Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2014 20:14 - Информация за Много Напреднали, Диминантни и Финални Инкарнации от 3-та плътност (от гледна точка на една Финална Инкарнация от 3-та плътност)
Автор: padreantonii Категория: Други   
Прочетен: 13308 Коментари: 0 Гласове:
48


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато завърших материала на Матрицата 5 – том първи Търсене на Духа – Крайният предел, казах на Вал, че нямам какво повече да добавя. И наистина имах предвид точно това – тогава. Докато първият том на Матрицата съдържа всички ключове, необходими за излизането ви от Играта, тогава аз нямах представа, че тя съдържа и семената на Ключът за завършване. Ключът за завършване, обаче НЕ е индивидуален ключ. Всички индивидуални ключове остават в първия том. Към тях няма какво да се прибави макар, че можете да намерите допълнителни свои второстепенни ключове, които да подпомогнат индивидуалното ви развитие в рамките на вашите индивидуални преживявания. Ключът за завършване е съвсем друго нещо, както тепърва ще разберете.

Във филма Боговете сигурно са полудели (The Gods Must Be Crazy) едно идеализирано бушменско селище е представено така, сякаш го виждаме преди. В съответното DVD има допълнителни снимки на това как представеното е невярно спрямо положението днес. Дават как са занесли компютър в селото и са показвали на него фирма. Чуждестранни туристи посещават това племе и внасят там допълнителни промени. Това селище бива погълнато точно както Боргите асимилират другите планети. Боргите на Земята днес са САЩ и Англия. Зад видимите са ръцете на извънземните последователни Инкарнации.

За щастие, голямата част от нашите едновременни инкарнации са в Играта преди периода на Края на Играта на Земята. При все това, ВСИЧКИ едновременни Висши Аз имат няколко инкарнации по време на периода известен като Край на Играта на Земята. Тези преживявания са пресечната точка на пътища на едновременните и последователните инкарнации. Това ще повлияе на вашите лични възгледи щом завършите.

Докато правилата на Играта се спазват, съществуват и такива Висши Аз, които непрекъснато търсят вратички и начини за разширяване. Те не искат Играта да свърши – толкова привързани са към пътя на последователните инкарнации. Това показва тяхната духовна незрялост и силата на полярностите, особено на Тъмните и на силата над другите. Тъй като Висшите Аз нямат Тъмна сила над другите Висши Аз в по-високите плътности, способността да я преживяват по време на Играта и по пътя на едновременните и по пътя на последователните инкарнации, е като наркотик за тях. Това е една поредица на пристрастени, която те ще имат нужда да прекъснат, за да напреднат.

При все това, тази галактическа Игра ЩЕ свърши. Възможно е извънземните от Орион, Сириус, Плеядите и много други да останат само спомен от тази игра в трета плътност и като огромно количество преживявания, които да споделяме и които са от жизненоважно значение за това, което следва в предстоящия ни път.

След като Висшите Аз с едновременни инкарнации на Земята напуснат и Земния Планетарен Дух напредне, Ключът за завършване вече няма да е нужен и ще се разпадне, тъй като е предназначен за специфични цели.

В този том има информация за онези, които са усвоили даденото в първи том и искат нещо повече. Сегментите от този том никога няма да бъдат качени в сайта. Ако не сте прочели и разбрали казаното в първи том, не сте готови за настоящия. Докато самият аз напредвам в своето развитие на Събудена Финална Инкарнация, споделям с вас допълнителните неща, които откривам. Аз не съм същият както когато пишех първи том. Ето как работи духовния напредък. Продължавайте да наблюдавате разпадането на Земята на едновременните инкарнации. Всичко беше добре докато траеше, но вече е изхабено. Време е да завършваме!

Авторът

Проектът Матрицата 5 – Земята от трета плътност




Гласувай:
50



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263494
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031