Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2012 14:07 - Еврейски признания за ритуалните убийства
Автор: balkanec Категория: Други   
Прочетен: 23054 Коментари: 7 Гласове:
10

Последна промяна: 22.03.2012 14:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Свидетелства на известни евреи:

Италиански равин разкри тайни за ритуалните убийства

 

imageh
ttp://www.rys2sense.com/anti-neocons/viewtopic.php?p=130969&sid=03e9ce3d4220d636cc77d7ffdba06714#p130969


През 2007 г. в Куриере де ла сера излязоха откъси от книгата Кървавите Пасхи - за ритуалните убийства  на християни. Авторът е равинът Ариел Тоаф, син на известен баща - равин Елио Тоаф, който за пръв път прие римския папа в синагога в Рим.


image
 

Той пише за използването на кръв в пасхалните обряди:
"Аз направих изводите си от множество документи и свидетелства, които потвърждават използването на кръв в религиозните обряди."
Равинът разказва, как през вековете юдеите убиват християни "с магически и терапевтични цели".


image

Текстът на книгата (на английски)


 
Насочва примерите към италианския Север, към град Триент (тиролски град, днес в границите на Италия) - към показания и признания на самите евреи за извършени от тях ритуални убийства, за които те са съдени и осъждани от 1100 до 1500 г.
Кръвта на християни те добавят във виното и в мацата (безквасния хляб) при празнуването на Пасха.

Италианските равини и Католическата църква осъдиха книгата

Колегите на автора в Университета Бар-Илан в Израел, където той преподава, го порицаха. Баща му също е притиснат да го обвини, но запазва мълчание. Главното престъпление на Тоаф според тях е, че той "не обръща внимание на  обществения резонанс, който книгата му може да предизвика".
Равин Тоаф е обвинен в "разпалване на антисемитизъм". Той отговаря, че науката има право на свобода на изследванията, а накрая отстъпва и заявява, че съжалява за проблемите, които е предизвикал. Еврейските медии подемат това и го събщават така: "Израелски професор се отрече от скандалната си книга".


image
Ariel Toaff

...


КНИГА ОПИСВА КЪРВАВИ ПАСХИ

image 
Кръвта на християните се добавяла във виното и пресния хляб в пасхалната служба.

 
Коментар за книгата "Кървавите пасхи" на сайта на еврейския дисидент и антиционист Израел Шамир (на англ.)

Израел Шамир е честен и смел както винаги. Той е един от многото евреи антиционисти, за които не се говори и които са преследвани.

image

Израел Шамир - страница на български



Из:
"Еврейските ритуални убийства" - М. Есив

"Без кръв няма опрощение според еврейската традиция.

"Кръвта е изкупление за душата"
Реч на равин в Сан Франциско

Произнесена е през 1922 г. и е публикувана в две списания:
The friends of Israel
и
La vie Il France - брой 237, стр. 12

В нея се казва:

"Настана пасхалната седмица, братя мои и аз питам как я спазвате? Вие ще очистите домовете си от мая, ще ядете маца и печено агне. Ще идете на богослуженията в синагогата и ще изпълните всички предписани от Талмуда ритуални наставления. С една дума, братя мои, вие ще изпълните всичко, с изключение на това, което Йехова иска като пръв дълг!
Неговите думи са: "Когато видя кръв", "Аз ще мина покрай вас." Братя мои, вие няма да можете да замените с нищо това!
Вие трябва да имате кръв, кръв и кръв!
Минали са вече 70 години откакто съм се родил в Палестина. В синагогата от равините научих еврейския език. Колкото растях и по-подробно изучавах закона, все повече ме поразяваше, каква роля играе кръвта във всички обряди на нашия народ, и че в ритуалите, които ние изпълняваме я няма. Четях и препрочитах книгите "Изход" 12 и "Левит" 16-17, последните им глави ме караха да потръпвам при мисълта за Великия ден на изкуплението и за ролята, която играе в това кръвта. В ушите ми звучеше: "Кръвта е изкупление за душата".
Тогава разбрах, че съм нарушил закона. Имах нужда от изкупление. Но то можеше да се извърши само с кръв, а кръв нямаше!... В скръбта си аз се обърнах за съвет към равините. Имах само един въпрос: "Къде да намеря кръв за изкупление?"

Това не е бълнуване на луд човек, а е вик на дълбоко, до фанатизъм вярващ в дивите ритуали евреин. И никой от евреите не би се осмелил да го нарече луд. Само ако той бе казал, че търси християнска кръв - тук щеше да се улови. Всички евреи и цялата им преса щяха да кажат, че е луд.


Защо деца?

Процесът за ритуалното убийство в Бреслау (Вроцлав) през 1888 г.

Кандидатът за равин Макс Бернщайн извършил ритуалното убийство на детето Хакке. Пред следствието той доброволно дал показания:

"Покаянието за греховете ми облекчаваше душата ми, но не ме задоволяваше напълно. И аз реших да се очистя от греховете си. По библейския закон, душата на човека е в кръвта му. Понеже моята душа можеше да бъде очистена само от невинна душа, беше ми необходимо да намеря подходяща кръв - на безгрешен човек. Знаех, че благодарение на непорочността на душата му, момчето Хакке е удобно за тая цел и реших да взема кръвта му... С кръвта се очистих от греховете си! След поемането на моите грехове върху себе си, душата на Хакке стана грешна."



Писмото във възхвала на жертвоприношенията

Процесът Бейлис раздвижил цялото еврейство. Всичко е мобилизирано от евреите, за да бъде насочено на лъжлив път общественото мнение за ритуалните убийства.

image


Но сред евреите има такива, които не прикриват ритуалното убийство като неоспорим факт и го разглеждат като тайнство на очистение и спасение на душата.
В "Ново време" от 4 май 1913 г. е публикувано писмото от Едуард Людвикович Беренс със следното съдържание:

"Макар да не съм православен, а по произход евреин - аз смятам за дълг на съвестта си да се присъединя към дарителите за паметника на мястото, където е бил измъчван от хасидите Андрюша Ющински в Киев. Не е той първият, не е и последен. Затова желателно е да не се разпалваме, а най-после да се помъчим с необходимото хладнокръвие да вникнем в същността на самото тайнство на причастието - единственият начин за общуване на човек с Бога, като му се принася в жертва същество, подобно на Него Самия и себеподобно, т.е. - най-великия и святия от ритуалите. Този ритуал е съществувал в древността повсеместно по цялото лице на земята. Днес почти само евреите още остават верни пазители на тази история и то, разбира се, не всички, а само потомците Левитови, наследили най-съкровените традиции на истинското служене на Върховния Създател на световете - от Моисея и неговите предшественици, духовни вождове на изчезнали нации, цивилизации и материци.


image
Жертвата - Андрей Ющински (1898 — 12 март 1911)



Интелигентската сган на съвременността естествено няма да разбере цялата възвишеност на душата на онези, които като нашия праотец Авраам, в Киев, на 12 март 1911 година със сърце обляно в кръв са отдавали на Всевишния живота на онова именно създание, което на самите тях е било скъпо наравно със собствените им деца. Защото онези, които са пяли химн на Твореца в момента, когато ведно с изтичащата кръв на Андрюша, се е изпарявал към небесата и чистия му непорочен дух - тези хора с цялата си душа са се топели от скръб. Защото дълго преди да принесат великата си жертва, те е трябвало да я включат в сърцето си. Те безусловно са обичали бедното дете, в никой случай не по-малко, отколкото е обичал сам Авраам Исаака: защото само в този единствен случай тяхната жертва е била съвършена и велика, и тайнството завършено. И кой знае няма ли скоро да възсияе милосърдна усмивка на лицето на Бога на Израиля над избрания народ, за награда за вярното му служене...
Слава на мъченика Андрюша! Слава на мъчениците от коляното на Левита! Слава на тружениците явни и скрити израелтяни, които с невероятни мъки са сполучили да не допуснат такова нещастие, като разкъсване пред очите на непосветената тълпа на завесата на светая светих на истинската вяра. И презрение за тълпата от целия свят, беснееща, глупава, дрънкаща глупости за хасидите, за нормалния съд и земната справедливост с нейните закони и беззаконие."
"Ново време", брой 13700 от 4 май 1913 г.


Това писмо е писано не от някой обикновен евреин - фанатик, а от учен - почетен член на Императорския археологически институт. Той нарича християните от целия свят непосветена тълпа, която не е достойна да съди Бейлис, извършил "тайнството причастие".
Той наистина честно и смело признава, че ритуалните убийства у евреите от най-древни времена не са преставали и не престават, че този култ се смята от евреите за свещен, и че той е внедрен в съзнанието на еврейския народ като единствен начин за очистване на душата.

 

image
Арестуваният евреин Мендел Бейлис

 

Сезонът на отвличанията

И наистина сезонът през който зачестяват изчезванията на християнски деца във всички страни по света е времето преди еврейската Пасха и ако това беше измислица на антисемитите, това съвпадение не би могло да продължава толкова много векове.
По-грижлива проверка на статистическите данни за безследно изчезналите деца във всички държави в този сезон не показва между тях еврейски деца."

М. Есив


 

image
Евреин се надъхва, 2002 г.

 

Достоверно ли е писмото на Беренс

Някои справки:

1. Eлектронният каталог на научните дейци на "Государственная публичная историческая библиотека России" - показва, че "Эдуард Людвигович фон Беренс (1875 - после 1940)" е действителен.

http://katalog.shpl.ru/shrubr.php?rid=49361&base=shpl_gcat&rbase=rpred

2. Нещо повече - еврейския учен Беренс и антициониста Василий Розанов, който е един от инициаторите за обявяването на ритуално убитото момче за мъченик на Руската църква, са се познавали, както се разбира от същата справка:
"Василий Розанов и Эдуард Беренс: штрихи к "интересному знакомству"" - автор Константин Юрьевич Бурмистров.

Очевидно същия Беренс е автора на писмото поместено в изследването "Еврейските ритуални убийства" на М. Есив, който цитира изданието "Ново време" от 1913 г.
Едуард Беренс е имал достатъчно време - поне до 1940 г. - да опровергае авторството си, но не го е направил.


 

Ритуалните убийства - началото

Ритуалните убийства 2 - процесът в Триент

Ритуалните убийства 3 - Как се разжалват светиите

Ритуалните убийства - Процесът Бейлис (1911-1913)

 


 

Текстът на поста се размести, така става при по-дълги постове, от платформата е, пускам го отново, това са коментарите:

1. vmir - Психари и днес навсякъде по света и от всякакви религии, както и атеисти изтъкват основания
07:16
във вярванията си, за да извършват убийства. Просто се огледайте наоколо, и се заинтересувайте как извратеняците обясняват престъпленията си. Пиене кръв на малки деца дълго време е приписвано на християните и е напълно възможно откачалници да са го правили поне, за да оправдаят преследванията и престъпленията, които им се приписват. В случая равинът вероятно се е опитал да напише бестселър, защото е заложил на скандала, и на будалите, които да му направят безплатен пиар на книгата.
цитирай


Изтрий
2. gotzageraskov - Евреите живеят според Стария завет,
12:17
според които "В кръвта е душата" и "Който яде кръв - яде душа. Такъв да бъде изтребен от народа ми!". Та до колко е вярно добавянето на кръв към храната... Освен това според еврейската традиция докосването до мъртво тяло носи осквернение и трябва човек да се очисти чрез изкъпване, изпиране на дрехите (освен ако са окървавени - тогава се погребват заедно с тялото) и едноседмичен пост. При погребалния обряд водата, с която се измива мъртвеца, се събира и погребва заедно с него. Ако от мъртвеца капне на земята кръв или друга течност, намокрената пръст се изкопава и се слага в гроба. Освен това убийството е забранено още в Стария завет и дори тези които са убивали във време на война и даже при защитата на Йерусалимския храм, после е трябвало да изпълнят съответните ритуали по очистването си, и чак след това са добивали право да се молят на Господ. Всичко това ме кара да вярвам, че тази книга пълна идиотщина.
цитирай


Изтрий
3. liliyanaandreeva - СЪЖАЛЯВАМ, че тази болезнена тема ...
12:58
СЪЖАЛЯВАМ, че тази болезнена тема за садизма, суеверието,сатанизма и сектите се използва за антисемитизъм или по-точно против еврейството като етнос! Такива жертвоприношения правят ВСИЧКИ управляващи върхушки на ВСИЧКИ съвременни светски, религиозни и доктринерни власти БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Да се говори за едни престъпления, а да се прикриват други, също е престъпление! Така комунизмът заклеймяваше мракобесието на капитализма, империализма и колониализма, а своите злодеяния в концлагерите и в бита прикриваше и намираше за "правилни постъпки"! Това е НЕЧЕСТНО!




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. balkanec - 3. liliyanaandreeva - Не става дума за евреите като етнос
22.03.2012 14:15
По признания на участници в ритуалите на съдебни процеси, те заявяват, че ритуалите се държат в тайна от обикновените евреи.
Извършват ги определена категория юдеи (хасиди, фарисеи). Това не е секта, те са част от юдейските религиозни дейци...

За съжаление обаче призналите казват неведнъж, че кръвта от тези ритуали се използва в различни други юдейски обреди.

Има много евреи антиционисти - например ортодоксалните юдеи, които отхвърлят изцяло Талмуда и всички други късни сатанистки юдейски книги и се водят единствено и само по Тората (Стария завет). Те са смели и честни хора и това им коства много - преследват ги в различни страни.

Има и немалко евреи, които не са религиозни и нямат отношение към тези "традиции".
цитирай
2. samvoin - Евреи "като етнос", ...
22.03.2012 14:37
Евреи "като етнос", просто практически няма!
Еврейския "етнос", настава на базата на интернационалната окултна секта и след талмудизирането на хазарите - наши "отпадъчни" и дегенерирали "родственици".
Този "етнос", се появява "посфактум" - след "инженерното" създаване на ционистката доктрина и мита за "еврейската древност и държава", която обаче според Херцел е определена в Етиопия и Мадагаскар, а според истинската генетична същност и принадлежност на интернационалните евреи - ашкенази, на синедриона и "ционските мъдреци", е впрочем Хазария.
За това и Хитлер в края на войната ги преселва на Изток, а преди това погрешно е воден и "подхлъзван" именно от ционистите, че тяхната "Родина" е Мадагаскар, пък Палестина и прочие, че те били хомогенни расово и генетично, имало "еврейска раса" и такива глупости...
Нема такова "животно" научно, като еврейска раса или еврейски етнос, а още по - малко исторически стандартни критерии и причини, за такава "нация", че и национална държава под това име.
Евреите, в масовата си част, днес не са и семити, каквито ни внушава пропагандата, че са.
Далеч повече семити, са именно изтребваните от тях палестинци, а дефакто най - големите "антисемити", са именно не антиционистите, а точно ционистите.
Неслучайно, истинските семити и старозаветни юдеи в болшинството си - преки потомци на автентичните, все повече съзнават своите палестински корени и родство и желаят да бъдат една нация и държава, със своите палестински и истински семитски братя.
Неслучайно, сред тях се явяват, все по - радикални антиционисти.
Така както "македонската нация", се появи на Балканите след "инженерната" македонистка - расистка и човеконенавистна идеология, създадена в канцелариите на Тито и "хуманния и борещ се за човешко равенство" коминтерн - с "намигването" на Чърчил и "кимането" на Сталин, но и болезнен за нас факт - с основното участие на бившия "българин" - Георги Димитров, по - известен като "Гошо Тарабата", така и "еврейския етнос" и "народ", се появява след
цитирай
3. samvoin - "инженерната" чове...
22.03.2012 14:44
"инженерната" човеконенавистна идеология и доктрина - ционизъм, създадена всъщност от тамплиерите - дуалисти и богоборци, които имат англосаксонска принадлежност и обсебват Ватикана, побеждавайки или вербовайки част от противопоставящото им се друго пъклено тайно общество - йезуитите.
Не забравяйте, че Адам Вайшоп или Вайсхауп, е бивш йезут и талмудизиран хазарин - внедрен във Ватикана.
Бил е в инквизиторска школа.
Не забравяйте, че и талмудо - хазарина Родшилд, е пак техно творение и тези фабрикуват, финансират и "вдъхновяват" инженерния "еврейски народ" и екстремния расист - Теодор Херцел, но и пишман - "хуманистите" - Маркс и Енгелс, а по - късно и талмудо - хазарина Ленин, с презиме Бланк, както и хазарите Алфелбаум - известен като Зиновиев, Бромщайн - известен като Троцки и прочие, чиито пък потомци разбира се 1989-а година, се "преустроиха" в "либерали, антикомунисти, социал - демократи", че накрая в условията на нужния им вече либерализъм - в отявлени ционисти, сепаратисти и фундаментални сектанти - антихристи и окултни вампири.
Това инженерно племе - паразит, "наснадено" от няколко народа и поне две раси или подраси, но не за това дегенерирало толкова, колкото заради родовите и кръвосмесителски бракове, чрез комунизма постигна обездуготворяване в православния свят и откъсване от Бога, после постигна толериране на своите отявлени цели и деморализация на обществата - чрез либерализма, а сега чрез верска омраза, желае да взаимоизтреби ненавижданите Ислям и Християнство, като обаче "мозъци" и "вдъхновители" на това, са не измислените по - късно 'евреи", а измислените и създадени по - рано, като германска наказателна колония - "англичани" или англосаксонци (Така Хазария е създадена, като наказателна колония за морално - деградирали, престъпници и некачествени хора и се отделя като "държава", по - късно, от древна България.)...
Това трябва да стане ясно на всички...
цитирай
4. petra111222 - ясно е че:
22.03.2012 14:54
екзотиката се продава добре ...и че
религии и вяра за различни неща.
цитирай
5. liliyanaandreeva - Така е! И аз ненавиждам насилието и ...
22.03.2012 14:54
Така е! И аз ненавиждам насилието и жестоките ритуали, независимо от това кой и защо ги прави! ненавиждам и еврейския ритуал за оставяне на бяла коза в пустинята без храна и вода докато умре, за да им "изкупи вините"! И Исус Христос е зодия "Козирог" и умря на кръста без вода, а му даваха гъба с оцет за да" Ни изкупи вините" ! Тогава каква е разликата и какви са приликите на юдаизма и християнството? Разликата е, че юдеите са полигамни, а християните - моногамни! Не ви ли прилича на ЕКСПЕРИМЕНТ с опитни животни, поставени при различни контролни условия на живот? Нещо повече: експериментът е глобален и садистичната каста, която си играе с нашия живот и живота на земята е ОБЩА, а в нея има всякакви - и евреи и араби и палестинци и владици и марксисти и ...всички се преструват, че противоборстват, а са заедно!
цитирай
6. анонимен - идва края на чифута!!! все повече ...
22.03.2012 15:08
идва края на чифута!!!
все повече хора разбират и осъзнават какво всъщност правят
цитирай
7. balkanec - садистичната каста, която си играе с нашия живот
22.03.2012 15:55
Предполага се, че империалистите се водят от личен интерес и просто използват идеологии и религии, без да ги споделят като лични убеждения.
Дори и да имат някакви свои убеждения - какво от това...
Едва ли някой го интересува, ако ще да са сатанисти, юдеи, християни или каквито и да е.

Но кой може да "владее света", това е утопия...
Те вече фалират, лошото е че фалират и нас и нашите страни - на тези които имаме "щастието" да сме в капиталистическия лагер.

Народите на света ще ги сгазят и то скоро.
цитирай
8. liliyanaandreeva - Съгласна съм, че дори и със сатан...
23.03.2012 11:56
Съгласна съм, че дори и със сатанински начини, важно за тях е да владеят света!
Но ние отдавна сме гробокопачи на капитализма, а сами в дупката на собствения си капан паднахме! Затова предлагам технократичен модел за човечно човешко битие, който е конкурентно способен на капитализма и е по-морален, етичен и хуманен от идеологията на социализма!
цитирай
9. balkanec - Колкото повече ни тормозят с лудия капитализъм
23.03.2012 12:29
толкова повече хора ще стигат до извода, че най-добрата алтернатива е социализма.
Твърде много ни будалкаха с идеологии.
За повечето хора социализма е справедливо обществено устройство и равен старт и равни условия за всички. Равенство пред закона и равни права. Това е вярното.
Останалото са глупости на политолози и доктринери.
цитирай
10. liliyanaandreeva - ЗА СОЦИАЛИЗМА С 65 000 000 умъртвени ...
23.03.2012 17:22
ЗА СОЦИАЛИЗМА С 65 000 000 умъртвени в съветските концлагери (без да се броят останалите трупове в братските страни) ли казвате, че е справедливо обществено устройство с равен старт и равни условия за всички, без да се броят тези, за които е по-равен? ДА! Под земята всички са с равен старт и равни условия!
цитирай
11. balkanec - Много пропаганда, много чудо
23.03.2012 17:40
Леле... :)
Почнаха вицовете...
И кой ги преброи - същите, които "броят" холокоста ли?

Източникът й на пропагандата е - същите централи, които организираха масовите убийства в Ирак, Югославия, Либия, Афганистан и ... известно е.
Човек трябва малко от малко да преценява и да отсява щампите на пропагандата...
Разбира се, може и да не го прави :)

Митовете за комунистическия терор
http://balkanec.blog.bg/politika/2011/12/30/mitovete-za-komunisticheskiia-teror-v-bylgariia-predi-1989-g.874680
цитирай
12. анонимен - Леле. . . :) Почнаха вицовете. . . И ...
15.07.2012 22:18
balkanec написа:
Леле... :)
Почнаха вицовете...
И кой ги преброи - същите, които "броят" холокоста ли?

Източникът й на пропагандата е - същите централи, които организираха масовите убийства в Ирак, Югославия, Либия, Афганистан и ... известно е.
Човек трябва малко от малко да преценява и да отсява щампите на пропагандата...
Разбира се, може и да не го прави :)

Митовете за комунистическия терор
http://balkanec.blog.bg/politika/2011/12/30/mitovete-za-komunisticheskiia-teror-v-bylgariia-predi-1989-g.874680

Е,то няма и как да бъдат преброени.Ама атентата в Св.Крал си е истински....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2623042
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив