субективизираха до червено. Цветът няма заначение, сега, след един дълбок самокритичен анализ дойдох на себе си. Бях се обявила срещу цялата световна политика. Сега смятам, че това е въпрос на личностно еволюирало съзнание. Смятам, че много от горе спорещите биха ме разбрали прекрасно. Мосад е организация със световна репутация. За жалост държана под контрол и дисциплина. Методите им са земни, преследващи престъпното и куцото, а то е невинно защото е незнаещо защо се ражда на този свят. Да се бори със собствените си демони и простичко спазва божия нравствен закон:не убивай. Всяка душа идва тук да расте и се учи. Тези страни наистина не са ни нападали. Доброто никога не би нападнало първо. Това обаче е стара истина. Господ след "печалния атлантски цикъл е създал Словото. Когато хората разговарят и няма "среда", а само сипещи се заплахи, на практика разговор няма. Безсилието идва от чистата вавилонщина да смятаме само себе си за прави. Ако Мосад се е доверил на такова безсилно човече, не се ли притеснява, че го излага? Че е подбрал нелоялен и алчен човек, който би му дал невярна и пристрастна информация. Или подобното привлича подобно? Неутрална съм. Аз обичам да ми се каже "право куме в очи". Той това прави. Преценката е очевадна. Строевете, червено, синьо, жълто не са важни. Става въпрос на израстване и еволюция на съзнанието. Да уважиш противника си, значи да разбереш, къде го боли и от какви зависимости страда. Парите и властта са най-силният наркотик. Спомнете си Сталин, Хитлер, редица пристрастни прояви в близкото минало. Омразата и отричането пречи на осмислянето. Как би еволюирал светът ни, ако не се дебатираше по темата? Освен да се оплюваме, да си видим грешките и представите за самите себе си? За малко да се опитаме да влезем в кожата на опонента си? Иначе и аз съм от село, но не съм намразила света, нали? Болката е относителна, ако се осмисли.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2623167
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив