Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2012 21:33 - Как най-лесно да се отървем от помиярите?
Автор: balkanec Категория: Други   
Прочетен: 113073 Коментари: 129 Гласове:
14

Последна промяна: 09.04.2012 10:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Давайте идеи как да се отървем от глутниците по улиците. Почти на всяка улица има по някой бесен помияр, който налита на минувачите, нападат деца, жени, хората заобикалят в собствения си квартал... А шантави кучкари ги развъждат, после не носят отговорност за нападнатите и пострадалите...


image




Столичани обявиха война на бездомните псета

...

Всички кучета нападали хора са пуснати отново на улицата от Екоравновесие, след като са ги кастрирали - новините на bTV от тази вечер.


Жертвата на побеснели помияри – професор Тачков се събуди!
Той е излязъл от комата, съобщават лекарите.


image
http://www.plovdivmedia.com/51610.html


88-годишният мъж беше нападнат в столичния квартал „Малинова долина“, където беше буквално оглозган от освирепели помияри. Има проблеми със зрението на Тачков, не е изключено той да остане сляп. Очите му бяха наранени от зъбите на псетата и по тях има хематоми. Най-сериозно обаче е засегнат левия му крак, а лявото стъпало е почти изядено.

Нахапаният професор ще живее, но без стъпало и без зрение
Жестоко нахапаният от озверели кучета професор Ботьо Тачков от Перник ще живее, но без едно стъпало и без зрение.
Бивш служител в "Екоравновесие" обяви, че бездомните кучета в столицата са над 40 000 и върлуват в няколко столични квартала.


Побърканите помиярозащитници се изпокриха като плъхове.
Преди това бълваха безумия като това:
"
КУЧЕТАТА НАПАДАТ САМО ЛОШИ ХОРА! НИКОЕ ЖИВОТНО НЕ НАПАДА БЕЗ ПРИЧИНА! ВСИЧКИ ТИЯ ИЗМИШЛЬОТИНИ И НЕВЕЖИ ПРИКАЗКИ, ЧЕ КУЧЕТАТА БИЛИ ОПАСНИ, ЧЕ БИЛИ РАЗВЪДНИК НА БОЛЕСТИ... И КАКВО АКО ГИ НЯМА КУЧЕТАТА ПО УЛИЦИТЕ, ТЕ ЛИ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ?"

Разбира се като отмине и тоя случай пак ще започнат да крякат. Както след всички предишни случаи на нападнати хора...

Служителите от „Екоравновесие” решиха да направят хайка и да заловят всички кучета от квартала. Четириногите ще бъдат настанени в приюта в Сеславци, а някои от тях ще бъдат евтанизирани.
До този момент обаче са заловени едва 8 от около 50-те бездомни кучета, които обикалят квартала.
Друга сериозна пречка в България се оказват екозащитниците, които са твърдо против бездомните кучета да бъдат умъртвявани.
Три от жените дори заявиха, че нападнатия от кучетата 87-годишен проф. Тачков сам е бил виновен, за това че е нападнат.


Помиярозащитници - гледайте хубаво, дано сте доволни:

Глутница кучета нападна момиченце в гръб

2010
imageimageimage




Кучезащитниците се гаврят със смъртта на деца

15.04.2010
image
За съжаление случаи като "Сушево" ни кара да се съмняваме в надписи като този, издигнат на един от протестите срещу насилието над животни

До три години затвор заради кучетата убийци в Сушево за собственичката на кучетата, които убиха 6-годишно дете.

Кучетата убийци са били замесени в други три други случая. След първото нападение - над 10-годишно момче, били уведомени селският кмет Атике Ешреф и колегата му от община Завет - Ахтер Велиев. Единствената реална мярка предприел местният полицай, който посетил дома на жената, предупредил я да върже кучетата - които тогава били 20, и да ги регистрира. Тя обещала повече да не ги пуска извън двора си.
В деня на смъртта на Кристияна четириногите нападнали първо възрастен мъж на велосипед от селото, а след като той ги прогонил, се нахвърлили върху момиченцето. То издъхна на път за болницата от раните си.


Кучета разкъсаха дете във великотърновско село

2007
image

Момченце на една година почина, след като бе разкъсано от бездомни кучета във великотърновското село Самоводене.


Глутница разкъса 10-годишно дете в София

2010
image
image



Кучета изядоха краката на баба

„Крачка никога няма да имам – само тая количка ще е!… Ако си имам аз крачка, ще взема една пушка и направо ще ида да ги убия! Аз ще ги убия – дето ме ядоха…” – казва 85-годишната баба Гена, чиито крака бяха оглозгани до кокал от глутница полудомашни кучета, които в момента се отглеждат в приют.

image

Баба Гена е на осемдесет и пет години. Живее сама в с.Лисец, Ловешко. Гледа козичка и няколко кокошчици и всеки ден отива до фурната за хляб.
Един ден по пътя я нападат четири кучета, събарят я на земята и в продължение на половин час късат и ядат парчета месо от краката й.
Баба Гена вика за помощ, но никой не я чува. Една от съседките на баба Гена се опитва да й помогне, но кучетата нападат и нея и жената избягва.
Спасителят на баба Гена се казва Иван Минков, който с помощта на дебела пръчка разгонва кучетата (на снимката):
image



Бездомни кучета разкъсаха жена

2005
image

Елена Чолова е в реанимация с 30 рани по главата и тялото
8 бездомни кучета наръфаха на 30 места по тялото и главата 34-годишната столичанка в района на Националната спортна академия (НСА) в София, докато правела сутрешния си крос. Жената била оперирана, а след това настанена в реанимация.

image

Елена е асистент в катедрата "Тенис на корт" в НСА от 10 години.

Кметът на община "Студентска":
"Това е неприятен, но предизвестен инцидент"
, заяви вчера кметът на община "Студентска" Ася Михайлова.


Куче обезобрази 10 год момиченце

2009
image

Бездомно куче вчера нападна и зверски изпохапа пред дома му 10-годишното момиченце Констанца в столицата, съобщи пред "Новинар" съкрушената му майка. Вчера предиобед не можеше да си намери място от тревога в коридорите на института "Пирогов". Инцидентът станал по-рано сутринта в квартал "Красна поляна", докато детето чакало майка си пред входа на блока.


Куче уби човек!!!

2009
image

Озверяло куче уби човек в столичния квартал „Горна баня”. 49-годишният Божидар Аначков е бил приет в „Пирогов” с тежки разкъсвания по тялото и е починал в резултат на раните си. Мъжът е изпохапан по ръцете и краката. Полицията опроверга появилите се твърдения, че кучето е собственост на починалия. Пред Дарик радио бащата на Божидар – Стоян Аначков, заяви, че кучето е собственост на техен съсед и добави: В болницата ни казаха, че утре можем да си го вземем сина.





Нова жертва на зверовете...

image

Освирепели дворни кучета нахапаха жена в софийския квартал "Панчарево". 70-годишната пострадала вече е оперирана, но лекарите не гарантират, че ще оживее. Това не е първият инцидент с тези животни, въпреки това стопаните не са направили нищо кучетата им да не излизат на улицата, информира Дарик радио. Тази сутрин 70-годишната жена решава да мине по безименна улица във вилна зона "Детски град" в "Панчарево".
Обикновено този път е избягван от местните. Всички се страхували, че ще бъдат нахапани от свирепи кучета. Жената все пак тръгва, след малко се чува кръвожаден вой и човешки писъци.


Кучета осакатиха жена!

2009
image

Глутница озверели псета става причина възрастна жена да загуби и двата си крака. След като бе жестоко нахапана от агресивни кучета, краката на жертвата бяха ампутирани. Същата тази глутница е превзела няколко улици около бул. „Ботевградско шосе“ и не допуска жив човек да премине покрай тях. В квартала отдавна са се отчаяли от немощта на Общината да се справи с проблема и затова са сформирали нощни хайки с лично оръжие срещу глутницата. Няколко кучешки трупа дори вече били открити разстреляни.
Улица „Бесарабия“ в столичния район „Слатина“ била почерняла от бездомни кучета, които денем макар и да изглеждат кротки, вечер озверяват и жителите на квартала не могат да припарят около тях. В същия момент друга част от гражданите на комплекса благородно се грижат за кучетата, хранят ги, като по този начин ги примамват да не напускат мястото.


Наши песове засенчиха Баскервилското куче

2007
image

"Кучетата са я разкъсали, а после са я изяли." Смразяващата кръвта история бе новина №1 във Великобритания. На Острова са в шок от жестоката съдба на 53-годишната Ан Гордън. Англичаните не могат проумеят как в България е възможно да те споходи толкова зловеща смърт.
Британката бе зверски убита от освирепяла глутница само на 10 м от дома си в ямболското село Недялско. "Жената бе буквално оглозгана от кръста надолу, гледката бе ужасяваща и се запомня за цял живот", споделиха потресени очевидци на случилото се. Всички жители на Недялско са втрещени след атаката на озверелите кучета. Още вчера хайка тръгна по петите на опасните песове.



image


Румъния реши проблема с бездомните кучета – разстрел за всички!

До крайната мярка се стигна, след като бездомни кучета разкъсаха 6-годишно дете

Всички бездомни кучета в румънския град Сучава ще бъдат разстреляни след последния трагичен инцидент, в който група бездомни псета разкъсаха 6-годишния Сами. Детето беше зверски нахапано по цялото тяло, а двете рани на вратлето му се оказаха фатални. Именно заради това, общинските съветници в румънския град са били единодушни, че проблемът може и трябва да се реши като се разстрелят всички четириноги, които се разхождат из града. Освен това, ще бъдат налагани сериозни глоби на стопаните, които изхвърлят домашните си любимци на улицата. Санкцията за тези хора ще бъде от 5000 до 10 000 леи.
Този метод за борба с кучетата събра доста положителни реакции от българската общественост.



Гласувай:
25



1. анонимен - по всички възможни начини!!!!! ...
05.04.2012 21:37
по всички възможни начини!!!!! Всеки има познат ухапан от куче...!
цитирай
2. balkanec - Ако някой знае евтина и ефикасна рецепта
05.04.2012 21:44
да казва.
цитирай
3. анонимен - ТИ СИ ИЗРОД!!!!!!!!
05.04.2012 22:04
ТИ СИ ИЗРОД!!!!!!!!
цитирай
4. balkanec - Кучезащитника
05.04.2012 22:09
разбира се е анонимен.
Я кажи, така и така пишеш:
Обичаш помиярите повече от хората нали? :)
цитирай
5. balkanec - Е тва е
05.04.2012 22:17
интелигентен отговор :)
Да приемем, че отговаряш с "ДА".
цитирай
6. balkanec - Да не ги бъркаме с истинските природозащитници обаче
05.04.2012 22:55
Има и такива и то не малко! Като хората, които се борят срещу изсичането на горите, срещу отравянето с проучването и добив на шистов газ и пр.

Те не получават пари отникъде, но за съжаление някои хора са предубедени и към тях заради фалшивите и платените.
цитирай
7. zlokuche - Че си изтрещяло копеле, което он...
05.04.2012 22:59
Че си изтрещяло копеле, което онанира върху "Майн Кампф" знаех, че си шибан страхлив садист даже и не подозирах.
цитирай
8. balkanec - zlokuche - Я! Оно говорящое!
05.04.2012 23:02
Какви ли ГМО-та още ни чакат...
цитирай
9. анонимен - САМО КАТО МУ ЧЕТЕШ РАЗКАЗИТЕ ВЕД...
05.04.2012 23:57
САМО КАТО МУ ЧЕТЕШ РАЗКАЗИТЕ ВЕДНАГА МОЖЕ ДА СИ ИЗВАДИШ ИЗВОДИТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА!
ЕДИН КОМПЛЕКСИРАН НЕЩАСТНИК КОЙТО ЩЕ СИ ДОКАЖЕ СИЛАТА ВЪРХУ НАЙ-СЛАБИТЕ ВМЕСТО ДА СИ НАПРЕГНЕ ПРАЗНАТА ГЛАВА ДА ИЗМИСЛИ РАЦИОНАЛНО РЕШЕНИЕ ДОКАТО ФРЕНДОВЕТЕ МУ ПРИБИРАТ ПАРИТЕ ОТДЕЛЕНИ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА С КУЧЕТАТА
цитирай
10. balkanec - Една тайна (конспирация е):
06.04.2012 00:29
Изглежда има европейска програма "Всички хахавелници - в мрежата".
Оттам и кучета, кукумявки, изроди, плъхове, чифути... :)
цитирай
11. анонимен - А как най-лесно да се отървем от п...
06.04.2012 10:03
А как най-лесно да се отървем от пияните, надрусаните и джигите, с пари, на които не им пука да ли са те отнесли на пешеходна пътека, спирка или на тротоара? Гледките от техните дела по-малко шокиращи ли са? Виждал ли си тяло влачено 20-на метра? Или прелетяло през другото платно след удара на разбързалият се малоумник? И какво да правим с юридическите вересии, които длибокомудрено накрая заключават, че осъденият е осъзнал вината си и се е разкаял, та ще го минат метър - със забележка?
А с мангалите от с.Мечка? И другите извергоподобни издевателствуващи над самотни и безпомощни старци? Щетите от един инфаркт или инсулт върху човека, причинени от тормоз и заплахи, по-малко рискови и страдателни ли са едно нахапване? А дали знаеш колко меламиново мляко от Китай или колко вафли с "ония" фъстъци от Гана сме мушнали междувременно? Нищо, че били отровни, важното е да стане врътката...

Като си толкова мъж, що не минеш и по чаршиите и стъргалата да въздадеш и там справедливост?!! Защото там, където държавата си е била камшика, не е само проблемът с кучетата.
цитирай
12. balkanec - Анонимен философ
06.04.2012 10:14
Значи да не се решава никой проблем, защото има и други? Страшна логика, дрънка...
цитирай
13. balkanec - Истинско, а не привидно правосъдие за убийците по пътищата!
06.04.2012 10:24
Фейсбук група за който се интересува

http://www.facebook.com/groups/173942716012089/
цитирай
14. анонимен - Лесно се лепят определения, а и п...
06.04.2012 10:36
Лесно се лепят определения, а и предварително съставено мнение няма как да се обърне. Това е ясно.

Но има един простичък факт, който не трябва да убягва никому - взетите решения трябва да бъдат в някакви обществено приемливи граници. Иначе пътят от масовото изтребване на кучетата до този на себеподобните, не е дълъг. И въпрос на време и приоритети.
цитирай
15. balkanec - Кое точно е "обществено приемливо"?
06.04.2012 10:45
Да не знаем на коя улица ще ни нападне глутница и хората да не смея да си пускат децата да играят малко по-далеч от входа ли? Това е тормоз.

Ясно е, че има такива, които цените помиярите повече от хората. Не виждам защо останалите трябва да се съобразяват с вашeто извратено мислене.
цитирай
16. анонимен - Въпросите за примеливостта, ин...
06.04.2012 11:30
Въпросите за примеливостта, интересите и всичко друго, носещо марката "обществени" - към законотворците. Те би трябвало да творят и работят на "полза роду". За да има каквато се сетим справедливост и обществените интереси да бъдат защитени. Защо нашите дупетати, като говорят от името и за народа, го разбират само в 1 лице, ед.ч. - нямам идея. Лошото е, че с действията или бездействието си, всички ние имаме дан в заслугата за хала, на който сме. Не става с хейтърство, нито с фейсбук групи. Да не говорим за модното напоследък сред медийно изявяващите се - "нека ме подложат на/тестват с "детектора на лъжата".

За съжаление, и Вие и аз сме част от проблема, а не част от решението му.

Колкото до извратеността на мислите, това проличава най-вече от делата на хората, а не от определенията.
цитирай
17. balkanec - Законотворците?
06.04.2012 11:46
Ето ги какво представляват те:
http://balkanec.blog.bg/novini/2012/02/22/deputat-rugae-izbiratelite-vyv-feisbuk.907590

И колко още хора трябва да бъдат разкъсани, докато чакаме лудите в Народното събрание да се налудуват?

Напротив - нещата се решават именно със самоинициатива, фейсбук-организации, доброволни отряди и антифриз.
Ако не бяха те, помиярите щяха да са много повече - пострадалите също щяха да са много повече...

Ако имаш против - дай по-добър ПРАКТИЧЕН изход. Ако не - приказки без полза ...
цитирай
18. balkanec - Хейтъри
06.04.2012 11:50
са точно тези, които обичат гадините, а мразите човека.
Нарича се мизантропия.
От повечето кучкари могат да се чуят точно такива приказки - Ау, колко са невинни животинките и колко са лоши хората.
Някои направо казват "Бих помогнал на куче, но не и на човек."
цитирай
19. balkanec - Да обаче някои продължават да ги хранят без да мислят
06.04.2012 12:02
Затова е мрежата - за обмен на информация. Също и за да не направи някой беля без да знае и да хвърли нещо опасно и за хора.
цитирай
20. анонимен - Предполагам, че ще е полезно да и...
06.04.2012 12:52
Предполагам, че ще е полезно да използвате мрежата и да научите малко за плановете и на други видни мислители. Има едно общество, по-известно като "Римския клуб". Поразровете се по-надълбоко, и може да откриете концепции за бъдещето на всички ни, които няма да ви хареса.

Е, това, че някой някъде има възможността и възнамерява да се отнесе към всички нас, по същия начин както ние към "помиярите" - си остава наш личен проблем.

И поставянето на индивида в личен план в правилната група - не помага!
цитирай
21. анонимен - Не щя да пуснеш за Римския клуб. К...
06.04.2012 13:22
Не щя да пуснеш за Римския клуб. Както и да е. Това не променя фактите.

Лек ден и по-малко ядове!
цитирай
22. balkanec - Време
06.04.2012 14:44
Все пак не съм информационна агенция. Ето го блог.бг - ако имаш време пускай.
Темата за римския клуб вече е сравнително известна, макар и недостатъчно. Наистина има такива малтусиански теории, но не виждам те как точно ще ни отърват от уличните кучета.
Що пишеш затова, а не за онова - защото блога си е мой. Направи си и ти пиши за което смяташ за най-важно.
цитирай
23. анонимен - абе маниаци
06.04.2012 14:55
Тва да не са щъркели, долетели от Египет?! От къде са се появили? От ВАШЕТОи НАШЕТО собствено нехайство и лицемерие, та нали тия бездомни кучета (както и сираците) са плод на собствената ни безотговорност, щот кучката в двора кат ги изроди е по-лесно да ги вържеш в чувала и право в дерето, само дето некое ще се окаже истински карък и ще вземе да оцелее. Дай тогава да изтрепаме и нас самите щот НИЕ сме проблема! И ей озверели ненормалници такива, гаранция ви давам че ако нещо се случи на моето %
цитирай
24. balkanec - анонимен
06.04.2012 15:57
Айде айде. Ти дете изоставял ли си? Ако не - как точно си виновен? Много хора не гледаме кучета и не изоставяме малки помиярчета по улиците. За какво сме виновни?

Въобще, мисля че е тъпо да се гледат големи породи в апартамент - хем те се мъчат затворени, хем като ги пуснат навън не знаят на кой свят са и какво правят. Тези животни са за къща с двор, но... разрешено е да ги гледат и в кооперации и панелки, колкото и да е неудачно. И пак си зависи от собственика, как ги гледа.
цитирай
25. анонимен - ти не си добре
06.04.2012 17:05
ако тази отрова я вдигне дете , какво ще правиш после ? как може по такъв примитивен начин да искаш да се избиват кучета ? ами да, то ако погледнеш, има десетки пъти повече убити при катастрофи, и какво сега, ще палиш колите ли ? или ще тровиш шофьорите ? ти си за психиатър, иди веднага !!!
ако оставиш тази филия, напоена с отрова на улицата и я вдигне човек ? после жална ти майка, ще те съдят и то с право.
цитирай
26. abstrakttsionist - И ей озверели ненормалници такива, гаранция ви давам че ако нещо се случи на моето %
06.04.2012 17:23
Какво се заканваш ?, гледай да не се случи точно на твоето . Но ако детето ти е нахапано от уличните помияри , тогава друга песен ще пееш .
цитирай
27. анонимен - Да така е
06.04.2012 17:25
Поздрав за хубавия постинг. казваш цялата истина на заспала и оскотела България.
цитирай
28. balkanec - анонимен
06.04.2012 17:29
Много ясно, че трябва да се внимава. Едва ли някой ще тръгне да хвърля ей така.
Предложи по-добър вариант.
Глупостите ти за шьофьорите без коментар.
цитирай
29. balkanec - Не мисля че е оскотяла -
06.04.2012 17:35
нашия народ е по-солидарен от много други. Дори и в днешното объркано време.

Обаче просто ми писна да попадам из мрежата само на сълзливите вайкания на помияро-любителите и казвам и аз какво мисля.

Нека се вайкат, нека се тръшкат - както е казал Христо Ботев:
"Лудите не може никой укроти, бесните не може никой утеши."
цитирай
30. abstrakttsionist - Re : balkanec
06.04.2012 17:50
Веднъж , гледах как упояваха , бездомните помияри , за да ги откарат на отделеното им място . Стрелят ги с пневматична пушка със стрела-спринцовка , в която има определена доза опият с приспивно действие . Като нацелят някой помияр , то поквичава малко и тръгва да бяга със забитата в него спринцовка която е инжектирала съдържанието в кръвта на животното , бяга така около 10 тина метра и после пада приспано. И после айде в приюта за бездомни помиярчета , . Това е по добрият вариянт от тровенето , но след като организациите по прибирането на помиярите не си вършат работата , то ние гражданите които сме за чисти улици без помияри , трябва да се заемем с прочистването . Само не знам тези пушки с опиатните стрелички дали се продават свободно и къде ги има , бих си купил .
цитирай
31. анонимен - Кой е по-важен, кучето или човека?
06.04.2012 17:55
Това е основният въпрос, върху който трябва да се дискутира.
Имам предложение в три стъпки.
1. Да се убият всички бездомни помияри, без значение дали са на улицата или в някои производствени дворове.
2. Ако след първата чистка все пак се появят нови, те да бъдат скопени и настанени в кучешки приюти.
3. Да се глобяват по 2000 лв. собствениците на кучета, които не са ги регистрирали и не са им поставили чип. Същата глоба и за тези, които не прибират лайната след своето куче.
Това не са драстични, крайно навременни мерки са, нашите деца имат нужда да играят на чист въздух, а не да се разхождат сред бъкащи от инфекции детски площадки и да лежат в реанимация, с откъснати части на тялото.
На кого са нужни уличните помияри? Който ги харесва, да си ги прибере у дома, да ги регистрира и да се грижи за тях. Всичко останало е демагогия. Ебахти защитниците се намериха.
цитирай
32. balkanec - Не съм за избиването на всички кучета - има и кротки
06.04.2012 17:59
Но и едва ли някой ще тръгне да трови кротко куче. Хората тровят агресивните.
Причината е, че държавата е абдикирала, общината - също.
цитирай
33. анонимен - подкрепям ан.41
06.04.2012 18:13
тези дни гледах по нова.тв гърчовете на кметицата и часът на м.цветков по въпроса с кучетата. казаха,че един приют за 500 кучета ще струва 6 млн. лв.
при наличие на 10 000 бездомни псета се получава,че трябва да се построят 20 приюта х 6 млн. = 120 млн.лв. какво става в тази държава?значи за мръсните кучета сме готови да дадем стотици милиони /отделно са обещетенията за пострадалите/,а за живите хора със заболявания среден пръст. всичко това от джоба на данъкоплатеца. какви мозъци ни управляват? до кога ще търпим гаврите с живота на хората и ще позволяваме да умират от побеснели животни?
ан.41 добре го е казал,аз бих добавил - солена глоба и за тези,които не поставят намордници на личните им кучета.
цитирай
34. анонимен - 42. balkanec
06.04.2012 18:18
Кротките кучета също сеят зарази. Мястото на кучетата не е на улицата. Хайде тогава да си отглеждаме овце, кози, крави, коне, кокошки и друг добитък из градовете. Те също са кротки. Ти ще ходиш след тях дам събираш лайната, става ли?
цитирай
35. killuminati - Това са мъртво родени мисли...
06.04.2012 18:35
Все едно да кажеш, че щом има хора убийци, следователно всички хора са убийци, следователно всички хора трябва да... Що са глупости?!
10, дори 100 кучета, не са ВСИЧКИ...

Като сееш смърт какво мислиш, че ще пожънеш?!
О, неразумний...
цитирай
36. balkanec - killuminati - сега остава
06.04.2012 19:08
да направим и Декада на помиярското включване.
Нашата държава е богата, ще отдели няколко милиона повече за интеграция на помиярите.
цитирай
37. balkanec - анонимен
06.04.2012 19:10
"Кучета и котки може, а прасета не може!" - реплика от стар български игрален филм.
цитирай
38. kasnaprolet9999 - Аз вече ходя навсякъде с кучегон в ...
06.04.2012 19:36
Аз вече ходя навсякъде с кучегон в джоба, случвало се е да гоня кучета с нея, много е ефективна.Писах миналата година за това. Разбира се не съм сигурна, че винаги мога да я извадя навреме от джоба си. За това съм против отглеждането на бездомни кучета, а собствениците на кучета следва да се контролират. Трябва да се забрани отглеждането на кучета в къщи без дворове и жилищни кооперации. Там животните само се травмират.Дворовете трябва да са обезопасени със здрави огради и от общините да следят за това.Приютите са скъпо удоволствие за бедна страна като нашата. Първо трябва да направят приюти за бездомните хора и да се осигурят достатъчно по брой и добри условия за децата в домове за сираци и старците в старческите домове.Едва след това може да се мисли за по-добри грижи към бездомните кучета. Грижата за човека трябва да бъде поставена на първо място.
цитирай
39. kasnaprolet9999 - Намерих линк към постинга с куче...
06.04.2012 19:40
Намерих линк към постинга с кучегона и препоръчвам на всички майки да снабдят децата си с такъв, до като се оправят нещата с кучетата:
http://kasnaprolet9999.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/07/08/moiata-praktika-s-ultrazvukov-kuchegon-dogchaser.779598
цитирай
40. nikinikol - Такива като тебе
06.04.2012 19:46
Такива като тебе, трябва да бъдат затваряни в газови камери. Комплексирано шизофренно нищожество. Гледай си жалкия животец и не се занимавай с кучетата! Защо не отидеш да си пробваш силите с някой бабаит, а си тръгнал да убиваш беззащитните животни, за да си погъделичкаш смачканото его. Голям национален герой си, ще получиш медал, ама в Ада. Проблемът не са бездомните кучета, а болни мозъци като тебе, дето се разхождат на свобода по улиците. Платен половинклетъчен хейтър, всяващ омраза и опитващ се да отклони вниманието на хората от действителните неща, случващи се в момента. Въобще съществува ли такъв професор или е художествена измислица!!!! Жалка твар ...
цитирай
41. raders - Проблемът, всъщност е в собстве...
06.04.2012 20:02
Проблемът, всъщност е в собствениците на тези животни - същите тези природозащитници. Защото като не им хареса животното, го изхвърлят на улицата и те започват да се размножават. Но по улиците не трябва да има опасни кучета, особено глутници. Значи трябва да ги премахнат най-после; ще ги кастрират ли, ще ги затворят ли някъде, ще ги обезопасяват по друг начин ли - тяхна си работа, но не може да има по улиците кучета. В края на краищата обществото за това плаща данъци на общината.
цитирай
42. balkanec - raders - вярно е
06.04.2012 20:15
Вината е на тези които ги развъждат, животното е несъзнателно.
Разбира се това не означава, че трябва да търпим мастиите.
цитирай
43. balkanec - nikinikol - Имало ли е такъв професор изобщо?!
06.04.2012 20:19
Нарочно пуснах брътвежите - показателни са колко неадекватни и щури са помиаро-любителите.

Значи разкъсания от вашите мастии човек е ... измислица, така ли? Тоя за когото чу и разбра цяла България, само вие си седнахте на ушите.
И другите жертви на любимите ви помияри ли са измислица?
Откачалки...
цитирай
44. анонимен - Защо ги прибират за да ги кастрират ...
06.04.2012 20:42
Защо ги прибират за да ги кастрират бездомните кучета? Не трябва да ги кастрират, а да ги евтанизират, ако след определен период никой не ги потърси. Те не ни ебът, а ни хапят.
цитирай
45. kostadin - Блазе им на животните, които ги я...
06.04.2012 20:45
Блазе им на животните ,които ги ядеме Сегща и кокошките ни станаха щастливи .Като проядем кучета и за тях ще се грижи ЕС
цитирай
46. ketcakuatl - АЗ СЪМ КУЧЕЛЮБИТЕЛ
06.04.2012 20:58
Но ПРАВИЛЕН! Винаги сме имали куче в къщи. Отгледали сме много и страшни грижи и средства сме дали. Но дори и аз се застъпвам за поголовното избиване на помиярите! Не е лошо и да се мине границата. Като се свършат кучетата, да се започне с хората такива (помияри)
цитирай
47. salutary - ...
06.04.2012 21:05
Как ли ще говорят същите малоумни защитници на бездомните помияри след среща с озверяло куче, а може би 15? Всички трезвомислещи хора знаем отговора, разбира се.
цитирай
48. sunny5 - Това, че ти си чул
06.04.2012 21:16
Това, че ти си чул, не означава, че действително съществува такъв човек. И ако си го чул по ТЕЛЕВИЗОРА, това съвсем не означава, че е истина. Едно е да чуваш, а съвсем друго е да използваш това нещо дето е на раменете ти, за да разбереш чутото. Защо не пуснеш статия за вчерашно сформираната Анкетна комисия , която ще "проучва" вредите от добива на шистов газ. Набелязаха си изкупителна жертва - КУЧЕТАТА, за да отклонят вниманието на хората от шистовия газ. Кучета, боклук, роми - това е тежката артилерия на властимащите. Проблем с кучетата НЯМА, има проблем с празноглавите хора, дето веднага започват да припяват щом им се даде тон, без въобще да си дават сметка за какво иде реч .......
цитирай
49. balkanec - 60. sunny5 Вие сте убийците на тези деца
06.04.2012 21:25
И вие сте виновните за пострадалите и разкъсаните хора. Защото ако кучетата-убийци нямат разум - вие трябваше да имате - вие, които ги развъждате и ги защитавате да убиват и да разкъсват хора.
Вие и вашата мания.

И не ми говори лицемерно за шистовия газ и други проблеми. Не се крийте зад тях - те не ви оправдават - убийци - на вашата съвест се пишат тези хора.
цитирай
50. balkanec - Какви времена доживяхме - живота на мастиите да е по-ценен от живота на хората
06.04.2012 21:47
според луди.
цитирай
51. injir - Не е този начинът. Да избиваш. Днес ...
06.04.2012 22:11
Не е този начинът. Да избиваш. Днес куче , утре - човек?
цитирай
52. ketcakuatl - АЗ ЗА ТОВА СЕ ПОПРАВЯМ
06.04.2012 22:15
Трябва да се започне с изчистването на хората помияри, а кучетата такива сами ще изчезнат!
цитирай
53. balkanec - 66. injir А кой е начина -
06.04.2012 22:16
да нахраниш кучетата с детето си?
цитирай
54. foreigner69 - НЕНОРМАЛЩИНА
06.04.2012 23:10
На целият ни хал остава да мислим за физическото си оцеляване и спасяване от бездомните псета...
Що за изживяване е да се радваш на приближаващата глутница кучета??!!
Понякога се чудя на тези,които рано сутрин им дават храна дали е от страх или от голям мерак да го нахраниш...В 5 часа рано сутрин си е "екстремен спорт"....
Да ме прощават кучефилите, но да си ги вземат в къщите след като кипят от толкова любов!!
Аз искам да се движа по улиците без да се оглеждам и да променям маршрута заради тях -сакън да не им премина без територията.Искам детето ми да не е захапано за ботуша ( за щастие само там) след като е казало"Добро куче", а кучефилката да попита само да дали го е захапало кучето и да се прибере удобно в будката си за вестници...
Няма лошо да се прочистят градовете от тази смрад!!!!!
Без извинение!!
цитирай
55. samvoin - Балканец, и защо смяташ, че куче...
06.04.2012 23:22
Балканец, и защо смяташ, че кучетата са виновниците и трябва да ги тровим тях, а не безотговорните стопани - които ги изхвърлят и престъпника Боко Тиквата, настоящия кмет на София и кметове на други градове и предишните кметове на София и други градове, които пръснаха маса народни пари - уж за кастрация и приюти за кучета, а си ги сложиха в джобчето и резултати никакви, както и след пръснатите и окрадени пари за "ромска интеграция"?
Ама циганите ли са виновни в следващия случай или ненормалните закони, според които не можеш да носиш бойно оръжие и да браниш имота, живота си и този на околните от престъпни посегателства, както и гетата от времето на Тодор Живков, прочие и поселенията на гръцки конекрадци и сърбо - етиопски джебчии, пак от времето на Живков в България, а също и на виетнамци, че и негри?
Слава Богу, че сега сме непритегателни стопански и икономически, та не сме заляти от всевъзможна дегенератска измет, но пък за сметка на това си имаме още по - дегенератска англо - чифустка инвазия, която превръща българите в роби и в пролетариат, чрез изкупуването на безценица на пустеещите ни земи и национално - народно или държавно стопанство!
На този проблем трябва да се спрем и на проблема за окрадените пари, вместо да пригласяме на медиите и сочим пишман - виновници на обществото - като цигани, клошари и бездомни кучета.
Защо по времето на Хитлер в Германия, не са избивали кучета и бездомни кучета в това число, а не е имало кучешки проблем?

http://samvoin.blog.bg/politika/2011/08/01/.364396

Ето и предложенията ми за справяне с проблема:

Автора на този блог, иска да попита "абдикиралата" бивша държава и нейния колониален режим, вместо да обвинява кучетата и хората които ги хранят - защо:

1. Няма закон за сурови глоби, а дори при повторно залавяне затвор + отнемане на правото да гледаш куче и отнемане на кучето, за хора които изхвърлят малки или големи кучета на улицата, както и такива които ги оставят безстопанствено да се разхождат и развиват?

2. Защо няма същите наказания и за лица, които не спазват правилата за разхождане на опасни породи кучета, които ги разхождат навсякъде и прочие, когато уж се отпускаха пари за специални алеи и места за разходки на домашни любимци?

3. Защо при толкова пустеещи площи и гори в България, не се намериха няколко километра, които да се заградят и в които да се въдворят всички заловени бездомни кучета до момента, които са престоели в приют, имунизирани са и са кастрирани и там доброволци да ходят и да ги хранат, да се събират дарения и помощи за тях - като се постави под общинска охрана и контрол храната с която ги хранят и от там всеки да може да ходи свободно и да се взема куче, поемайки обаче ангажимент и давайки пълните си данни, вземайки куче?

4. Регистрирани ли са всички собственици и притежатели на кучета, следи ли се популацията при домашните кучета и имунизациите им и какви са наказанията у нас, ако не регистрираш куче и не му издадеш паспорт?

5. Ако трябва да убием агресивните кучета, то не трябва ли да убием и агресивните и асоциални полухора, които нападат по улиците нормални граждани и им вземат парите, а често пъти ги убиват?
А наркоманите?
А проститутките - сеещи сифилис и болести?
Защо нормалния гражданин, няма право дори да са самозащити от тях?
Защо няма право и да носи огнестрелно оръжие и да се самоотбранява при нападение - било от човек или животно?

Но и не на последно място - един отделен въпрос:
С какво и как се доказа, че именно събраните кучета - които ще евтаназират, са нападнали и разкъсали професора?
Той разпознал ли ги е?
В що за варварско общество живеем и как ни "цивилизова" Европа?!
цитирай
56. sunny5 - Докато лумпените се налумпуват ...
06.04.2012 23:37
Хората могат да бъдат подведени да вярват в нещо, което НЕ Е ИСТИНА, ако информацията им бъде представена по подходящ начин, в подходящото време и от уважаван и доказан източник - какваито са телевизията и

радиото например.

На 30-ти октомври 1938 г. , хиляди хора бягат от криза, която съществува само в тяхното въображение. Радио-предаване, представящо драматизация по творбата на Х.Г. Уелс - "Война на Световете", хвърля в

паника хиляди слушатели, подвеждайки ги да повярват, че на планетата ни започва марсианска инвазия. Макар че след това е имало опровержения, хората са смятали, че слушат автентични новинарски бюлетини.

Основният начин за контрол над хората е чрез контрола на ИНФОРМАЦИЯТА. Разпространяване на ДЕЗИНФОРМАЦИЯ с цел ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО. Контролирайки ПОТОКА ОТ ИНФОРМАЦИЯ, можеш да контролираш мислите и

поведението на хората. "Психология на масите" е сериозно изучавана, но обикновеното население никога няма да разбере как точно функционира съзнанието му.

Докато лумпените се налумпуват и се наговорят как ще убият беззащитните животни, за да повдигнат комплексираното си самочувствие и се почувстват като едни "истински смели и безстрашни Исполини", в същият

този момент на всички ни се "крои шапката". Ама този път "шапката" е огромна....
цитирай
57. balkanec - samvoin - и защо смяташ, че кучетата са виновниците
07.04.2012 00:27
Абе Самвойн - кой разкъсва хора - марсианците ли, жирафите ли? От коя планета идвате, хора?
цитирай
58. balkanec - sunny5
07.04.2012 00:31
И за теб - от коя планета идвате?? Не виждаме ли бесните помияри всеки ден по улиците, че да ни трябва телевизия?
Лумпени сме били, защото не искаме да живеем сред глутници.
Извратена работа.

Не ми разказвай как лъгали американците от преди 50 години до днес.
ТОВА НЕ ВИ ОПРАВДАВА такива като теб.

Кръвта на жертвите е върху вас, които развъждате и защитавате кучетата-убийци.
цитирай
59. samvoin - Абе Самвойн - кой разкъсва хора - ...
07.04.2012 00:38
balkanec написа:
Абе Самвойн - кой разкъсва хора - марсианците ли, жирафите ли? От коя планета идвате, хора?
Аз казах принципните решения - УНГАРСКА КОНСТИТУЦИЯ, да не давам други примери, за да не "стряскам" по - "нежните души" тук...;)
Явно, че ако посоча Беларус и Третия Райх, ще ги "стресна", но Унгария май още е в ЕС и не е тоталитарна държава?
Не убива и кучета по улиците, ама едва ли след правото на унгарците да носят оръжие и стрелят при нападение - такова каквото имат американците, този проблем ще го има в такива степени, както и проблема с така наречената "циганска престъпност" или друга...;)
И сектите убиват и разкъсват деца и то много повече, ама няма в София "доброволни отряди" срещу тях.
И проституцията пръска зарази, а хомосексуализма и порно графията - развращават, абортите и противозачатъчните - убиват българският етнос...
Срещу тези неща, има ли доброволни отряди - в либерастко - глобалистката и англофилска от край време София?!
цитирай
60. samvoin - А мамалигите, май е време малко тех ...
07.04.2012 00:39
А мамалигите, май е време малко тех да гфи поразстреляме, след наглостта на един техен министър...;)
цитирай
61. samvoin - http://www. plovdivmedia. com...
07.04.2012 00:41
http://www.plovdivmedia.com/i/51610-1.jpg

А извън темата, този "професор" с извинение (Нищо лично, не го познавам!), ще да е възпитал велики "патриоти", щом ще долитат от САЩ и изкарват пенсиите на янките, пък България е вложила в тех от нашите пари, за да ги учи тия "светила"...;)
цитирай
62. balkanec - samvoin - дори не ни трябват закони от Унгария, Беларус и Третия райх
07.04.2012 00:46
Тук допреди 20 години проблеми с кучета-убийци нямаше, нито с цигани, нито с престъпност. Държавата работеше добре. Само че в момента тези неща са на теория.
цитирай
63. balkanec - samvoin - този "професор"
07.04.2012 00:49
Не знам това, но знам едно - човека е човек и не заслужава тая съдба.
цитирай
64. samvoin - Тук допреди 20 години проблеми с ...
07.04.2012 00:57
balkanec написа:
Тук допреди 20 години проблеми с кучета-убийци нямаше, нито с цигани, нито с престъпност. Държавата работеше добре. Само че в момента тези неща са на теория, а за практичното решение вече казаха хората.
Добре де, да бъда по кратък и ясен - тия бездомни кучета, от небето ли паднаха?
Как са се "пръкнали" отначало и не са ли виновни ония, които вземат куче, а после го изхвърлят на поступаш - него или новородените му, примерно?
Не трябва ли и за това, както и за безотговорното развеждане на кучета, да има предвидени наказания и санкции + отнемане на кучето и правото да го гледаш, както и при нерегистрация в картотеката, ако си взел и отглеждаш куче?
Щото, нали идеята въобще да няма в България или в която и да е страна кучета, не е много разумна?
Или смятате, че е?

цитирай
65. samvoin - "Срещу тези неща, има ли до...
07.04.2012 01:01
bulgarinut57 написа:
"Срещу тези неща, има ли доброволни отряди - в либерастко - глобалистката и англофилска от край време София ?!"
Зашо да го изтрия?
Защото София е доминиращо националистическа, консервативна и антиглобалистка като нагласи - с масовото слушане на западна музика и поклонничество пред Запад или защото имате доброволни отряди и същия "хъс" и срещу посочените от мен неща?
Аз не се гордея с Плевен, от който съм и не казвам, че и тук хората са такива, каквито бих желал да бъдат.
Но в Пловдив примерно, от който не съм - положението е доста по - добро, поне в някакъв битов план, макар и не откъм ясна идейна концепция за управление.
И вие не искате да глобализирам регионално, а вие до кога ще ни наричате "провинция", "селяни" и "провинциалисти" надменно и ще сметате, че всички ваши проблеми са ви от нас, когато сте с най - големия бюджет, а все имате проблеми?
Когато в България - не е имало, няма и няма да има "провинции", в нейното административно деление и конституции през историята?
Къде видяхте думата "провинция", в някое от нашите административни деления в миналото или в днешното?
Самото ви измисляне на тая дума, е вече дискриминативно и обидно към нас и трябва да има присъда за него, както за термина "помак, гяур" или "монголо - татари" - на територията на България, както и срещу гаври с български национални ценности и реликви...

цитирай
66. samvoin - Не знам това, но знам едно - човека е ...
07.04.2012 01:04
balkanec написа:
Не знам това, но знам едно - човека е човек и не заслужава тая съдба.
Този професор, наверно е възпитал такива поколения - които сметат, че у нас е нормално да си вземеш куче и да го оставиш на улицата, когато ти "писне", твоите баба и дедо са починали и няма кой да го гледа или твоето лигаво - снобарско говно и копеле, го е искало, ама му е омръзнало и на тебе не ти се занимава с това куче.
Научени са сигурно, че приюти у нас няма и не трябва да има, за да ги оставят там и то максимум първата популация от това куче или самото куче, при уважителни причини, а ако не искаш да има следваща популация - да си длъжен ТИ да вземеш мерки за кастрацията му, иначе - да си понесеш наказанието!
Така проблема с кучетата, ще отпадне...
цитирай
67. samvoin - У нас се "реве" по един ...
07.04.2012 01:05
У нас се "реве" по един проблем, когато "ножа" вземе та "опре" в нашия "кокал"...;)
цитирай
68. sunny5 - Булгар, булгар ....
07.04.2012 02:12
Днес са кучетата, а утре сте вие. Но за да се проумее това, са необходими поне две функциониращи мозъчни клетки. При липса на такива, каквото и да напиша, все ще питате каква е връзката с написаното от balkanec. Balkanec много вижда и много чува, но горкият не знае на коя планета се намира и не може да осъзнае, че той и останалите дето са на неговия акъл, спомагат за скрояването на "шапката". Продължавайте да се биете в косматите гърди и да викате "Булгар, Булгар". Като ви сложат "шапката" ...... е тогава друга песен ще запеете, но вече ще е късно .... Не виждате по-далече от носа си и това удовлетворява тези дето са ви вкарали в тоя измислен филм с професор Ботьо Тачков. Все повече започвам да се съгласявам с кроячите на "шапки" , като виждам колко деградирал, ниско интелигентен и лесно поддаващ се на манипулации народ им. Наистина сте както казват те "Рака на Земята" ........
цитирай
69. balkanec - sunny5 - тоя измислен филм с професор Ботьо Тачков
07.04.2012 10:35
Колкото повече говорите такива безумия - толкова повече ще си дават сметка хората колко сте нормални помияро-любителите...

С една дума - вие не искате да поемете отговорност за действията си, от които загиват хора.
Вместо това наричате случаите на разкъсаните от вашите помияри "измислени".
Минахте всякакви граници...

Казвам го в множествено число, защото и останалите кучелюбци които познавам са не по-малко изперкали.
цитирай
70. balkanec - Понеже държавата няма да се намеси,
07.04.2012 11:16
а кучелюбците са явни психопати - извода как да се отървем от тормоза, всеки да си го прави сам.

Лунатиците, които развъждат кучетата-убийци очевидно не искат да се съобразяват с околните и не само не ги интересува, че убиват и осакатяват деца и старци, а явно не изпитват и елементарен човешки срам, нито капка съчувствие към жертвите си.

Който има познати кучелюбци не може да не го е забелязал, а който няма - просто потърсете из мрежата мненията и на други и ще видите психо-патологията.
Пишат и че човешкия живот не бил по-ценен от живота на мастиите им и какви ли още не изродии.
цитирай
71. анонимен - Принципното решение:
07.04.2012 11:50
https://sites.google.com/site/bgsapiens/
цитирай
72. balkanec - https://sites.google.com/site/bgsapiens/
07.04.2012 12:20
"За отмяна на Закона за защита на животните

Той се появи от усилията на една нагла група тарикати, които дълги години вече точат обществен ресурс, злоупотребявайки с естествената за всеки нормален човек жалостивост към животните.

Той противоречи не само на здравия разум, но и на цялото наше останало законотворчество в сектора - в основата му лежи концепция за "правата на животните".

Разглеждането на всяко отделно животно като самостоятелен правен субект е очевидно безумие, което неизбежно поражда безброй парадоксални, нелогични, а и направо смешни ситуации (щяха да бъдат смешни, ако не водеха до преразпределяне на обществен ресурс в полза на природонедозащитните сдружения).
Агресивността и апетитите на "борците за права на животните" ескалират, а практиката по прилагането на ЗЗЖ само доказа колко вредна измишльотина представлява.

Да дадем едно рамо на здравия разум в борбата му срещу невежеството, тарикатщината и обикновения идиотизъм.

Като висококвалифициран специалист, получаващ заплатата си от българския данъкоплатец (през държавния бюджет), аз се чувствам длъжен да направя необходимото да го информирам за голямата заблуда, в която го вкарва съюза между "борците за права на животните" и недобросъвестни държавни служители.

А далавераджиите, които забогатяха на гърба на страданията на животните, трябва да бъдат натикани там, където им е мястото - в кучи гъз."

Следва инфо точка по точка за безумния закон.
цитирай
73. balkanec - Оказва се че кучелюбците убиват хора за пари
07.04.2012 12:27
Явно са не само откачалки, а и сдруженията им дърпат обществени средства.
Темата явно е дълга и - който има време - да събира инфо и да пише.

Не е зле да научим точно защо убийците кучелюбци защитават и развъждат глутниците по улиците.
цитирай
74. balkanec - Сега разбирам защо манияците ми пишат лични съобщения, че съм платен
07.04.2012 12:30
Явно тарикатите така са свикнали и предполагат, че и другите хора са като тях.
цитирай
75. анонимен - Я ми кажи защо в ЕС и в цял цивилизован свят има ЗЗЖ?
07.04.2012 13:38
Знам, че коментара ми няма да бъде одобрен, той е различен от мнението ви, а вие такива не обичате, но кажете ми защо по-белия свят има ЗЗЖ и там само за написаното от вас ще попаднете под ударите на закона ?
цитирай
76. sunny5 - Празнословията на balkanec
07.04.2012 14:35
Продължавайки да реди все едни и същи празнословия balkanec, единственото, което доказва е липсата си на мисловен процес, сиво вещество, лесна манипулируемост и опита да оправдае истинската си същност, като хвърля вината другимо.
Обществена тайна е, че серийните убийци започват злодянията си с насилие и убийства над животни. Тестове и изследвания на човешкото съзнание и психология, се правят от стотици години насам. Уважаваният източник - Телевизия, подхвърли измислената новина за "изядения" професор и новият експеримент започна. "Хората" със сериозни психологични отклоняния налапаха дълбоко въдицата. Изправиха високо и гордо глави, и излязоха от черупките си. Измислената новина погали самочувствието им и ги накара да не се срамуват от отклоненията си. Накара ги да се почувстват силни и властни, и да изпълзят на повърхността. Вече дотолкова са омаяни и зомбирани, че никой не може да ги разубеди в правотата им - същото се случило и с гореописаните манипулируеми зомбита на 30-ти октомври 1938 г.
Не дай си боже, такова зомби да те срещне по тъмно, ще те убие без да му мигне окото .......
цитирай
77. balkanec - анонимен - Я ми кажи защо в ЕС и в цял цивилизован свят има ЗЗЖ?
07.04.2012 14:42
Това, че се криете зад закони не ви прави по-малко убийци.
цитирай
78. balkanec - sunny5 - колко прибирате от нашите данъци, за убийствата си?
07.04.2012 14:44
Алчни психопати говорят за мисловен процес...
цитирай
79. balkanec - sunny5 - Дай Боже да се срещнеш очи в очи с родителите на разкъсаните деца от снимките горе
07.04.2012 15:21
и да можеш да ги погледнеш в очитте и да им повториш същите бръщолевения!
цитирай
80. sunny5 - Сърфирането в Интернет не е анонимно
07.04.2012 17:59
Всеки компютър, от който се влиза в Интернет мрежата, има уникален Идентификационен номер. Потребителите не могат да го видят, но той е видим и се записва на съответния сървър - в случая на сървъра на blog.bg. Органите на реда могат да се самосезират или при подаден до тях сигнал да поискат информация за IP адресите, а blog.bg е длъжен да им я предостави. Налице са достатъчно основания лицата balkanec и поддръжниците му да бъдат подведени под отговорност, освен по ЗЗЖ и по Наказателен кодекс на РБ - Чл. 89 т. б) и т. в); Чл. 9. ал. (1); Чл. 17. ал. (1); Чл. 11. ал.(2); Чл. 20. ал. (1) ал., (2), ал. (3), ал. (4) и така нататък
цитирай
81. balkanec - Браво
07.04.2012 20:36
Тъкмо ще се вдигне шум за вашите алчни организации, които усвоявате пари от нашите данъци, за да тероризирате, убивате и осакатявате хора с вашите кучета-убийци.
И знаеш ли - твоят ай пи адрес също не е анонимен.
Сигурен съм, че ще се намерят достатъчно хора, които ще издирим и ще разпространим ПУБЛИЧНО И ПОИМЕННО ИМЕНАТА НА УБИЙЦИТЕ.

Има фейсбик групи срещу вашия терор с хиляди участници и стотици активни хора в тях - всичките ли ще ни осъдите :)

Готови ли сте на тая война, убийци?
Искате ли ЦЯЛАТА МРЕЖА ДА ВИДИ ИМЕНАТА на мошениците и убийците?
Също и на корумпираните чиновници, които са ваши съучастници.
Ще се стигне и до пресата разбира се.
Ще бъде интересно. И полезно за обществото.
:)
цитирай
82. danjelly - Колкото и да е "тъжно" на ...
07.04.2012 20:51
Колкото и да е "тъжно" на много хора, бездомните кучета трябва да бъдат убити. Това е истината. Две седмици в кучкарник и после инжекция. Глоба за всяко нерагистрирано куче. Хора- това са пари хвърлени на вятъра. Децата ни нямат къде да играят навън. Обичам животните, имала съм куче и плаках като дете когато умря, но ще застрелям и разкъсам всяко едно животно, което посегне на детето ми и после ако трябва ще го лежа.
цитирай
83. balkanec - 102. danjelly - имаше случай със съсед наскоро
07.04.2012 21:08
Кучето му - от едрите породи - по някаква причина го напада както го разхожда до блока. Човекът - пенсиониран военен, го отвежда настрани и го застрелва. После плакал, но казал че няма друг начин - щом е налетяло на човек веднъж, ще налети пак...
Всичко си е до човек. За съжаление има и безотговорни хора и резултатите ги знаем.
цитирай
84. danjelly - знаеш ли, четох за това детенце с ...
07.04.2012 21:23
знаеш ли, четох за това детенце с нахапаното дупе...Случката е от февруари 2010. попаднах случайно преди месец. Майката казваше как детето не искало да гледа "Цар Лъв", защото видиш ли лошите хиени хапели. Дори и не можем да си представим колко голяма е травмата за едно 4 годишно дете. А колко други има...
цитирай
85. balkanec - sunny5 - ползваш мой текст
07.04.2012 21:26
Тук:
http://sunny5.blog.bg/novini/2012/03/22/kak-sasht-razrushi-bylgariia-planyt-quot-ran-yt-quot.926608

Източникът на част от текста ти е тук:
http://bgsviat.narod.ru/index.htm

Предполагам няма да ти е приятно мой думи да се мъдрят в твой пост. Както намериш за добре, всеки може да цитира колкото иска, аз предпочитам винаги да посочвам източника обаче.

За втори път казвам такова нещо през живота си - предишният беше когато "Вестник седем" на Иван Костов плагиатства мои статии как да се отървем от сметките на Топлофикация. Теглих им едни майни :) Надявам се да се да не се налага друг път да го казвам на никого повече.
цитирай
86. balkanec - Кучелюбец нападна кола на Екоравновесие при прибиране на агресивни кучета
07.04.2012 23:20
Лудите са и агресивни:

http://btvnews.bg/video/news/napadenie-sreshchu-ekoravnovesie.html

04.04.2012

Неизвестен мъж е хвърлял камъни по микробуса на общинската фирма по време на акция срещу бездомните кучета. В момента на похищението екип на „Хрътките” придружава служителите на общинската фирма. Планът за посещението на обектите е подготвен предварително.

Докато екипът е на обиколка в района на Окръжна болница, някой чупи стъклото на микробуса. Хората от „Екоравновесие” смятат, че постъпката не е случайна.

Ловците на кучета работят по сигнали на граждани за глутници и агресивни животни. Задачата им е да хванат бездомното куче, да го кастрират и после да го върнат на мястото, откъдето са го взели. Процедурата е безплатна, поема се от общината.

Полицията издирва извършителя, а служителите на „Екоравновесие” се опасяват, че утре няма да могат да работят със служебната кола, тъй като е счупено предното стъкло.
цитирай
87. balkanec - 107. bulgarinut57 :)
08.04.2012 01:09
Хахахааа
Брат, какво да правиш... кухи са...
цитирай
88. balkanec - А каква е оправията с тия?
08.04.2012 01:18
Малката Кристияна в гроба - а кучкарката на свобода

http://www.razkritia.com/53857/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%86-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%BA%D0%B0%D1%80/

цитирай
89. balkanec - Това вече се разпространява:
08.04.2012 12:18
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561199_403162009712346_100000556518747_1420992_1513982004_n.jpg

Нека хората да видят още един пример как защитниците на кучета-убийци прилагат терора си над обществото.

Моля, разпространявайте заплахите на кучелюбците.
цитирай
90. danjelly - http://www. vesti. bg/index. p...
08.04.2012 16:40
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4711771- много жалко...
цитирай
91. balkanec - Бог да го прости!
08.04.2012 21:00
И да пази и да не дава на никого да се случва такова нещо!
цитирай
92. balkanec - Преди така обещаха и за АСТА и се отметнаха
08.04.2012 21:28
Така казаха и за проучванията за шистов газ - и се отметнаха.
Първо обещаха, че ще спрат и едното и другото.
После изчакаха да отмине вълната на недоволството и подновиха и едното и другото.

Първо обещаха, че няма да вкарват България във война срещу Сърбия - после я вкараха.
И колко още примери...
При всеки следващ случай е така.

Управниците доказаха, че на думата им не може да се разчита - просто защото те нямат човешка честна дума.
Може ли да се вярва изобщо на тези:
http://bgsviat.narod.ru/BulgAria_dnes/4ujda_vlast.htm
цитирай
93. tutankhamon661 - 102. danjelly
08.04.2012 22:36
danjelly написа:
Колкото и да е "тъжно" на много хора, бездомните кучета трябва да бъдат убити. Това е истината. Две седмици в кучкарник и после инжекция. Глоба за всяко нерагистрирано куче. Хора- това са пари хвърлени на вятъра. Децата ни нямат къде да играят навън. Обичам животните, имала съм куче и плаках като дете когато умря, но ще застрелям и разкъсам всяко едно животно, което посегне на детето ми и после ако трябва ще го лежа.


Браво! Това е приказка.
Без никакво съмнение бездомните кучета трябва да бъдат разкарани от улицата. Тук просто не може да се спори. Децата наистина няма къде да играят и нека не забравяме, че градовете са създадени от хора за хора, а не за животни. Последните, ако са агресивни, мястото им е в гората.
Писна ми от кретени, на които грам не им пука за жертвите, а плачукат за агресорите. Що за ненормалници сте вие, бе/
Има нахапано дете. Какво спорите изобщо? Кучето трябва да бъде затворено и ако няма друг начин, следва инжекция. А вие награда искате да му дадете! Как ни ви мигна окото за пострадалото дете! Що за изроди сте? О, и вие се вайкате!Ама само на думи. Иначе и за инжекция не сте съгласни. Защо не дадете вашето дете за храна на помиярите? Аааа ….. малко по-различно стана, нали?
Поздрави, Danjelly!
цитирай
94. tutankhamon661 - 112. danjelly
08.04.2012 22:39
danjelly написа:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4711771- много жалко...


Почина, да. Защо сега не се обади онзи по-нагоре, който твърди, че било измислица за глупаци? E, кой е глупакът?
цитирай
95. balkanec - Онзи или онази не се обажда, защото
08.04.2012 22:46
ме заплаши, че ще подадат сигнал в инстанциите да ме съдят по ЗЗЖ, а аз отговорих с лично съобщение, че чакам да ми дадат повод да проуча и да разпространявам далаверите на кучезащитните им организации. Затова сега гузно мълчат.

Изобщо не смятам, че е заради смъртта на горкия човек - те си седят на ушите и са си плюли в очите и за тях той е "измислен"...

Просто са гузни заради далаверите на организациите си и опасността някой да се разрови из тях.
цитирай
96. tutankhamon661 - balkanec
08.04.2012 22:50
Отровата не е решение, защото създава опасност не само за кучетата. За другото си прав.

Нима очакваш нещо умно от хора, които говорят на животните неща от сорта “На мама момчето”? Разбираш ли, била неговата “мама”. Това са чалнати идиоти. Качват кучета по автобуси, вкарват ги по болници и през цялото време твърдят, че е напълно в реда на нещата. Ама те, болниците, са създадени за кучета, нали?

За тях няма вариант животното да е виновно. Ние трябва да се съобразяваме с настроенията му, представяш ли си!


Какви щуротии видях по форумите! Децата били ядосали помияра, нещо изтичали край него, и арееее, това смъква вината му. Значи и училищата са за помиярите. А децата вместо да мислят за уроците, ще внимават да не ядосат някое животно, което няма абсолютно никаква работа в училищния двор.

Това е българинът. Винаги ще ни се смеят по света.

На същия принцип разни малоумници обвиниха Турбоч, жена му, дъщеря му и дядото, но не и шофьора-кретен.

Е, нема такава държава!
цитирай
97. balkanec - tutankhamon661 - така е - и не е
08.04.2012 23:18
Отровата не е най-доброто решение, въпросът е дали има друго достъпно. Упойващите пушки със сигурност са по-удачни. Но по-трудно е снабдяването с тях, не всеки може да отдели пари.

Работа е стигнала дотам, че днешната система се е срастнала с организациите на кучкарите-убийци и заедно тероризират маса хора.

И не - не е българина. Това не е традиционен проблем у нас! Това е нов, изкуствено въведен проблем от последните 10-15 години. Откачалки, които обичат мастиите и мразят хората има по цял свят. Алчни "правозащитници" - също.
И този проблем е ярък пример за изкуствено внасяне отвън на проблеми от днешната система.
цитирай
98. анонимен - тия кучета не са паднали от Марс защо ...
08.04.2012 23:19
тия кучета не са паднали от Марс защо ги мразите и ги наричате помияри...а никой не споменава човеците-боклуци които са ги взели и изхвърлили на улицата и боклуците които аз лично съм виждал да си разхождат опасните породи които тичат на 100м пред тях и могат да нахапят всеки ...евтаназия и прочистване на боклуци трябва да има но те не са кучета и котки
цитирай
99. balkanec - анонимен - Тебе колко души са те ухапали досега?
08.04.2012 23:21
цитирай
100. tutankhamon661 - 120. balkanec - tutankhamon661 - така е - и не е
08.04.2012 23:42
balkanec написа:
Отровата не е най-доброто решение, въпросът е дали има друго достъпно. Упойващите пушки със сигурност са по-удачни. Но по-трудно е снабдяването с тях, не всеки може да отдели пари.

Работа е стигнала дотам, че днешната система се е срастнала с организациите на кучкарите-убийци и заедно тероризират маса хора.

И не - не е българина. Това не е традиционен проблем у нас! Това е нов, изкуствено въведен проблем от последните 10-15 години. Откачалки, които обичат мастиите и мразят хората има по цял свят. Алчни "правозащитници" - също.
И този проблем е ярък пример за изкуствено внасяне отвън на проблеми от днешната система.


Проблемът се поддържа изкуствено не само чрез хранене, а и с умишлено пускане на агресивни породи, за да се чифтосат. Така се получава агресивно поколение. Някои твърдят, че обикновеният помияр се плаши от тропане с крак. Съвсем друго става, ако носи гените на агресивна порода.
Не са само чалнатите любители на кучета, а и много печелбари, за които това е златна мина.
цитирай
101. tutankhamon661 - 121. анонимен
08.04.2012 23:43
анонимен написа:
тия кучета не са паднали от Марс защо ги мразите и ги наричате помияри...а никой не споменава човеците-боклуци които са ги взели и изхвърлили на улицата и боклуците които аз лично съм виждал да си разхождат опасните породи които тичат на 100м пред тях и могат да нахапят всеки ...евтаназия и прочистване на боклуци трябва да има но те не са кучета и котки


Това, че някои хора изхвърлят кучета на улицата, какво общо има с нахапаните деца? Къде е тяхната вина? Защото точно за това говорим, а не за нещо друго.
цитирай
102. анонимен - Nqmam dumi..
08.04.2012 23:50
tutankhamon661 написа:
danjelly написа:
Колкото и да е тъжно на много хора, бездомните кучета трябва да бъдат убити. Това е истината. Две седмици в кучкарник и после инжекция. Глоба за всяко нерагистрирано куче. Хора- това са пари хвърлени на вятъра. Децата ни нямат къде да играят навън. Обичам животните, имала съм куче и плаках като дете когато умря, но ще застрелям и разкъсам всяко едно животно, което посегне на детето ми и после ако трябва ще го лежа.

Браво! Това е приказка.
Без никакво съмнение бездомните кучета трябва да бъдат разкарани от улицата. Тук просто не може да се спори. Децата наистина няма къде да играят и нека не забравяме, че градовете са създадени от хора за хора, а не за животни. Последните, ако са агресивни, мястото им е в гората.
Писна ми от кретени, на които грам не им пука за жертвите, а плачукат за агресорите. Що за ненормалници сте вие, бе/Има нахапано дете. Какво спорите изобщо? Кучето трябва да бъде затворено и ако няма друг начин, следва инжекция. А вие награда искате да му дадете! Как ни ви мигна окото за пострадалото дете! Що за изроди сте? О и вие се вайкате!Ама само на думи. Иначе и за инжекция не сте съгласни. Защо не дадете вашето дете за храна на помиярите? Аааа ….. малко по-различно стана, нали?
Поздрави, Danjelly!

Pozdravi predavai na baba si idiot takuv.. Znaete li kolko mnogo zgazeni ku4eta ima samo na putq, sedqt razmazani. Ne vsu6tnost kak da znaete kato vie ste nqkakvi psiihari deto ne sa izlizali ot seloto si. Ku4etata su6to sa jivi su6testva, kolkoto i da vie trudno da go shvanete trqbva. ne ste samo vie na taq planeta, za da ubivate nevinni su6testva. Ne samo te ubivat hora i horata ubivat hora. no te lejat v zatvora za nqkolko godini, no ne ku4etata trqbva da se izbiqt do krak spored vas. 4udq se ribite pre4at li vi. Btw po-dobre se zastrelqite Na avtora iskam da vidi kolko mnogo ku4eta sa ubiti ot hora i kolko hora sa ubiti ot ku4eta i da sravni
цитирай
103. анонимен - По БТВ
09.04.2012 00:06
По БТВ се е излъчвало предаване за починалият професор Ботьо Тачков.Роднините на покойният са казали, че за случилото се могат да се обвиняват хората, но не и кучетата, и че професорът не би искал гибелта му да става причина за избиване на кучетата!
цитирай
104. balkanec - 126. анонимен - По БТВ
09.04.2012 05:57
Съмнявам,че точно това е казал, защото звучи като лозунг.
Искаш да кажеш, че помиярите ще си вземат поука ли?
цитирай
105. balkanec - 125. анонимен - Znaete li kolko mnogo zgazeni ku4eta ima samo na putq
09.04.2012 05:59
Още един бисер, който нарочно не изтривам
цитирай
106. анонимен - Хрумна ми един по-особен въпрос.
09.04.2012 06:06
Може и за смешно да мине. Все пак ми е интересно кучелюбите биха ли направили свирка на помияр? Нали са много загрижени. Нека докрай да се погрижат за нуждите на животинките :))
цитирай
107. balkanec - Нищо чудно
09.04.2012 06:09
Има и такава европейска програма :)
(И те кандидатстват)
цитирай
108. danjelly - До всички влюбени в бездомните кучетата:
09.04.2012 16:26
Вие сте идиоти! Вземете си кучетата, които толкова обичате, гледайте ги, хранете ги и ги "Обичайте" по какъвто искате начин. Обаче спрете с празните си лозунги и все още по - глупавите си сравнения. Според вас, така любимите ви животни не се ли мъчат на улицата, където им е студено, боледуват, няма къде да спят и рано или късно ще бъдат убити. Не е ли по добре да им бъде даден шанс за осиновяване и после просто да бъдат приспани...и какво е решението според Вас...Защото всички някак си пропускат този въпрос, защото е явно, че не можем да живеем всички мирно и щастливо...Да затворим децата си по домовете. Как ще реагирате утре ако вашето дете се прибере с "откъснато" дупе от някоя мила животинка. Предполагам че все още ще се пръскате от доброта и ще отидете да нахраните клетото животно, защото може би е било гладно, та е посегнало на дете...Аз поне не съм лицемерна, като повечето кучезащитници, които след поредното осиновяване пускат кучето на свобода.
цитирай
109. dolsineq - Ами каквото трябва да се прави, нека ...
09.04.2012 18:59
Ами каквото трябва да се прави, нека се направи... кошмарно и да се живее така...
цитирай
110. samvoin - Вие сте идиоти! Вземете си кучет...
10.04.2012 02:56
danjelly написа:
Вие сте идиоти! Вземете си кучетата, които толкова обичате, гледайте ги, хранете ги и ги "Обичайте" по какъвто искате начин. Обаче спрете с празните си лозунги и все още по - глупавите си сравнения. Според вас, така любимите ви животни не се ли мъчат на улицата, където им е студено, боледуват, няма къде да спят и рано или късно ще бъдат убити. Не е ли по добре да им бъде даден шанс за осиновяване и после просто да бъдат приспани...и какво е решението според Вас...Защото всички някак си пропускат този въпрос, защото е явно, че не можем да живеем всички мирно и щастливо...Да затворим децата си по домовете. Как ще реагирате утре ако вашето дете се прибере с "откъснато" дупе от някоя мила животинка. Предполагам че все още ще се пръскате от доброта и ще отидете да нахраните клетото животно, защото може би е било гладно, та е посегнало на дете...Аз поне не съм лицемерна, като повечето кучезащитници, които след поредното осиновяване пускат кучето на свобода.
А аз попитах, какво трябва да направим с "хората", които си вземат куче и като роди или им омръзне-изхвърлят на улицата?
Другия ми въпрос беше: От Марс ли паднаха бездомните кучета, най - вече в София?
Третия ми въпрос сега е: Как и защо дебилската Община София, начело на травестита и хермафродит - Йордан Фандъков, реши, че доброволците вършещи общинската работа, докато ония само крадат - били хранели кучетата със сурово месо и за тва били виновни за тяхната агресивност?
Не че защитавам доброволците и съм един от тях, ама нима те могат да "огреят" сред всички бездомни кучета - които у нас пак остават на улицата накрая и да им забранят да ядат от контейнерите изхвърлени сурови и кървави остатъци от животни - било от кланници или частни домове?
Дебилско е да се обвиняват те...
И накрая, с какаво счете, че твоето куче е било по - специално, а ако го беше хвърлила на улицата и ядеше сурово месо,
цитирай
111. balkanec - А аз пак питам
10.04.2012 03:04
Ако някой луд развъди тарантули - и на тях ли трябва да им пазим правата, защото виновен бил лудия?
цитирай
112. samvoin - нямаше да озверее и да охапе някое ...
10.04.2012 03:05
нямаше да озверее и да охапе някое чуждо, да - не твоето дете вероятно?
После, говорим само за вредните действия на кучетата, а забравяме проявата на героизъм на кучета - по време на войни...
Забравяме, че нормални държави обучават кучета за помощ на инвалиди и там кучетата са си на местото.
Също така, в нормалните държави, с резонен закон за самоотбрана и отбрана на частната собственост - озверелите кучета пазят националните граници и частните домове на хората от престъпници, а по улиците ги няма, било по един или друг начин и без да ги убиват.
Защо у нас не стане така и не се помисли върху предложенията в моя блог, които са далеч по - разумни, изгодни, евтини, хуманни и приемливи мисля и за двете страни на спора?
Не ме разбирайте грешно, аз лично мое куче не съм имал и ако нямам къща с двор - не мисля да имам, спасявал съм няколко пъти малки кученца от улицата, но съм търсил на кой да ги дам с двор или къде да ги занеса, имам котки по - скоро и съм спасявал и вземал в къщи много котки, не съм сляп "фен" на кучетата и не ги обичам и защитавам кой знае колко, но не мисля, че след като проблема се корени другаде - в безотговорността на хората и кражбите на бившата държава, е редно да обвиняваме само и единствено кучетата.
Все едно да мразим и обвиняваме едностранно - децата по домовете, че стават озлобени и престъпници, дори понякога да не са такива генетично или едно дете - смазвано от родителите си - изверги, садисти и престъпници и пращано примерно да проси...
И такива деца ли трябва да убиваме или кастрираме масово?
А педофилите, не трябва ли поне да ги кастрираме химически?
А проститутките, наркоманите, наркодилърите и прочие?
Тех кво да ги правим?
Вие - желаещите да убивате кучета, за или против смъртно наказание сте и ако сте за - за кои престъпления да го има?
Аз съм съгласен, че всеки гражданин, е нормално да притежава в себе си, ако е некриминално проявен - БОЙНО ОРЪЖИЕ и да има законово правото на самоотбрана с него, при нападение!
Независимо дали от двукр
цитирай
113. samvoin - ак или четирикрак нападател, от ...
10.04.2012 03:07
ак или четирикрак нападател, от "домно" или бездомно куче, но притежателя на "домното" куче - нападател, да бъде СЪДЕН, ако не го е развеждал из улицата по правилата, освен кучето отнето и умъртвено.
Да избиваме обаче всички кучета наред и да кажем, че въобще няма нужда от тех, както и да обвиняваме само бездомните кучета и самите кучета, за това, че са бездомни, ами звучи малко несериозно - меко казано, а да не кажа налудничаво, че и антихристиянски - поне според мен...
цитирай
114. samvoin - Ако някой луд развъди тарантули - и ...
10.04.2012 03:10
balkanec написа:
Ако някой луд развъди тарантули - и на тях ли трябва да им пазим правата, защото виновен бил лудия?
Ами за лудия, ще е редно да си има заведение, в което или да се лекува, а ако е безнадеждно луд, генетично повреден и много опасен за обществото, да се помисли и за неговата евтаназия, а ако пък го прави съзнателно и тези тарантули застрашат или отнемат човешки животи при развъждането, да си има разследване и то с ясна насока - диверсия срещу националната сигурност на България и то по чужда поръка...
Ето ти отговор.
Да, тарантулите ще са най - малко виновни, но и хората ще са прави, ако ги унищожат при самоотбрана и то барабар с "развъдника" и "развъждача" им...
цитирай
115. анонимен - Проблема трябва да се реши кардинално.
10.04.2012 11:13
Животно без стопанин, няма място в града или селото. Бездомните кучета трябва да се избият. Очевидно е, че досегашната система за решаване на проблема с уличните кучета не работи. В моя квартал непрекъснато се появяват нови и непознати до сега кучета. Предполагам, че работниците по строежите ги влачат от някъде да пазят материала от крадци. Не разбирам какво искат тези псевдо-правозащитници и закрилници на бездомни животни. Как въобще може да защитават бездомни кучета, при условие че са застрашени хора, които трудно могат да се защитят - жени, деца и старци. Към кой биологичен вид принадлежите бе вие хора правозащитници и закрилници!!! Brancaleon
цитирай
116. samvoin - Уличното куче, ако види, че вадиш ...
10.04.2012 14:20
Уличното куче, ако види, че вадиш нещо в ръцете си или хващаш нещо, има много малка вероятност да те атакува.
Когато едно куче те лае, ще разбереш по това дали си вади зъбите като нож, че ще те захапе.
Тогава трябва да хванеш нещо в ръце.
Дресираните - породисти кучета - убийци обаче, каквото и да хванеш, ако е озверяло и научено да убива, но пуснато на свобода, занемарено или изтървано - тогава няма мърдане, ако нямаш боен пистолет и не го застреляш.
Аз вече набелязах в моя блог мерките, които трябва да бъдат взети.
Темата е изчерпана.
Не смятам, че в периода в който се убиваха кучетата, проблема беше решен, а пак "бълваха" нови и нови...
цитирай
117. danjelly - Знаеш ли Самвоин, попитах за куч...
10.04.2012 16:50
Знаеш ли Самвоин, попитах за кучетата хората, с които живея... Тук кучета няма. Справили са се с тях преди много години. Знаеш ли каква беше реакцията им - изсмяха ми се изобщо как може да задавам такъв въпрос. Що за въпрос да трябва да избираш сигурността на децата си и сигурността на хората. Тук кучетата се прибират и след известно време се приспиват,ако никой не ги пожелае. "Така е най - хуманно" ми отговориха. Животното не се мъчи на улицата.
За хората питаш...Българите имат една такава черта, типично българска. Все някой ни е длъжен, дори и държавата, която видиш ли е длъжна с магическа пръчка да ни промени. За да се реши проблемът всички кучета трябва да бъдат кастрирани, с изключение на тези, чиито стопани имат специално разрешение за развъждането им. Кучетата от улицата трябва да бъдат прибрани. Разберете - ТЕ НЯМАТ МЯСТО ТАМ. Варианта всички да бъдат осиновени и отгледани в любов и разбирателство не действа. Не мога да уча детето си да се пази и да го е страх от животиното, наречено куче. Аз плащам данъците си, спазвам законите, през живота си не съм убила нито едно живо същество , нито съм го пуснала на улицата.
Казваш за кучетата убийци...Едно куче посегне ли веднъж, ще посегне пак. Като мечките, ако знаеш за какво говоря. Мечката опита ли човешко месо единственото спасение е да я разстрелят.
цитирай
118. анонимен - Вчерашен случай
10.04.2012 17:44
Това е случай от вчера. Случи се точно срещу "Аптечна лига" в София, на Г.М. Димитров. Ситуацията е следната - жена с домашно куче, и друг пешеходец. Глутницата кастрирани животинки, около 10-12 се почнаха да лаят и да нападат въпросната женица.
На края тя се принуди да пресече през движението за да се отърве от тях!

цитирай
119. balkanec - danjelly - данъци
10.04.2012 18:21
"Българите имат една такава черта, типично българска. Все някой ни е длъжен, дори и държавата"

След като плащаме данъци - нормалното е да очакваме държавата и общината да си свършат работата.
На някой това му се струва "лоша черта"??
Щом българите сме виновни за всички грехове на света - и държавата не е длъжна нищо - защо ни събират данъци?
цитирай
120. balkanec - А на Самвойн вече не му и отговарям
10.04.2012 18:24
- той си пише някакви безкрайни фермани.
Човека не е и в София, но има безкрайни мнения за всичко.
цитирай
121. danjelly - може и да не съм се изразила правилно ...
10.04.2012 18:32
може и да не съм се изразила правилно за българската черта. имам предвид, че и ние трябва да се променим. Защото от нас зависи да спазваме законите, да спираме на пешеходна пътека и да си вършим работата, за която ни се плаща...Това държавата не може да го промени.
цитирай
122. balkanec - Просто много ни облъчват колко сме виновни днешните медии
10.04.2012 18:45
Виж, допреди 20 г. в нашата страна с тези неща нямаше проблем. В България беше подредено, чисто, спокойно.
За днешното положение причината е на първо място днешната система, чак след това обикновените хора.
Същите хора по-рано не бяха такива, побърканото време се отразява на всички.

Разбира се парвенютата журналисти на корпоративните медии ще продължават да си каканижат колко им е виновен българина, сякаш те са от друга планета, а зад всичко това стоят просто комплекси - повечето такива натегачи са тръгнали от разни паланки, където галошите им още стоят и смърдят :)
цитирай
123. danjelly - Съгласна съм. Но мисля, че толкоз ...
10.04.2012 19:23
Съгласна съм. Но мисля, че толкоз сме свикнали да ни правят на нищо, че не ни прави впечатление. И почва да ти прави едва, когато излезеш за малко навън и към теб започват да се държат като с човек. Но това е друга тема на разговор..:)
цитирай
124. danjelly - не знам дали си попаднал на това. . . ...
12.04.2012 17:54
не знам дали си попаднал на това...http://www.monitor.bg/article?id=334168
цитирай
125. balkanec - Благодаря, не - не го бях видял
12.04.2012 19:55
Пуснах го и другаде.

Четох и в други издания, че кучелюбците са се организирали тайно да спасяват кучетата, които изядоха проф. Тачков.
За съжаление лудите вместо да са под контрол в психиатриите, са на свобода.
цитирай
126. анонимен - АБЕ ХОРА,
18.04.2012 17:39
Избивайте псетата ,бе. Толкова ли е трудно да си купи човек една пушка и да се оправи с тая напаст. А пък природозащитниците ще ги кастрираме и пускаме.
цитирай
127. анонимен - asfdded
19.04.2012 10:52
само глупости ................ дайте рецептата (химикали, пропорции)
цитирай
128. анонимен - До горния
21.04.2012 04:37
Просто напиши в гугъл въпроса си и нужното ще ти излезе.
цитирай
129. анонимен - oho
16.06.2012 14:23
Прави ми впечатление, че автора на блога публикува всякакви мнения независимо от гледната точка. Я се разходете из 5-6 форума където се събират на лаф само изроди-кучкари. Там може да публикуваш нещо само от рода "бих цунал с любов всяко куче отзад". Иначе мнението ти няма да бъде публикувано. Крайно време е нормалните хора да се обединим (ние сме много повече, но не сме агресивни като кучкарите) и да започнем да противостоим ефективно на тези психопати.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2621368
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив