Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2012 20:45 - За болни от рак
Автор: balkanec Категория: Други   
Прочетен: 10176 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 23.04.2012 19:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Който има такъв проблем: никой не е беззащитен пред рака.

- Търсете добри алтернативни лечители и лекари, които са ви препоръчани от сигурни хора (не се занимавайте с екстрасенси и врачки). Има немалко такива и всеки с излекувани случаи.

- Свържете се с други, които се лекуват от рак - има и форуми в мрежата. Те няма да откажат помощ и съвети. Техните информации често са безценни.

- Четете - вече има много инфо в мрежата, какво може да се направи.

- Не се доверявайте сляпо на докторите от официалните болници, нито на садистките им смъртоносни "терапии".

- Не слушайте близки и приятели, които ще ви тласкат при докторите-касапи като добиче на кланица, защото най-"добродушно" "вярват", че "така трябва". Много хора сме си изпатили от такива отстъпки, за да "има мир". Мир няма! Те няма да спрат никога - дори и да сте излекувани, ще продължават интервенциите - доказано при не един случай. Ако искате да живеете - рано или късно ще се наложи да сложите границата. Не чакайте да станат нещата критични, за да съберете смелост и да спрете да позволявате да ви правят на опитна мишка. Това е вашият живот и той е по-важен от тяхното "спокойствие".

- Винаги търсете и друга независима диагностика и второ мнение - понеже политиката е на вече излекувани и на здрави хора да им се "намира" рак и да ги "лекуват" докато ги убият.

- Ако са ви изгонили от болницата като "нелечим случай" да си умрете вкъщи - не се отчайвайте и не им вярвайте. Те обичат да дават наедро прогнози "колко дни ти остават". Има клиника в България, която приема болни в краен стадий, изгонени от болниците и ги лекува с алтернативни методи доста успешно.

 - Ако сте с болки и ви правят въртели при снабдяването с обезболяващи - класическа билка за обезболяване - и противоракова - е конопа (канабис) - доказана и безвредна.
image
Забранили са я, за да ни пробутват синтетични боклуци - химически опиати, които не са никак безвредни. Четете - има подробни сведения из мрежата за медицинското приложение на конопа за лечение на рак и за обезболяване.

- Търсете втора диагностика и при предложения на болницата за разни допълнителни манипулации. Може да ги предлагат и без истинска нужда, (за да усвоят поредните пари по някоя пътека?) или по-често - просто защото така са ги учили в садистките им специалности и шарлатанските им факултети. Казвам го от опит - още имам последствия от такава манипулация, която според мен не беше необходима.

- Това, което докторите няма да ви кажат:
Интоксикацията на организма, която предизвикват химиотерапията и лъчетерапията, трябва да се лекува допълнително. Лечима е, но просто трябва - ако искате да живеете като нормален здрав човек, след като се оправите от рака. Това може да стане при някой добър лекар, който се занимава с алтернативна медицина или при добър лечител, който си разбира от занаята. Разбира се, трябва да внимавате на кого попадате, защото естествено шарлатаните не са само в болниците.
Колкото по-рано започнете лечението, толкова по-добре и по-лесно ще се оправите. Най-добре - още преди започването на терапията и по време на нея - така ще я преминете по-леко. Има билки, лечебни добавки и пр., които се справят с натравянето.

Мога да посоча много примери, как системата се грижи да ни довърши, но няма смисъл, известни са.
В онова заведение - Храма на обречените (бивш онко-диспансер и бъдеща болница) в Младост - не оставят никой излекуван да си тръгне жив. Това е място за "следене" след излекуване, обаче щом идеш там, започват внушения колко си застрашен от редицив, после психоатаки, че пак "имаш нещо" и накрая - нови и нови безкрайни "терапии". Много хора се усещат, че за да живеят, първо условие е да забравят адреса му. А другите...

- Мислете: векове наред народната и традиционната медицина лекува рак, въпреки че в предишни времена той е бил много по-рядка болест. Едва от един век новата (нагло наричана сега "традиционна") шарлатанска "медицина" отменя и преследва традиционната и алтернативната - и въвежда три безумни експеримента - нож, натравяне на кръвта (благозвучно химиотерапия) и радиоактивно облъчване (благозвучно лъчелечение).
За какво ни режат, като рака има разсейки? Някой да е чул за случай на някого да са му премахнати всички разсейки с нож? Защо ни наливат с тежки отрови във вените, като официално излекуваните чрез тоя експеримент са под 20% по статистика (не помня 12 или 16%)? Защо ни облъчват, като радиацията е канцерогенна? Защо непрекъснато хора без рак са подлъгвани, че имат рак и са превръщани в опитни животни и са  "лекувани" с тия три садистки метода и накрая тия "терапии" действително им причиняват рак?
Наистина понякога операцията е наложителна, но я прилагат и с нужда и без нужда...

Темата за злоупотребата на медицинските заведения с хората е много дълга, тежка и мръсна. Не знам дали някоя медия би посмяла да пише истината за тази мафия на фармацията и докторите вълци.

Повечето хора, които се борят с рака и оцеляват, рано или късно научават, че борбата срещу болестта е само половината от нещата, а другата половина е да оцелееш в касапницата на медицинската бюрокрация.

Те лъжат, тровят и убиват масово. Случаите са страшно много. Имам и други познати подведени, че имат рак, а всъщност със съвсем други проблеми. Не става дума за "грешки". Системата работи така. Който вече е ориентиран - трудно могат да го излъжат, защото знае алтернативите за диагностика и за лечение. Но хората, които за пръв път се сблъскват с това нещо, са паникьосани и сляпо се доверяват на касапите.

Хората са еснафи и умират от това. Химическата отрова и радиацията нанасят тежки и трайни поражения и превръщат човека в развалина. Действат и на психиката - някои болни и да оцелеят се опсихарват и стават хипохондрици. Живеят в постоянен страх, че рака ще се върне, защото лекарите точно това им набиват. Каквото и да ми разправят, химиотерапията - поне временно - действа и на психиката. Да не говорим че временно разбърква обонянието, вкуса и пр. бели кахъри.
Болният е последния, който има думата. Щом го пратят на химиотерапия - а посмее да отвори уста, че отказва - срещу него застават като стена и реват в хор всички роднини, близки, приятели, познати. И докато не го завлекат, не го оставят да се огледа къде е. Накрая поддаваш, защото само ти си потърсил информацията за истината, каква гавра са тези терапии, а разчиташ на хората около теб, които те обявяват за временно луд.

Смешното е, че отдавна има и винаги е имало много по-добри, безболезнени и ефикасни методи - и за диагностика, и за лечение - от тези мракобесия - химиотерапия и лъчетерапия, ножове, рентгени и пр. методи за съсипване на човека. В тях хората стават материал на една побъркана машина.
Никога няма да изкарат реалната статистика - колко хора умират от туморите - и колко от техните "терапии".
Алтернативните методи са достъпни, стига човек да ги потърси - поне голяма част от тях, въпреки забраните и преследванията. Разбира се докторите на драго сърце биха ги забранили, но не могат и при най-добро желание, защото вече много от тях са защитени от законите на ЕС - хора и организации от различни страни са се преборили за правото на достъп до тях.

Там в онази гробница - онкодиспансера в Младост - е страшно тежка атмосфера (много по-зле от Раковата в Дървеница, където все пак и лекуват).
Едни отчаяни и тъпо примирени хора като мумии и едни кръвопийци бюрократи в престилки, които паразитират върху тях, докато им изпият кръвта докрай и те угасват един по един, а на тяхно място идват следващите жертви и тоя конвейр така се върти. Жалка история. Радвам се, че се откачих от тая въртележка.
 





Гласувай:
9



1. idealist - Поздравления!
21.04.2012 21:05
Браво, че си успял да се пребориш!
цитирай
2. balkanec - Много сме оздравелите
21.04.2012 21:10
Ако някой си мисли, че рака е смъртна присъда - да погледне статистиката - официалната. Колко хора се разболяват и колко умират.
Всички останали оздравяваме.
Стига да не се връщаме пак при тях да ни издирват отново рак... защото ще го намерят и където го няма - за тях това са пари, а ние сме имена в някоя татрадка. Няма лошо да се вземат поредните пари от Касата и да се задраска поредно име в тетрадката...
цитирай
3. balkanec - Мен Господ ме излекува по чудо
21.04.2012 21:16
Много начини и средства пробвах - както всички други (или поне повечето хора). Обаче едно ми помогна - ходенето до манастира на свети Мина в Обрадовци - там където ходи цяла София да се лекува. Бях с болки и опиатите трудно помагаха, само намаляха болката. Всеки път щом отидех там, на връщане още по пътя болките изчезваха напълно - до вечерта или до другия ден. Нямаше изключение.

Не е от химията, защото ми направиха три непълни курса, немалка част от коктейлите ги изливах в тоалетната (има начин).
А първия ехограф - в друга болница - на който лекарката ми каза категорично, че нямам следа от рак, беше още след първия курс химия. Не й повярвах тогава, просто не ми се вярваше ей така изведнъж, че съм здрав от нищото. А после и следващите изследвания показаха същото, значи е била съвсем права.

Чувам от различни места и за други излекувани в тоя манастир, ето че и аз видях, че е така.
цитирай
4. анонимен - Не си прави майтап с това!
21.04.2012 22:01
Истина ли е? Ако е така - поздравления и горе главата!
цитирай
5. balkanec - 300 000 са болните от рак у нас
21.04.2012 22:25
В тях май броят и излекуваните, защото докторите излекуван случай от рак не признават официално. И аз съм един от тях.
цитирай
6. balkanec - По-рано шарлатаните са "лекували" сифилиса с арсен
26.04.2012 10:20
Това е същата официална "медицина" и същите дипломирани гении.
Точно същото е и химиотерапията и радиацията.
Ама иди обяснявай... Който разбрал - разбрал.

Никой не трябва да казва, че "няма друг избор". Избор за лечение винаги има, но трябва човек да го потърси.
Разбира се там нищо не е сигурно. Сигурното е само, че като идеш при титулованите шарлатани - ще те режат, ще те тровят и ще те облъчват с радиация, а ти ако оцелееш - пали свещи и благодари на Бога.

За да се пребори с рака, организма трябва да се подсили - рака обикновено не се появява сам от нищото, а в отслабнал организъм - от изтощение, от нерви, от некачествена храна, от пренапрежение и пр.
А "терапиите" на които ни подлагат в болниците правят точно обратното - отслабват и разбиват организма...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2621354
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив